Ravenitza Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 cu sau fara, a iesit foarte draguta poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 facuta cu un Zenit 122 care din pacate s-a stricat Te intereseaza un Zenit 122 TTL aproape nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 interesanta prima, despre ce e vorba ? Multumesc...si da...e o chiuveta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) din colectia "poze din bucuresti" va prezint Publicitate la Uleiuri de Motor Coca-Cola Editat Martie 5, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Multumesc...si da...e o chiuveta m-asteptam la putin mai multe "explicatii", dar fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 @Scarabeu no thanks, n-am bani de investit in echipament momentan. Mi-am luat un Yashica 108 si s-a terminat bugetu facuta cu un digital Canon la care nu puteam sa focalizez unde vroiam eu (la A610-le meu merge), m-am chinuit ceva sa il conving sa focalizeze unde vreoiam eu. Bine ca colabora broasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 m-asteptam la putin mai multe "explicatii", dar fie credeam ca vrei sa stii ce e ...si cum "misterul " a fost elucidat, n-am insistat prea mult. E o fotografie digitala, facuta cu un Samsung ...reflexele in apa sunt generate de o fereasta, expunerea 1/4. Din aceeasi serie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 credeam ca vrei sa stii ce e ...si cum "misterul " a fost elucidat, n-am insistat prea mult. E o fotografie digitala, facuta cu un Samsung ...reflexele in apa sunt generate de o fereasta, expunerea 1/4. Din aceeasi serie... asa e mult mai bine, merci :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 nu e editata, chiar avea barba si un fel de rasta taraneasca (lipsa spalat cativa ani probabil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 asa e mult mai bine, merci :-) cu placere *Infinity: Foarte frumoasa...Doamna !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 nu e editata, chiar avea barba si un fel de rasta taraneasca (lipsa spalat cativa ani probabil) TARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 @Infinity: Tigara/crenguta cu jar invartita in fata obiectivului, timp lung de expunere? Si mai pun si eu cateva "capodopere", florile facute cadou de 8 Martie sotiei... si cu aceasta ocazie si o saptamana intarziere, urez si "La multi Ani" fetelor pasionate de foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 @anescu exact Cainele care vroia sa zboare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 motoru' din mine, sau io, ala din motor.... --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 01:51 -------------. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) nu stiu unde sa pun pozele de la expo-motoretism asa ca le voi pune aici, sper sa nu se supere nimeni momentan atat ca mi s-a luat Editat Martie 16, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 ce privire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Framule: La poze smaeb alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 si mai departe ca iar mi-a venit keful... ...si din nou pauza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 poze din Diham uichendul asta sufletul petrecerii de aproximativ 50 de persoane (s-a inchiriat toata cabana): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Frumoase poze Fram! Cateva poze din weekendul acesta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Frumoase poze Fram! Cateva poze din weekendul acesta: Majoritatea lucrarilor tale sunt frumoase insa au prea mult zgomot,de parca le-ai face tot cu telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 N-o fi zgomot "de film" ca si la mine de altfel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 N-o fi zgomot "de film" ca si la mine de altfel? La film e vorba de granulatie;in cazul unui film mai sensibil (24/200 sau 27/400) si granulatia este mai mare,nu ai ce sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate