aditorpan Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 azi am iesit putin la plimbare si am mai facut 1-2 poze... Frumos.... mi-au placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 o pastila efervescenta? o bere krombaher vazuta prin gatul sticlei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Frumos.... mi-au placut! ma bucur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Oare cat mai face mishto de noi vremea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Oare cat mai face mishto de noi vremea asta? Hell YEAH!Nice BIG BIKE!Ti-am vazut comunista pe la Gheorgheni pe la intalnire, e chiar misto! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 cine-i mah distrusa aia? @krupp: Ai vorbit cand trebuia sa taci si n-ai spus nimic inteligent. @stifferu: Interesant eseu. Ai studio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 super poza cu chopperul parcat, elena. ce ochi bun ai avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Hell YEAH!Nice BIG BIKE!Ti-am vazut comunista pe la Gheorgheni pe la intalnire, e chiar misto! Bafta! Eheee...nu am eu asa comunista... Adevarul e ca e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 super poza cu chopperul parcat, elena. ce ochi bun ai avut. ma bucur ca place, mai ales ca am aflat ca e motorul unei motoriste de pe aici ps: de unde stii cum ma cheama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 catutza e mafalda, ma, nu sti :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 trebuia sa vorbesti si tu ceva aiurea ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 catutza e mafalda, ma, nu sti :-)) taci mai, lasa-l sa raspunda. Oricum nu e greu...doar daca mi se citesc posturile, mai sunt care imi spun asa... si Ontopic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 @krupp: Ai vorbit cand trebuia sa taci si n-ai spus nimic inteligent. @stifferu: Interesant eseu. Ai studio? am ceva care se poate numi studio, termenul e foarte relativ, dar de iesit ies fotografii dragute cred eu :-) --- Mesaj completat în 03 Mar 2008 22:33 ------------- trebuia sa vorbesti si tu ceva aiurea ca de obicei. of mai, dar ce am spus, nu mai sti de glume ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 te-am mai vazut in titan pe cand aveai yama, odata in politehnica cu slr-ul (cand ma duceam la service-ul de la dacia) si din pozele postate (+ blogul ). si ar mai fi ceva imi cautam honda slr si tu ai deschis un topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 te-am mai vazut in vitan pe cand aveai yama, odata in politehnica cu slr-ul (cand ma duceam la service-ul de la dacia) si din pozele postate (+ blogul ). si ar mai fi ceva imi cautam honda slr si tu ai deschis un topic. wow.. dar m-ai retinut, nu gluma...tocmai de pe vremea cu FZRul... hmmm Uitandu-ma la blogul lui stifferu observ ca pozele sunt din ce in ce mai bune, incat deja ma simt f miiiica pe langa performantele sale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 taci mai, lasa-l sa raspunda. Oricum nu e greu...doar daca mi se citesc posturile, mai sunt care imi spun asa... si Ontopic: hm, bai nene, eu am scris ca "catutza" este "mafalda" ca le stie pe toate lucrurile, nu ma refeream la stimabila d-shoara, despre care nu-mi permit sa fac nici o afirmatie, scuze daca nu am fost inteles corect :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 cateva poze de prin Szeged (am facut o plimbare zilele astea) am facut si pe film dar n-am apucat sa il developez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) hm, bai nene, eu am scris ca "catutza" este "mafalda" ca le stie pe toate lucrurile, nu ma refeream la stimabila d-shoara, despre care nu-mi permit sa fac nici o afirmatie, scuze daca nu am fost inteles corect :-) aa, nu! eu am inteles ook! nee..nu mai are farmec, ti-am vazut pozele pe siteul tau felicitari cateva poze de prin Szeged (am facut o plimbare zilele astea) am facut si pe film dar n-am apucat sa il developez imi place ultima poza f mult si cea pozata de la nivelul pamantului! uite cum as vedea eu poza asta, sper sa nu te superi Editat Martie 3, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 imi place ultima poza f mult si cea pozata de la nivelul pamantului! uite cum as vedea eu poza asta, sper sa nu te superi Ma bucur ca iti plac Nu am de ce sa ma supar;), am mai multe variante (pozele sunt ne-editate), Urban Worms i-am zis la poza asta Aia facuta noaptea e cu expunere 15 secunde, deschidere minima a diafragmei si fara trepied, l-am pus pe o balustrada cu emotii sa nu cada pe jos. Era acelasi lac ingetat pe care am pozat si lebada. o varianta putin miscata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Eu din nou... http://alexandraoancea.blogspot.com/2008/0...og-post_03.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 facuta cu un Zenit 122 care din pacate s-a stricat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Eu din nou... http://alexandraoancea.blogspot.com/2008/0...og-post_03.html interesanta prima, despre ce e vorba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 eu zic ca e o chiuveta plina cu apa (ceva plante in ea) si probabil expunere mai lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 O poza de sezon, fara pretentii artistice: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate