tro5 Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Salut. Am vazut acest tip de produs prin mai toate rafturile si nu stiu la ce se foloseste mai precis.. Discul este curat, doar se curata prin frecare de placute. Ce face acest produs???? CUrata mustele de pe discuri???? Urmele de ulei???? Se merita???? Se poate inlocui cu alte produse ramanesti (alcool, benzina, motorina, apa si sapun)???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 PAi asa: faaaaaaassssss pe disc, sprayul antreneaza tot jegul si uleiul si curge jos,ce ramane se evapora rapid. Personal nu am gasit utilitatea unui astfel de spray, franeaza la fel numai ca scartaie Dar daca ai probleme si iti curge ulei de la simeringuri pe disc sau lichid de frana, e cel mai bun degresant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 28, 2005 Admin Share Postat Iulie 28, 2005 se foloseste daca discul a prins pelicula de ulei, dupa ce lucrezi pe la motor si mai pui mana pe el si se unge atentie mare cum dai fass, ca e foarte puternic si ataca vopsea, cauciuc, tot ce prinde de folosit > cum a zis axa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 tovarasi, wd 40 nu merge pentru aceeasi operatie de curatare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 merge... pentru sinucigasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 28, 2005 Admin Share Postat Iulie 28, 2005 tovarasi,wd 40 nu merge pentru aceeasi operatie de curatare? 211852[/snapback] WD40 contine si lubrifianti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 WD40 contine si lubrifianti 211868[/snapback] korekt. Nu ma gandisem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 E ca si cum ai da cu motorina P.S. Ati observat ce " prietenoasa" e o pata de motorina daca ploua si treceti cu roata peste ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Nu toate ataca plastic/cauciucuri si se impart in doua categorii spray-urile astea: cele care degreseaza si atat si cele care degreseaza si mai si curata (distrug pelicule formate in timp) Eu folosesc cu incredere, mai ales ca imi curge ulei din amortizor FIX pe un disc din fata... Nu dati cu motorina pe discuri!!! Motorina e grasa, dati cu orice altceva: alcool, kerosen, eventual benzina. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 Am priceput. O sa ma limitez la folosirea alcoolului pt curatat. Dar inca o intrebare: Cand trebuie sa curat discurile???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate