Doctor X Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Un Like si de la mine Doctor X. Prin ce zona sunt facute? Multam! La benzinaria de dupa Maneciu, adica mai exact aici: http://goo.gl/maps/qA65i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Multam! La benzinaria de dupa Maneciu, adica mai exact aici: http://goo.gl/maps/qA65i Merci, am identificat zona,....... poate ajung si eu pe Cheia duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 P.S : nu am scris Photography in colturi sa nu mi-o iau prea rau Nu eşti tru fără aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Nu pot sa decat sa va urez un week end placut , plin de subiecte interesante . Eu sper sa revin cu ceva cadre de pe ruta Timisoara - Bucuresti si desigur inapoi la Timisoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Mai trag si cate un uneori... Editat Octombrie 25, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Finally ceva color care ma multumeste... dar e cu 50mm 1.4 Adaugam la wishlist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Finally ceva color care ma multumeste... dar e cu 50mm 1.4 Adaugam la wishlist. Si ce e asa special la poza asta de se poate face doar cu 50mm 1.4? As paria ca iese si cu 55-200... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) a.... dofu? Si nu am zis ca se poate face DOAR cu 50mm 1.4 Editat Octombrie 26, 2013 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 1.4 e un obiectiv destul de scump, pentru poza aia se potrivesc mult mai multe. Daca esti pe Canon, 1.8 e mult mai accesibil si sigur face acelasi DOF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 ( Și pe Nikon ) 1.8 e foarte OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) Nu e scump. 50mm 1.4 e cel mai ieftin dintre cele de 1.4 (ma refer la 35, 85 etc). Sh e 1000 ron. Sunt pe nikon... si nu se compara cu 1.8g sau 1.8d (pe care il am si baga umbre dure). Nici macar cu 1.4D. Le-am testat si retestat si cel mai mult imi place cum iese cu 1.4G. Evident imi place mai mult 85mm 1.4 dar... ALA E SCUMP ala e 4-5000ron. Editat Octombrie 26, 2013 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 aproape ca ma enerveaza ce lentila sharp ai frumos tzitzucu ... am si eu unul tigrat, o sa`i fac o poza intr`o zi ... da`i micut, 2 luni ... in fine .. poti spune ce lens ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Pentax 18-55mm WR. Costa cam 250 de lei la mana a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 and... ultimele de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Pentax 18-55mm WR. Costa cam 250 de lei la mana a doua. Ce n'as da sa faca si nikkor'ul meu la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Pentax 18-55mm WR. Costa cam 250 de lei la mana a doua. Wow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Clarul e pe masinile din spate, sau mi se pare mie? Fa-mi placerea, te rog, si baga-i un efect de tilt-shift pe fata. Sunt curios cum iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 (editat) da, acolo s-a nimerit clarul. de fapt a fost eroare de pilotaj Focalizat pe tipa si reincadrat fara AE-L. AStfel focusu s-a mutat pe masini la declansare. NU stiu cum sa bag efect de tilt and shift pe tipa. Daca vrei poti sa editezi poza ca n-am nimic impotriva. Apropo, vrea cineva un Nikon 50mm 1.8D la 350 ron? Daca da, lasati un mesaj pe PM. Editat Octombrie 27, 2013 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Am fost pe-acasa in weekend si am tras si cateva cadre. Placut impresionat de Canon 70-200 F4L IS (e prima oara cand trag cu el). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 La Paclele Mici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Nu este o poza artistica dar mi-a placut foarte mult transformarea : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Nu este o poza artistica dar mi-a placut foarte mult transformarea : Dacia.jpeg . Trebuie sa admiri prostia si opicrizia tineretului din tara asta.... Acum cativa ani (de fapt acum mai MULTI ani) cand nu erau asa multe masini straine in tara, era o RUSINE sa conduci o Dacia din asta. Imi amintesc exemple clare de cunoscuti/prieteni etc, care luasera permisul si ai lor avea o Dacie si NU o conduceau pt ca le era rusine (deh, prietenii mai smecheri ai lor aveau CIELO, LEGANZA etc).... Acu dintr-odata, apare hipstareala asta de tot ca.ca.tul, si aceeasi fraieri , purtatori de posete pe strada si ochelari clari si esarfa, acum dintr-odata, DACIA e ceva COOL, e un motiv de 'restaurare' si modificare, de parca ar avea o Alfa Romeo din 1900 toamna... Sunt sigur ca cei care vor citi printre randuri,nu vor intelege nimic din ce-am scris si vor crede ca iar ma iau de lume, dar cei care stiu despre ce vorbesc vor intelege ca e tipic romanesc sa tii atat de mult la o imagine (falsa) si sa te chinui sa o intretii. Tot respectul pt cineva caruia i-a placut si in TRECUT si ACUM acel model de dacie,si care o restaureaza cu placere si care o foloseste. Nu pentru fatalaii aia carora le era rusine sa-si care pixda intr-o Dacie acum 10-15 ani ,si acum dintr-odata li se pare ca o sa o ude toata daca o urca intr-o Dacie cu jante schimbate... Editat Octombrie 28, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Acum cativa ani (de fapt acum mai MULTI ani) cand nu erau asa multe masini straine in tara, era o RUSINE sa conduci o Dacia din asta. Imi amintesc exemple clare de cunoscuti/prieteni etc, care luasera permisul si ai lor avea o Dacie si NU o conduceau pt ca le era rusine (deh, prietenii mai smecheri ai lor aveau CIELO, LEGANZA etc)....Te inseli. Acum mai multi ani, cand era plina tara de 1310 cu "zambetul lui Iliescu", era "cool" o Dacia 1300 sau chiar 1100, bine intretinute. Pentru ca erau vechi si rare. Au trecut anii, au disparut aproape toate 1310, cele ramase au devenit "cool". Istoria se repeta. Doar nervosii cred ca e o conspiratie de moment. Peste 15-20 ani sa vezi ce "cool" o sa fie Loganul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Trebuie sa admiri prostia si opicrizia tineretului din tara asta.... Acum cativa ani (de fapt acum mai MULTI ani) cand nu erau asa multe masini straine in tara, era o RUSINE sa conduci o Dacia din asta. Imi amintesc exemple clare de cunoscuti/prieteni etc, care luasera permisul si ai lor avea o Dacie si NU o conduceau pt ca le era rusine (deh, prietenii mai smecheri ai lor aveau CIELO, LEGANZA etc).... Acu dintr-odata, apare hipstareala asta de tot ca.ca.tul, si aceeasi fraieri , purtatori de posete pe strada si ochelari clari si esarfa, acum dintr-odata, DACIA e ceva COOL, e un motiv de 'restaurare' si modificare, de parca ar avea o Alfa Romeo din 1900 toamna... Sunt sigur ca cei care vor citi printre randuri,nu vor intelege nimic din ce-am scris si vor crede ca iar ma iau de lume, dar cei care stiu despre ce vorbesc vor intelege ca e tipic romanesc sa tii atat de mult la o imagine (falsa) si sa te chinui sa o intretii. Tot respectul pt cineva caruia i-a placut si in TRECUT si ACUM acel model de dacie,si care o restaureaza cu placere si care o foloseste. Nu pentru fatalaii aia carora le era rusine sa-si care pixda intr-o Dacie acum 10-15 ani ,si acum dintr-odata li se pare ca o sa o ude toata daca o urca intr-o Dacie cu jante schimbate... Imi place punctul tau de vedere . Mie mi-a placut faptul ca s-a pastrat caroseria de 1300 si nu s-a exagerat in modificarea acesteia . Nu stiu ce mecanica are sub capota sau alte detalii tehnice . Mai am o poza cu un motor , noaptea . Daca reusesc sa intru pe calculatorul de acasa o postez , daca nu doar deseara va dau motiv de galceava . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate