bachus_21 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) Adica cam asa... Erau 6 poze dar n-am reusit sa pun decat una... Aia viata... Cand le atasezi urmareste sa fie la aceeasi valoare ca originalul;daca sunt mai mici sterge si incearca din nou,pana la urma o sa reusesti. Editat Aprilie 4, 2008 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Subiect : Cainele meu la birou. Artist : Radu Fulga Editat Aprilie 5, 2008 de duracell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Buhuhuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Subiect : Cainele meu la birou. Artist : Radu Fulga Aplauze pentru artist si model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 duracell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Subiect : Cainele meu la birou. Artist : Radu Fulga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 pentru unii a venit primavara... deci, da...imi pierd rabdarea cu rahatul asta de upload...mai am multe poze de pus...le gasiti pe ringo daca vreti sa le vedeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 (editat) Hai ca-mi mai incerc odata norocul... No luck. Uploading files sucks here! Editat Aprilie 8, 2008 de anescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 ia sa vedem... - asta are 667Kb, mai mult de 548Kb nu se poate scoate in uploadul asta ok.....nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Imi place barcuta aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Imi place barcuta aia. Ce "palat" se vede in fundal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 traiasca Herastraul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanvoiculescu Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Salutare, avand in vedere tema topicului va invit pe www.artdigital.ro sa participati la concursul pe care il organizez luna aceasta. Este un concurs unde poza voastra poate deveni tablou decorativ. Va astept cu mult drag, Bogdan Voiculescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Ce "palat" se vede in fundal? E Manastirea Frumoasa (din Iasi, evident). traiasca Herastraul... Pai da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 ce buna-i munca de teren cateodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanvoiculescu Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Sapt. trecuta am fost la Praga..ma rog in uichend si m-am intors Marti... Atasez cateva poze. revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Hello everybody...domeniul ma pasioneaza si pe mine nu de f mult timp dar destul de intens... Atasez cateva imagini facute de mine mai reusite in opinia mea de beginner... Oricum am citit tot topicul si nu am decat cuvinte de lauda pt cei ce posteaza am vazut niste poze minunate!!! see YA --- Mesaj completat în 12 Apr 2008 14:14 -------------Nu stie nimeni de ce nu merge upload sau ce se poate face???? deja ma seaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) dati un leu pentru... (poza neprelucrata).. Editat Aprilie 15, 2008 de medeea84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 dati un leu pentru... (poza neprelucrata).. Frumoase florile, banuiesc ca poza e facuta dupa summitu' NATO, ca am vazut lalele din astea galbele/mov si pe la Universitate & parcul Tineretului. Dar cam supraexpusa, better luck next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Frumoase florile, banuiesc ca poza e facuta dupa summitu' NATO, ca am vazut lalele din astea galbele/mov si pe la Universitate & parcul Tineretului. Dar cam supraexpusa, better luck next time ...sunt cam ignoranta in notiuni de fotografie...ma gandeam ca ma lamuresti cum trebuia surpinsa prima imagine ca sa nu fie supraexpusa Editat Aprilie 15, 2008 de medeea84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) adica culorile par prea colorate, ca si cum nu ar fi naturale. in plus florile albe sunt arse...e contrastul prea puternic spre alb Editat Aprilie 15, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 adica culorile par prea colorate, ca si cum nu ar fi naturale. in plus florile albe sunt arse...e contrastul prea puternic spre alb mersi de explicatii....ce-i drept , culorile si soarele de afara m-au facut sa ies la pozat in primul rand...dar inca nu am invatat toate setarile aparatului in functie de lumina...mai studiez si revin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 poza e facuta cu zoom digital nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) poza e facuta cu zoom digital nu? nu...nu folosesc niciodata zumul digital...mi se pare ca afecteaza calitatea imaginii...uite o poza din acelasi set...dar din alt unghi( cu mai putina lumina naturala).... pai ce rost are topicu' asta fara poze pe el Editat Aprilie 15, 2008 de medeea84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate