Doctor X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mi-au spus prietenii ca norii seamana cu un cap de crocodil cu soarele-n ochi si i-am crezut. Desi nu pare, cele doua poze sunt facute la cateva minute una dupa cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 apusul de aseara, printre crengile unor brazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) Aprilia RSV pe unde nu a calcat vreodata vreo vitezana (Canon 5D + Yashica ML 50mm 1.7) Un apus (Canon 5D + Tair 300mm f4.5) O luna si un avion (Canon 5D + Tair 300mm f4.5) Editat Iunie 18, 2013 de Adrian X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Inserat, padure, pustiu, 2 casti, ce faceai acolo Adriane? Marfa pozele, te pricepi si ai ochi pt. asa ceva, nu ca altii, nu dau nume - care au un 'aparat' si se cred zei... PS: Ce patisi, am citit pe aici mai demult ca erai cu mana in gips? Sanatate omu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Inserat, padure, pustiu, 2 casti, ce faceai acolo Adriane? Marfa pozele, te pricepi si ai ochi pt. asa ceva, nu ca altii, nu dau nume - care au un 'aparat' si se cred zei... PS: Ce patisi, am citit pe aici mai demult ca erai cu mana in gips? Sanatate omu! Mersi frumos :* Picioru', nu mana a fost in ghips. Acu totu' e ok (sau in drum spre ok ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Naspa, am vazut ca motoreta e 100% sanatoasa macar Eu acum vreo 9 ani cred, mi-am bulit glezna la baschet si nici acum nu am mobilitatea 100% ca inainte in stangul, motiv pt. care era sa nici nu ma apuc de motociclit, insa nebunia trimufa! Hai sa fim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 D3100+135mm F2.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) D3100+135mm F2.8 banuiesc ca-i o motoreta "superintretinuta"... fara oglinzi, semnalizari puse doar ca sa fie, numar indreptat pentru pozat, anvelope...mai mult lipsa. fotografiile? ok-ish...nimic Editat Iunie 18, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Da, si are 24000km reali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 anvelope...mai mult lipsa. alea-s furate de la muzeul de istorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Doar spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 o buburuza...si apusu de acu cateva seri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Bre, nu stiu cum reusesti, dar din patru cadre cinci iti ies strambe. @skvj: Eu as fi bagat mai degraba banii in gume, nu in obiective. Tin mai mult la integritatea mea corporala decat la un moft. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Va veni si timpul lor Fata e 2010, aderenta inca pe uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Bre, nu stiu cum reusesti, dar din patru cadre cinci iti ies strambe. inca nu am inceput sa decupez din ele incat sa le indrept. pt astea am timp, desi nu-mi place alinierea perfecta.. nu am trepied si mai am de invatat pana sa "gandesc" fotografic. Va veni si timpul lor Fata e 2010, aderenta inca pe uscat. te joci cu viata ta. e ca si cum ai face sex cu un prezervativ spart. inca e bun, are doar o gaura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Da, si are 24000km reali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 24, 24 si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Un subiect lipsit de . . . interes - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) Sus pe deal... Editat Iunie 20, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Sus pe deal... La poza cu BMW , daca se retuseaza putin culorile . . . . se poate face wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Subiect de foto pentru cei ramasi in pana de idei. Duminica 23 Iunie, va avea loc fenomenul Super Luna, si nu orice super luna, ci una plina. Asa ca va recomand sa va gasiti un loc frumos de unde sa faceti poze duminica seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Poza de ...concert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 capat de drum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Poza de ...concert. DSC_0962.JPG Mai de graba e "artistica" Pentru ca jumate e supraexpusa iar un sfert nici macar nu mai are informatie, e un alb splendid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Ianachime, ai mers cam pe burta pana la Nordkap. Nu-i frumos! Pacat ca iar ti-a iesit stramba poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate