Dixi Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Nu te uit.Imi convine situatia. Chiar si cu apa rece! Luna asta am platit intretinerea, deci o sa curga si apa calda. Jeg sa fie! iti luam un cadou frumos Ai id-ul meu la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ba voi aveti ceva cu mine! stie cineva daca fetivalul de la ploiesti sau breaza se suprapune cu cel de la hunedoara? ...asta in caz ca se mai tine cel de la hunedoara...ca ma cam ispiteste orasul respectiv....(nu l-am vizitat si nici imprejurimile).... succes cu primul vostru festival..heavy riders....e musai sa aveti si un tort...cu artificii...asa de inceput de drum Din pacate da se suprapune cu Breaza dar noi te asteptam sa bem o bere la glastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Din pacate da se suprapune cu Breaza dar noi te asteptam sa bem o bere la glastra nu se suprapune cu intalnirea de la breaza,aceea are loc cu o saptamana mai devreme. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 nu se suprapune cu intalnirea de la breaza,aceea are loc cu o saptamana mai devreme.RESPECT!!! Mirceone ne intreba daca intrunirea de la Hunedoara se suprapune cu cea de la Breaza sau cu a noastra ,nu daca a noastra se suprapune cu Breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disorder Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Abia astept aceasta intrunire ,sper sa fie cea mai tare de anul asta! Succes baieti si sa ne vedem sanatosi la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icecrio Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 update? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Ca sa revenim cu update-uri ,va anuntam ca va exista o MARE TOMBOLA care va bucura pe iubitorii muzicii si mai ales pe cei care au habar sa cante la chitara. Astfel premiul cel mare va fi .... o chitara Squier Stratocaster standard designed and backed by Fender®(habar nu am ce inseamna asta da e ceva jmeker rau) si avem si o poza la ea Si bineinteles multe,multe alte surprize Le: se pare ca am aflat si ce stie sa faca nu va ganditi la prostii : The Squier Standard Stratocaster plays great, with traditional vibe and modern feel. Player-friendly features like the slimmer neck and 22-fret maple fingerboard make for easier playing, and the die-cast tuners are lifetime-lubricated for years of trouble-free service and tuning stability. A twin-pivot bridge with satin-anodized saddles provides smooth tremolo action, and the single-coil alnico pickups sound great! Editat August 11, 2008 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Eu nu mai am rabdare... Sunt pe mare acum, la munca, si cand ma uit la padurea din poze, imi vine sa o iau inot spre mal. De pe 21 o sa fiu si eu acasa, si daca pot sa va ajut cu ceva sa imi spunetzi. Numai bine si spor la treburi, ca stiu ce inseamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Eu nu mai am rabdare... Sunt pe mare acum, la munca, si cand ma uit la padurea din poze, imi vine sa o iau inot spre mal. De pe 21 o sa fiu si eu acasa, si daca pot sa va ajut cu ceva sa imi spunetzi. Numai bine si spor la treburi, ca stiu ce inseamna... Pai ce credeai ca scapi o sa avem o saptamana grea ,si vezi pastreaza niste absint si pentru noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Vom fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Vom fi acolo. Cum ai auzit de narghilele ,bautura gata ai si aparut Bine ai revenit din concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Un fest care se anunta spectaculos, mai ales ca ploiestenii stiu ce fac in ale intrunirilor. Felicitari HEAVY RIDERS si la cat mai multe editii inainte Ca fapt divers, cat e intrarea si ce scoruri vor fi p-acolo , nu de alta dar unii -adica husbandu' si cu je ne vom incheia luna (saptamana) de miere la Paulesti PH si tre sa stim cu ce bani sa ne mai intoarcem . Vorba aia: de mancat ce bem?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) husbandu' si cu je ne vom incheia luna (saptamana) de miere la Paulesti PH Te maritasi iubi? Casa din aliaj titaniu&carbon si pampershi de kevlar va doresc! Take care! Editat August 12, 2008 de blackmoonrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Te maritasi iubi? Casa din aliaj titaniu&carbon si pampershi de kevlar va doresc! Take care! inca nu, pe 23 august avem cununia civila (cu bagajele pe motor) dupa care plecam la Breaza , apoi in voiajul de miere si ne intoarcem pt intrunirea Heavy Riders (apropos, la voi cand? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 inca nu, pe 23 august avem cununia civila (cu bagajele pe motor) dupa care plecam la Breaza , apoi in voiajul de miere si ne intoarcem pt intrunirea Heavy Riders (apropos, la voi cand? ) Rock the House! (aka Casa de piatra ) La noi....cred ca la anul, dar cine stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Mirceone ne intreba daca intrunirea de la Hunedoara se suprapune cu cea de la Breaza sau cu a noastra ,nu daca a noastra se suprapune cu Breaza in sfarsit cineva care e atent la subiect.....daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa ma apelati multa bafta..... Luna asta am platit intretinerea, deci o sa curga si apa calda. Jeg sa fie! Ai id-ul meu la profil. ba tuicare ...daca nu vi la breaza... iti mananc urechile.... Din pacate da se suprapune cu Breaza dar noi te asteptam sa bem o bere la glastra nu mai da din casa....ca nu mai primim nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Sa vedem cum e afara, sper sa ajung.Mai ajungi cu cutia aia sa-ti fac lumina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 Entertaining: In locatie vom avea pe durata festivalului amenajata o pista de tir cu arcul(contra cost). Pentru amatori, la doi km de locatie, in Paulesti se gaseste un strand. Vom reveni cu detalii. De asemenea cei pasionati pot face un bowling pe super pistele de la Schnitzel house, la iesirea din Paulesti spre Ploiesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Super tare! M-am antrenat serios cu arcul la Cetatea Rasnov. M-am molipsit. Trebuie sa gasesc adresa magazinului din Bucuresti, sa ma duc sa imi cumpar unul. Cat o sa coste. Se taxeaza la sageata sau la ora? Propun ca in locul clasicelor tzinte sa punetzi postere cu manelisti celebrii... Sa vedetzi ce coada o sa fie la Gutza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 DA BUNA TREBA !! de acord @boerul te cam coafeaza arcul.. incearca arbaleta !! madmax CE ZICE/FACE|||??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Nu... Arbaleta e mult prea "mecanica". Arcul te face sa te simtzi altfel... Poate facetzi un concurs la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Sa vedem cum e afara, sper sa ajung.Mai ajungi cu cutia aia sa-ti fac lumina? ba vino la ploiesti ca o sa fie super tare....nu stiu ce cutie si da-mi nr tau de tel ..ca te sun ....si nu raspunzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ar fi o idee sa folosim niste cocalari ca tinta vie , ii alergam prin padure si la final vanatorul ia vantul acasa sau il face la protap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ar fi o idee sa folosim niste cocalari ca tinta vie , ii alergam prin padure si la final vanatorul ia vantul acasa sau il face la protap Sau niste emo. Hai ca Leoncio ar fi primul care s-ar baga la asta cu emo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) HAI CA INCEPE SA PRINDA CONTUR INTRUNIREA ASTA! CHIAR DEVINE DIN CE IN CE MAI INTERESANT! EU IL VREAU PE FLORIN SALAM SI SORINEL PUSTIU' ! Editat August 18, 2008 de mendozaccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate