adi.dima Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) superbe! ms mult....mai postez cateva acum.... Editat Februarie 19, 2007 de equilibrium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Castigatoarele mele : albina pe floarea galbena, corabia, plaja lui Cristi T. Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 cobra a doua poza...e super...nu ar fi chiar asa interesanta, insa cele 3 culori care se imbina sunt potrivite...negru, albastru si rosu...culoarea calda iesind in fata...f nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Sibiu,doua foto care i-mi plac la nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Casele si muntii arata de parc-ar fi jucarioare de plastic sau o macheta. Nice! CobraArt, a 2 a foto imi pare bine asortata. Cred ca o prietena a mea ar spune ca-i place cum circula culoarea in imagine. Am si eu nevoie de o "evaluare" pentru pozele astea. Ma intereseaza ce credeti despre compozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Compozitia e OK,la foto 2 i-mi place cum se vede ceata aceea de dimineata.Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Casele si muntii arata de parc-ar fi jucarioare de plastic sau o macheta. Nice! CobraArt, a 2 a foto imi pare bine asortata. Cred ca o prietena a mea ar spune ca-i place cum circula culoarea in imagine. Am si eu nevoie de o "evaluare" pentru pozele astea. Ma intereseaza ce credeti despre compozitie. Poza 2 incepe urat cu stalpul la in stanga.Ar arata mai bine bine asa.Si putin taiat de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Portret.Acum i-mi pare rau ca nu am prins tot capushorul,dar se misca intr-una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Sibiu,doua foto care imi plac la nebunie. tot din acelasi ciclu Podul Mincinosilor Hotel Imparatul Romanilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Portret.Acum i-mi pare rau ca nu am prins tot capushorul,dar se misca intr-una... doamneeee tare de tot...bv ...cata expresivitate crazymobra, marfa pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 :peece: Nu-i a mea .. dar imi place tare mult (poza dom'le unde va ganditi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 In primul rand merci pentru comentarii. Apoi tot la categoria animalutze neastamparate: ps: pisica asta se tine sa nu-mi pice cadrul cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Apropos de fotografii (in adevaratul sens al cuvantului) ale altor autori, ia uitati peste ce am dat! Mai multe detalii gasiti pe http://www.luminous-landscape.com/essays/next-level.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 ultima nazdravanie nu prea am mai avut timp de poze si nici aparat...pt ca ma ocup de prima prioritate...de motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Cum a iesit poza asta? Ii mai trb ceva? Lasam faptul ca am pus aparatu jos, nu am avut trepiedul la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Am sa tin cont de ce ai spus Sorry. Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 ...in afara faptului ca ai pus camera jos, cea ce da un efect placut, ar mai trebuii sa faci si asta. Hai sa ne dam toti un pic de silinta ca este un topic cu numele "Pasionati de FOTO". Deci chiar este dorit sa prelucrezi poza inainte sa o postezi. De exemplu, un format de 16:9, cu o inaltime de 600 si un pic comprimat (are 78kB): buna faza, ca pe "forumu de dincolo" la o rubrica asemanatoare, astepti o mie de ani pana iti deschide pozele si uite asa se incarca si serverelu, si abia apare poza, etc...mai nasol e ca eu de ex nu modific nici mort pozele pe care le fac, si nici nu am instal ceva care sa le modifice...poate o sa fac pe viitor si apoi le sterg din calc oricum, buna alternativa In primul rand merci pentru comentarii. Apoi tot la categoria animalutze neastamparate: ps: pisica asta se tine sa nu-mi pice cadrul cu totul saraca pisica marfa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Prietena si o colega de clasa Stiu ca mai trb lucrat putin la incadrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) nu sunt pozele mele preferate dar mi se par interesante... Salutari clanului Dima!!!! ASFALT USCAT!!!! Editat Februarie 26, 2007 de equilibrium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 CobraArt: foarte reusita poza! equilibrium: era si mai bine daca le micsorai unpic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lu' Adi Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 am si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 am si eu cateva foarte reusite pozele...si foarte frumoase peisajele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate