ddcristi Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Salut all.... Nasu' meu s-a hotarat ca ar fi o chestie frumoasa sa-si cumpere si el un motor... Si dupa indelungi cautari pe net a ajuns la concluzia ca un motor mic, de 125, ar fi cel mai bun pentru el pentru inceput... Problema este ca nu stie ce sa-si cumpere... Mai jos sunt cateva modele care lui i s-au parut mai interesante.... Problema este ca nici el, nici eu, nu stim care ar fi cel mai valabil dintre astea... Motorul va fi folosit 90% prin paduri, pe drumuri forestiere, etc... - YAMAHA DT 125 - SUZUKI DR125 SE - HONDA XLR 125 R - KAWASAKI KMX Care aveti experiente cu jucariile astea si pe care il recomandati? Multzam, Cristi D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 DT-ul si KMX-ul sunt 2 timpi. XLR-ul si DR-ul sunt 4 timpi. Trebuie sa va hotarati intai pentru 2t sau 4t, ca diferenta e destul de mare. Ca apoi in materie de marca, fiecare producator (Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda, KTM) are mobre de 125 in 2 timpi. 4 timpi sunt mai putine: XLR-ul de la Honda, XT-ul de la Yamaha si DR-ul de la Suzuki (din ce stiu si eu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 daca nasu nu e somalez trebuie sa uite de 125 in 4t. zi-i sa caute mai bine un DR350 bun si-si face treaba cu el de minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 honda vandero, 125 4T , motor in V, cea mai buna alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrey 86 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Yamaha DT 125 R....cea mai buna motoreta ...am avut si am bagat enduro cu ea saraca, si e si cea mai robusta moto de enduro 125.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Varadero Ce dreaqului sa faca fratilor cu VARADERO cand omul a zis ca vrea sa il foloseasca 90% PRIN PADURI si coclauri?? Recomand si eu Suzuki DR 250 / 350. Iar daca vrea neaparat neaparat neaparat 125, trebuie musai un 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 aaaa am omis chestia aia scuza'ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Hmmmmm.... Sorry ca am lansat topicu' si dup-aia n-am mai zis nimic, da' am fost plecat si n-am mai apucat sa intru pe forum... Multumesc tuturor de raspunsuri... Concluzia la care am ajuns pana la urma... cel mai bun motor "de 125" este Suzuki DR350... Asa ca o sa ma pun cu nasu' sa cautam un DR de 350... Multumesc inca odata de raspunsuri... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 .. si sa gaseasca unul cu demaror electric... k e greu cu pedala aia.. uffff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Recomand Yamaha DT sau Aprilia RX ... Editat Iulie 30, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate