Sari la conținut

[accident] Motociclist Lovit De Auto Care A Trecut Pe Rosu [mircea Vul


1n$4n3
 Share

Postări Recomandate

"În Capitală, un motociclist a fost spulberat de o maÂşină, care a trecut cu viteză pe roÂşu. Ambii Âşoferi au fost duÂşi de urgență la spital. Accidentul a avut loc duminică dimineață la intersecția dintre strada Mircea Vulcănescu Âşi Berzei. Autoturismul a intrat cu viteză în motocicletă, după ce a traversat intersecția pe culoarea roÂşie a semaforului.

 

DeÂşi motocicleta a fost aruncată aproximativ 10 metri, Âşoferul nu s-a ales cu răni grave. ÂŞoferului autoturismului i s-a întocmit dosar penal. Nici el nu a scăpat însă nevătămat. La fața locului s-au deplasat Âşi pompierii deoarece rezervorul motocicletei s-a spart iar benzina s-a scurs pe drum."

 

Sursa: ANTENA3.RO http://www.antena3.ro/Bucuresti.-Un-motoci..._51992_ext.html

 

Sanatate Maxima Motoristului! ....ce inceput de saptamana de tot c....l :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns si eu la locul accidentului dupa cateva minute. Am si oprit desi ma grabeam la aeroport sa duc pe cineva deci wow se poate....

 

Din pacate eram cu masina asa ca mi-am luat niste mari injuraturi de la public.

 

Oprise un baiat cu un ktm (MUC la numar). Motociclistul era pe jos dar vroia sa se ridice avand cred capul spart. Dupa cum este specificat si in articol nu a fost ranit grav. Am vazut doar sangele de pe fata, in rest nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Miracol.Recuperarea rapida motociclistului si ani grei de parnaie inconstientului.Pana la urma si la semafor daca avem verde trebuie sa oprim si sa ne asiguram la toti prosti.Tara de ciurdari,dai branza primesti diplome,dai cascaval si esti pe val. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...Pana la urma si la semafor daca avem verde trebuie sa oprim si sa ne asiguram la toti prosti.....:unsure:

 

 

Nu trebuie sa oprim, dar trebuie sa intram in orice intersectie(chiar daca avem verde si mergem inainte...eu asa am patit-o!) piscand franele si cu ochiii iesiti din orbite, tocmai din cauza unor nemernici de teapa astuia, care sfideaza orice urma de bun simt!Si care presupun ca va scapa doar cu o suspendare de 3 luni...maxim! :) Iar apoi iese din nou la un carmageddon mic ...just for fun! :)

 

Sanatate batranului motorist!

Editat de PNL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda.. Exact acolo era sa ma faca si pe mine praf un tigan cu o Dacie din 1800 toamna acu cateva luni... M-a salvat cuplul VN-ului (cand am ajuns la munca am facut primul meu gest de afectiune fata de un fier: i-am pupat rezervorul, ca merita), dar idiotul s-a infipt in masina din spatele meu, dupa ce m-a ratat cu vreo 20 centimetri. A scapat cu dinti in gura din cauza ca in spate era o masina de politie si m-a tinut un politist care m-a rugat insistent sa nu-l lovesc pe ala in fata lui... De atunci cand plec de la semafor primul ma uit de 3 ori sa nu treaca un Schumacher pe rosu. Sanatate multa biker-ului.

Editat de legionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unul dintre putinele accidente in care motociclistul chiar nu este vinovat. Sanatate maxima si recuperare rapida motociclistului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aproape in fiecare zi ma intanleam cu el pe strada aia, in drum spre casa!

Sanatate multa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu trebuie sa oprim, dar trebuie sa intram in orice intersectie(chiar daca avem verde si mergem inainte...eu asa am patit-o!) piscand franele si cu ochiii iesiti din orbite, tocmai din cauza unor nemernici de teapa astuia, care sfideaza orice urma de bun simt!Si care presupun ca va scapa doar cu o suspendare de 3 luni...maxim! :unsure: Iar apoi iese din nou la un carmageddon mic ...just for fun! :)

 

Sanatate batranului motorist!

Atunci in cel mai rau caz leg doua butelii cu gaz de mine si intru relaxat in intersectie sa fiu sigur ca il iau cu mine pe faptas :)

Editat de exores
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...