Popescus Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Ptuu,norocos si ce iepuras darnic,sa tragi cu placere! Lumina buna nu-ti mai zic ca de la F/2.0 sa tot fie... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 2 mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Te-ai mutat tu, s-au mutat si ei ) Nu mai sunt in CORA spre dezamagirea mea. Erau foarte buni si rapizi ... Pai.... pana-n Sun Plaza nu faci decat 10 min, asa ca... go for it. @KPN Daca nu scrie Nikon pe el, e degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ptuu,norocos si ce iepuras darnic,sa tragi cu placere! Lumina buna nu-ti mai zic ca de la F/2.0 sa tot fie... Bafta! Multam! L-am mai avut in trecut, l-am maritat la un moment dat cand mi se paru ca am pre multe sticle. Si acu mi s-a pus iar pata pe el si l-am cumparat Pai.... pana-n Sun Plaza nu faci decat 10 min, asa ca... go for it. @KPN Daca nu scrie Nikon pe el, e degeaba hhhhh nikonu e urat, n-are dunga rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Cutzulau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Pai bine, dar ultima fara picioare? Nu arata bine.,, (Si semnatura, prea mare) Salut, la ce gradina sunt facute? Câteva imagini de azi: Editat Martie 30, 2013 de Ecko72t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Nu statea locului catelu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 salut am o mizerie de aparat care mi-a scapat pe jos, si acum e intuneric... stie cineva vreo taraba prin bucuresti unde ar putea sa mi-l depaneze? http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/pentax/optio-mx4/pentax-optio-mx4-review.html un pentax optio mx4 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Sunt vreo 3 prin centrul vechi, parca pe Gabroveni in partea opusa Splaiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 cateva...stiu ca nu ma pricep dar am zis sa aleg cateva care mi s-au parut mai reusite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 ceva, demult, care sa-mi aminteasca de zilele insorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Boy Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 (editat) cam putina activitate foto in ultima vreme pt mine........vreme jegoasa :| pun si eu cateva.. Editat Aprilie 4, 2013 de Billy Boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Biraid, ce sunt perlutele alea din poza cu trandafirii albi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Biraid, ce sunt perlutele alea din poza cu trandafirii albi? niste chestii de decor. le au astia pe la florarii. o perla din aia pusa pe un ac lung. Editat Aprilie 5, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 A VENIT primavara "copacul BUBU" a inflorit si "LA DEZGHET" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Perlute de decor. Se folosesc in mare parte pentru buchetele de mireasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Perlute de decor. Se folosesc in mare parte pentru buchetele de mireasa. cand o "iei" ...le are in buchet cam dupa un an ti le pune sub perna dupa doi le gasesti pe scaun si dupa prinde foile de la dosarul de divort cu ele stii ce frumos dau culorile alea pe colile albe..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Scoasa noua sticla la joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 5d II +135 L=LOOOOVEEEEE.Cam bine asa,la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 capone, era misto daca scoteai si motoru in focus, nu doar rideru. faina oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Cum simti sticla in mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 de azi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 capone, era misto daca scoteai si motoru in focus, nu doar rideru. faina oricum. Cam greu de obtinut ditamai dof'u cu obiectivul asta. Ar fi trebuit sa trag cred pe la un f11-f16 ca sa prind si mobra cum trebuie in focus, dar pierdeam separarea de fundal si aproape sigur aveam un timp prea lung de expunere 5d II +135 L=LOOOOVEEEEE.Cam bine asa,la mai multe! O da, e love mare. Doar ca trebuia folosit tare atent, ca penalizeaza la focus imediat din cauza dofului scurt. Merci Cum simti sticla in mers? Scumpa (nu am inteles exact intrebarea) de azi...... F faine peisajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Daca suiera tare la vant, daca iti produce disconfort, fiind un fel de frana. Multumesc pentru raspunsurile cu perlutele, habar n-aveam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate