had3z_ro Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 acum 20 de minute, de fapt chiar langa fostul vulcan, o tanti cu o skoda octavia (b-78-ubu cred) a facut la stanga, nu a acordat prioritate, si un scuterica (fara numar) a intrat in ea. baiatul era plecat cu salvarea, am inteles ca nu are decat o mana rupta. ce mi-a "placut" era ca fata vorbea la telefon cu cineva si spunea "eu am vrut sa fac la stanga, si ala cu scuteru venea dinspre parc. acuma nu stiu cine-i de vina..." am plecat dupa ce am auzit aberatia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 acum 20 de minute, de fapt chiar langa fostul vulcan, o tanti cu o skoda octavia (b-78-ubu cred) a facut la stanga, nu a acordat prioritate, si un scuterica (fara numar) a intrat in ea. baiatul era plecat cu salvarea, am inteles ca nu are decat o mana rupta.ce mi-a "placut" era ca fata vorbea la telefon cu cineva si spunea "eu am vrut sa fac la stanga, si ala cu scuteru venea dinspre parc. acuma nu stiu cine-i de vina..." am plecat dupa ce am auzit aberatia asta. Numai Nightwolf e de vina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 F tare sexul asta slab.... "Si la mai mare" !!! Bine macar ca nu venea trenul, ca vedea ea luminita de la capatul tunelului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Io tot stau si ma gandesc.......OARE CINE E DE VINA?????????????????????? :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Io tot stau si ma gandesc.......OARE CINE E DE VINA?????????????????????? :laugh: eu stiu sigur, da' nu spui la niminea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 baiatul era plecat cu salvarea, am inteles ca nu are decat o mana rupta. Decat o mana rupta ... putea sa nu aiba nici mana rupta daca proasta se asigura ...dar deh ce sa'i faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 daca proasta se asigura ... Pardon ... proasta trebuia sa cedeze trecerea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalaur Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Se poate ca de data asta scuteristul sa fi mers regulamentar (oricum termenul e relativ daca scuterul nu avea numere) , dar am vazut la dobitoci pe scutere care n-au nici in clin nici in maneca cu condusul si mai ales cu semnele de circulatie, o iau pe trecere dupa ce semaforul s-a facut verde ptr masini, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Fă, te rog, o mică schemă sau o bulină pe hartă. Sunt Âşi zone cu sens unic pe acolo. N-am înțeles exact unde s-a petrecut accidentul. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
had3z_ro Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 mi-i lene de schema. http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6507&-8984 tanti venea dinsrpe calea 13 septembrie inspre parc, si a vrut sa faca la stanga pe cuntan. baiatul a intrat in partea dreapta a masinii, dupa cum se vede si in poza. restul e istorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Se poate ca de data asta scuteristul sa fi mers regulamentar (oricum termenul e relativ daca scuterul nu avea numere) , dar am vazut la dobitoci pe scutere care n-au nici in clin nici in maneca cu condusul si mai ales cu semnele de circulatie, o iau pe trecere dupa ce semaforul s-a facut verde ptr masini, etc. .... Editat Iulie 22, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 fara numar =)))))) prea tare frate )))) inseamna ca avea si gel?? si slapi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 fara numar =)))))) prea tare frate )))) inseamna ca avea si gel?? si slapi??? avea casca da-l in mortii lui de numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6507&-8984tanti venea dinsrpe calea 13 septembrie inspre parc, si a vrut sa faca la stanga pe cuntan. baiatul a intrat in partea dreapta a masinii, dupa cum se vede si in poza. restul e istorie Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate