bocosb Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 Lacul Bled, Slovenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Cat de practicabil e drumul pana acolo, oare merge cu utilajul meu, ca peisajul e bestial Merge V-Strom-ul fara probleme. Exista doar o bucata de vreo 100 m cu noroi, dar in rest e parfum. Ontopic - Doua stereotipuri: » Post actualizat in 20 Jul 2015 08:34 Aseara la Siriu: » Post actualizat in 08 Aug 2015 16:06 Vad ca am ramas singurel pe-aci. Am ajuns si io pe TF anul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Erete de stuf / Dumbraveanca / Vanturel rosu / Randunica / Egreta mica / Pelican comun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Bogdan, dumbraveanca tot in delta ai pozat-o? (eu numai acolo am vazut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 E pozata la Vadu,dar o am si unde locuiesc (in Iasi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Știți vreun software pentru HDR, decent și eventual gratis? Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Si din Photoshop se poate face, daca esti profesor. Dar eu recunosc ca in afara de corectat putin in camera raw,nu stiu mare lucru in photoshop.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Si din Photoshop se poate face, daca esti profesor. Dar eu recunosc ca in afara de corectat putin in camera raw,nu stiu mare lucru in photoshop.. N-am fotoșop. Îmi trebuie ceva simplu, să combin maximum 5-6 cadre cu expuneri diferite, nu cu zeci de opțiuni de procesare cum e Photomatix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Ia vezi asta daca te satisface. Dar e numai pe platforma de Mac. Daca nu, incearca cu GIMP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Too late, Affinity nu mai e gratuit (a fost cat era in beta-test). DoctorX, vezi poate te coafeaza ceva d-aci din ce mentioneaza ei: http://www.techsupportalert.com/best-free-high-dynamic-range-hdr-software.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 http://lmgtfy.com/?q=online+hdr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Too late, Affinity nu mai e gratuit (a fost cat era in beta-test). DoctorX, vezi poate te coafeaza ceva d-aci din ce mentioneaza ei: http://www.techsupportalert.com/best-free-high-dynamic-range-hdr-software.htm Mulțam! Dădusem și eu peste recomandările astea, însă după testări nu m-a mulțumit niciun soft recomandat. Probabil de-aia sunt gratis. Am mai încercat versiunile de test HDR Express și Easy HDR: primul e ok, însă iți trebuie un avion de computer ca să se miște decent, al doilea (ca și Photomatix) îți trântește câteva watermark-uri cât toate zilele pe produsul final. Mai caut... http://lmgtfy.com/?q=online+hdr Știam io că iești băiet dăjtept. Ia d-aci un gândac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 (editat) egreta mica, rata mare, pelicani, vanturel rosu, capra neagra Editat August 20, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Putin off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Putin off-topic asta ai copiat-o de pe motociclistii pasionati de sex, si ai zis sa mai reinvii topicul asta ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Nu am copiat-o de pe forum, am gasit-o pe un site din afara. Voila http://brightside.me/article/20-amazing-photographers-who-are-ready-to-do-anything-for-the-perfect-shot-11355/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 stiu ca vazusem pe undeva pe aici asta de asta intrebasem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 inca una cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 mai bine pui poze din alt registru astea le poti posta la motociclistii pasionati de sex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Ce-mi mai place muntele asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Pe unde e asta? Ca e foarte fain cadrul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Pe DN 67D, intre Herculane si Baia de Arama, cam pe-aici: https://goo.gl/maps/FjPZQ Editat Septembrie 7, 2015 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 marfa poza, Doctor. Ar fi mers un HDR acolo, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate