florinelu07 Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Tind sa cred ca este din aparat pentru ca pata este aproape identica, iar cadrele sunt diferite (deci flare cam complicat). Poate cortina/shutter-ul face figuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Salut sunt si eu pasionat de foto, cu timpul si rabdarea stau prost si post procesarea ,dar sunt pasionat. Asta mi-a iesit azi-dimineata cu telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 ...escala in Frankfurt asta vara, am iesit la pozat printre picaturi. Aparatul e un bridge Fuji, zero edit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Film nou, valabil. De capac nu stiu ce sa-ti spun. Pare a se inchide corect. Si totusi de ce cateva au iesit corect? ... daca mi-as da seama ce am facut atunci voi depista problema. Scapari de lumina prin obturator la anumiti timpi de expunere? Cel mai probabil. Sau ceva ce ai facut tu cand ai bagat/scos filmul din aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Am observat ca uneori nu se trage cortina pana la capat cand tragi de levierul de derulare ... zona de imbinare ramane in zona in care apar petele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Piatra Craiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 ...escala in Frankfurt asta vara Pe omul ala cu ciocanul l-ai vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) Nori de ieri Editat Septembrie 6, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 image hosting 15mb free photo hosting forum image hosting upload pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Pentru pasionatii de foto, si de concursuri, va recomand: http://kelbyone.com/photowalk/ . Dati click si pe pozele de sub Best Photos from 2013 Photo Walk unele mi-au placut foarte tare. Sper sa ne ajute pe toti sa facem poze mai bune Editat Septembrie 8, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Ma bag ca musca-n lapte dar macar intrebarea mea are de a face cu aceasta rubrica. Maine vreau sa "ma trag in poze" si nu stiu niste locatii mai dragute. Asa ca apelez la voi, astia mai cunoscuti de prin Bucuresti si apropiere de Bucuresti. Unde ma pot duce? Punctual... BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Ma bag ca musca-n lapte dar macar intrebarea mea are de a face cu aceasta rubrica. Maine vreau sa "ma trag in poze" si nu stiu niste locatii mai dragute. Asa ca apelez la voi, astia mai cunoscuti de prin Bucuresti si apropiere de Bucuresti. Unde ma pot duce? Punctual... BR, Alexandru care lucrati pe la rutiera, spuneti-i omului o strada pe unde sta MCVu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Salutare. Stie careva o sursa pentru o lampa xenon pentru blitz canon 430 ex ii? Am nevoie urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Ia de aici: http://olx.ro/oferta/lampa-blitz-canon-580ex-ii-iasi-ID1kG6n.html#9bbfb871fe http://olx.ro/oferta/lampa-blitz-nikon-sb-600-modelfsa03601-xe701-ID1d303.html#9bbfb871fe http://olx.ro/oferta/tub-xenon-pt-reparare-lampa-blitz-flash-nikon-sb600-sb700-sb800-IDCVUX.html#9bbfb871fe ------- cel mai ieftin http://olx.ro/oferta/lampa-blitz-nikon-sb-600-model-fsa03601-xe701-si-sb800-IDxQl4.html#9bbfb871fe verifica dimensiunea si ai grija la schimbare ei sa nu te scuture.... teoretic lampile sunt compatibile... eu mi-am schimbat singur in iarna la blitz-ul sony (gui.nr. 58) chiar cu lampa ieftina de mai sus si funcitoneaza super ok... spor.... atasat interventia: Editat Septembrie 9, 2014 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Marea, marea mea iubire. Editat Septembrie 9, 2014 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Ia de aici: http://olx.ro/oferta/lampa-blitz-canon-580ex-ii-iasi-ID1kG6n.html#9bbfb871fe http://olx.ro/oferta/lampa-blitz-nikon-sb-600-modelfsa03601-xe701-ID1d303.html#9bbfb871fe http://olx.ro/oferta/tub-xenon-pt-reparare-lampa-blitz-flash-nikon-sb600-sb700-sb800-IDCVUX.html#9bbfb871fe ------- cel mai ieftin http://olx.ro/oferta/lampa-blitz-nikon-sb-600-model-fsa03601-xe701-si-sb800-IDxQl4.html#9bbfb871fe verifica dimensiunea si ai grija la schimbare ei sa nu te scuture.... teoretic lampile sunt compatibile... eu mi-am schimbat singur in iarna la blitz-ul sony (gui.nr. 58) chiar cu lampa ieftina de mai sus si funcitoneaza super ok... spor.... atasat interventia: 10022014636.jpg 10022014637.jpg Le-am studiat deja, dar ieri cand am desfacut nu am masurat lungimea. Azi verific si cumpar. Multumesc frumos pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Marea, marea mea iubire. 1 miscata 2 constructie in cadru 3 masini multe, aglomeratie - piere cheful de mare ---------------------------------------------------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 1 miscata 2 constructie in cadru 3 masini multe, aglomeratie - piere cheful de mare ---------------------------------------------------------- DSC02153.JPG sunt disponibile detaliile EXIF pentru fotografia din semnatura? interesanta ruperea campului de profunzime vs. bokeh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) desigur, se poate. initial am vrut sa le pun. Sony A58, obiectiv 50mm/1.8. Focus manual, expunere manuala, iso 1600, f2.5, 1/6; Am avut 2-3 minute la dispozitie, altfel ne tot alerga pustiulica pe acolo. nu e semnatura, am pus eu linute... Editat Septembrie 9, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 desigur, se poate. initial am vrut sa le pun. Sony A58, obiectiv 50mm/1.8. Focus manual, expunere manuala, iso 1600, f2.5, 1/6; exif.jpg Am avut 2-3 minute la dispozitie, altfel ne tot alerga pustiulica pe acolo. DSC01600.JPG nu e semnatura, am pus eu linute... la ce distanta de subiect este focalizat? am si eu 50mm dar cu f/1.7 si are bokeh-ul asemanator (doar ca Alpha-ul meu 700 o ia razna la ISO-ul asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 distanta de subiect undeva intre 2 si 3m. Am folosit F2.5 deoarece intre 1.8 si 2.2 e cam varza obiectivul. Intre 3.5 si 9 e foarte clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 pai da... cam doua stopuri mai sus face treaba buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 1 miscata 2 constructie in cadru 3 masini multe, aglomeratie - piere cheful de mare ---------------------------------------------------------- DSC02153.JPG Rautaciosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 si un "ponel": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 IMG_5032.jpg Poza asta este de nota 10 . Imi place foarte mult . Cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate