SRJN Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ...hai ca nu curge singe! Am glumit si eu. Nu am mai auzit de mult ceva de la tine. Am pus mai in urma niste poze exact cand nu prea a fost activitate si se pare ca nu prea le-a vazut lumea sau le-a placut asa mult ca nu au avut ce sa comenteze. alte poze din arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 aoleuuuuuu tocmai ce mi-am pus status k mi-e dor de vama veche poze tot din vama...facute cu un aparat pe film... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 sunt scannate prost sunt poze vechi...acum nu mai fac greseala cu motivul in mijlocul pozei. la ce te referi prin Trebuie sa pui prioritati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 sa vedeti ce poze o sa va pun cu apusul vazut de la munca. o sa ziceti ca-s trucate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Ce-o fi asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 vincent: eu una te scuz daca e vorba de motor Wan Ted : f misto.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Este fum Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Ma intereseaza cum e facuta fotografia cu fumul. Eu n-am incercat sa pozez fum pana acum, dar arata fain. Si nici chestia cu portretul n-am incercat. Buna treaba, raven30hell! A! am si o intrebare: voi de unde ati invatat fotografie(compozitie, tehnica)?... De la prieteni, de la fotografi consacrati, ori pur si simplu exersand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 hmm eu singura, numai din critici....am pus poze pe diferite siteuri, si am asteptat sa imi spuna lumea unde gresesc in poze. atat...bani de cursuri nu am. si in rest...dupa ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Poza cu fumul a fost facuta in intuneric complet, cu un fond negru, aparatul pe trepied. Fumul a fost iluminat de jos, cu o lampa plasata astfel incat sa nu ilumineze si fundalul. Uite aici un tutorial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Pentru cine vrea sa mance un piscot si un fursec, si sa mai si vada o fotografie, va invit aici. Vineri, 16 februarie, ora 20.00. Project-bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) felicitari...poate conving pe cineva si trec si eu. multumim de invitatie Editat Februarie 14, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 pozele sunt facute intr-o seara la sfarsit de program. aparat hp. scuzati zoomul exagerat la o poza. da de ce dreacu nu se maresc? a dreacu tehnologie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 wow oricum frumoase culori si privelisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miss_alexa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 ...am si eu cateva poze cat de cat bune...desi nu am cine stie ce cunostinte in domeniu...Pentru inceput niste norisori imortalizati din avion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 in sfarsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Merci pentru informatii. Foarte ochioase culorile! iar pozele din avion... frumoase - n-am ajuns asa sus; doar sub nori Cerul asta e minunat fie el rosu ori albastru! Mie imi place sa discut cu pasionati de foto despre lucrarile mele pentru ca asa invat mult mai repede. Am fost clandestin pe la cateva ore de foto a facultatii de arte unde am avut ocazia sa ma joc in laborator, cu substantele. Dupa asta m-am apucat singura de treaba; sau asa vine vorba, ca facultatea imi ocupa prea mult timp si fotografia are alocat prea putin. Pentru expozitie ... succes, sa iasa super fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 foarte frumoase incercati pe badorgod.com sau galeriafoto.com suntem mai multi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 deci am un ritual cand se apropie sf programului: ies pe balcon beau un ceai, fumez o tigara, si ma uit la una, alta. in seara aia am vazut apusul, am fugit la etaj sa iau aparatul, dar... shit, nu avea baterii. urca iar, desfa un mouse, ia baterii, baga in scula si am facut repede poze, caci peisajul se strica destul de repejor. am preferat sa nu ratez, decat sa integrez bine obiectele. oi face asa, dar atunci nu am avut timp.iar de facut pozele de rezolutie mai mica....too much for me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 nise si pe celelalte doua site-uri, dar aici mai aflu si despre motorase seara faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate