ruxi2k Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 (editat) Dupa ce am vazut pozele voastre din natura, m-am descurajat. Totusi pun si eu poza mea de azi de la zoo... (este o acvila tipatoare mica) Editat Martie 20, 2016 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Dupa ce am vazut pozele voastre din natura, m-am descurajat. Totusi pun si eu poza mea de azi de la zoo... (este o acvila tipatoare mica) Parca au ceva arie protejata pentru acvila tipatoare in zona Cincsor/Fagaras (Colinele Transilvaniei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Parca au ceva arie protejata pentru acvila tipatoare in zona Cincsor/Fagaras (Colinele Transilvaniei) din cate stiu,specia in sine e protejata.. e cam greu sa ai arie protejata pt o pasare rapitoare... ca nu e ca un mamifer unde poti face parcuri/tarcuri etc... sau poate ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 @todea, ce drona ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Pot sa va zic doar ca stiu de ce.i zice tipatoare. Are un urlet incredibil... ala n.a iesit in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Pot sa va zic doar ca stiu de ce.i zice tipatoare. Are un urlet incredibil... ala n.a iesit in poza toate acvilele scot sunete mai ascutite . eu n-am auzit inca sunetul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 @todea, ce drona ai drona este un dji phantom 3..dar nu-mi apartine.vanez si eu acum ebayul pentru una dupa ce am vazut ce poate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Mi-as vinde 5D-ul mk 1, nu prea mai am ce face cu el. Face focusul perfect, vine cu multi acumulatori, arata bine. Daca intereseaza pe cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Mi-as vinde 5D-ul mk 1, nu prea mai am ce face cu el. Face focusul perfect, vine cu multi acumulatori, arata bine. Daca intereseaza pe cineva ... 5D1 iti depaseste capacitatea ta ca si fotograf. Cu mult inca nu inteleg de ce nu mai ai ce face cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Pentru ca mai am inca 2 aparate care-mi depasesc chiar si mai mult capacitatea mea de fotograf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Salutare motofotografo-pozatori, Am următoarea problemă. Vreau să atașez un gps traker sau să fac cumva să am gps tag in exif-ul pozei făcute cu un Nikon d810. Problema este că vreau ca gps-ul să fie de 10Hz și nici nu vreau să complic sistemul cu achiziție prin bluetooth. Are careva ceva sugestii? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 N-am incercat, dar cred ca cea mai ieftina metoda ar fi sa adaugi ulterior informatia GPS in exif din logul oricarui gps tracker preferat. Asta daca n-ai alte constrangeri legate de workflow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Salutare motofotografo-pozatori, Am următoarea problemă. Vreau să atașez un gps traker sau să fac cumva să am gps tag in exif-ul pozei făcute cu un Nikon d810. Problema este că vreau ca gps-ul să fie de 10Hz și nici nu vreau să complic sistemul cu achiziție prin bluetooth. Are careva ceva sugestii? Mulțumesc Nu ma pricep asa bine,dar vreau sa-ntreb care-i schema cu 10Hz? ce relevanta are frecventa aia? La nikon sunt varza, dar la Canon de ex 6D are GPS si wi-fi incorporat. Stiu ca au GPS si extern, ce poate fi conectat, dar costa o gramada si nu merita Ce-a sugerat colegu de mai sus e cam time consuming sa stai pui locatia in toate exif-urile (chiar daca ai posibilitatea si de a o face la modul 'bulk'), tre sa fii atent unde-s facute pozele, calup de la calup, sa memorezi coordonatele pt fiecare calup ( cu un gps dedicat si sa notezi asta undeva,pt a le implementa ulterior in exif)... As intreba de ce ai nevoie de asta, daca mi permiti PS: D810 e o camera bestiala, din ce-am auzit , la ce o folosesti? si cu ce obiective? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Locatia se adauga automat pe baza orei exacte salvate in fiecare log gps, n-are ce sa fie time consuming. Doar sa poti exporta logul din tracker. Si sa te asiguri ca setezi ora in dslr inainte de sesiune, sau macar sa faci o poza la un ceas cu secundar in timpul sesiunii si sincronizezi ora ulterior. Ceva de genul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Calde: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Reci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PIT45 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 (editat) » Post actualizat in 07 Apr 2016 05:11 Interesant topic.... Ceva din toamna trecuta pe valea Doftanei. Editat Aprilie 7, 2016 de PIT45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Hadambu, Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Hadambu, Iasi IMG_0680.jpg IMG_0706.jpg IMG_0711.jpg IMG_0944.jpg cu tot cu 6D, tot fail-uri pui pe aici )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Te roade invidia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Te roade invidia Ne roade invidia ( suntem mai mulți ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Da, da' eu nu mai am motocicleta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 m-am cam lenevit in ultima vreme, n-am mai prea facut poze.. - aterizare pe aeroportul din Cluj, data viitoare o sa incerc cu expunere mai lunga sa prind toata deplasarea avionului din marginea cadrului pana pe pista. Bonus: in plan indepartat ceva foc la groapa de gunoi din Pata Rat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 N-am cine stie ce camera foto. Un Fujifilm S8600 Zoom 36X. Lumina din seara asta mi-a parut "interesanta". Pun si eu 2-3 poze. » Post actualizat in 16 Apr 2016 17:36 N-am cine stie ce camera foto. Un Fujifilm S8600 Zoom 36X. Lumina din seara asta mi-a parut "interesanta". Pun si eu 2-3 poze. » Post actualizat in 16 Apr 2016 17:45Intentionez sa imi iau (saptamana asta) Sony HX300. Ce parere aveti. Ideea e ca nu vreau DSLR. » Post actualizat in 16 Apr 2016 17:59Nu modific (editez) niciodata poze. Cum ies, asa ies. Astea care le postez acum sunt facute cu P. Chiar m-a mirat si pe mine cum de au iesit asa. Nu-s pozar profesionist. » Post actualizat in 16 Apr 2016 18:05Mai am doua poze ciudate facute la Tr. Mures. De ce a iesit chestia aia albastra in poze? Aveti idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Cea cu luna e chiar ... draguta, calitativ vorbind. Chestia albastra e un flare, din cauza reflectorului acela de la baza turlei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate