Sari la conținut

catalaur

EX+
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -

catalaur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. catalaur

    Near Miss

    Daca toti ar gandi ca tine bogdan ne-am intoarce in jungla, asa ca data viitoare gandeste-te de 2 ori inainte sa faci o afirmatie ca se intorc in mormant aia care au luptat pentru societatea de azi. Un om poate sa inteleaga mai multe dintr-o conversatie de cateva minute decat din 2 pumni pe care ii ia repede. A avut mare noroc ca ai fost atent si ca in locul tau nu a fost alta masina si sunt convins ca data viitoare cand o sa mai depaseasca o sa se asigure de 2 ori tocmai pentru ca nu i-ai dat 2 pumni.
  2. De ce sa mergem sa traim printre straini si sa nu incercam sa schimbam ceva? Cei care sunt buni pleaca, cei care raman se resemneaza si-si plang de mila. Noi suntem de vina in mare parte pentru tot ce se intampla pentru ca nimic nu poate fi mai puternic decat un glas comun. Sa nu uitam ca dea lungul istoriei atunci cand oamenii si-au dorit o schimbare au reusit impreuna. Pacat de fata asta frumoasa care avea toata viata inainte
  3. De unde stiti voi ca a depasit ala cu scuterul ? Poate ca scuteristul mergea cu viteza constanta pe marginea soselei regulamentar si aproape de intersectie masina l-a depasit cu 2 metri apoi a franat sa faca la dreapta fara sa se asigure. Cat de usor va dati cu parerea fara sa stiti ce s-a intamplat cu adevarat.
  4. Din ce spui tu sunt 3 posibilitati, ori nu erai incadrat pe banda corespunzatoare si ai vrut sa faci stanga de pe banda din mijloc,ori nu te-ai incadrat corect la schimbarea directiei de mers(in stanga benzii) , ori soferul te-a depasit pe contrasens. Deci care din ele?
  5. Se poate ca de data asta scuteristul sa fi mers regulamentar (oricum termenul e relativ daca scuterul nu avea numere) , dar am vazut la dobitoci pe scutere care n-au nici in clin nici in maneca cu condusul si mai ales cu semnele de circulatie, o iau pe trecere dupa ce semaforul s-a facut verde ptr masini, etc.
  6. Si ai mai adunat un post. Daca n-ai nimic interesat de spus nu mai polua topicul.
  7. Hmm nu stiu cum rezolva politia cazurile dar am avut un incident asemanator cu masina. Un smecheras m-a depasit pe linia de tramvai , eu mergeam intre benzi pentru ca jumatate din banda din dreapta era ocupata de masinile parcate. In timp ce ma apropiam de statia de tramvai prevazuta cu refugiu ptr pietoni am facut stanga sa zicem 30 de centimetri suficient pentru ca desteptul care trebuia sa intre inapoi pe banda sa ma loveasca. Vinovat am fost eu bineinteles, la cat de repede am intrat la politie si la cat de bine se cunostea cu politistii mi-a fost clar de la inceput. Mi s-a parut similar cu ce ai patit dar maniera de solutionare este total diferita. Bine ca n-ai patit mai rau, insanatosire grabnica.
  8. catalaur

    Accident Balotesti

    Copilul daca are creier sa gandeasca isi da seama ca nu poti sa ceri parintilor un lucru care te poate omori (motorul), mai degraba si-l cumpara singur cand o sa aiba bani si mai multa maturitate pe la 25 ani. Sunt de acord cu tine cu precizarea ca exista si exceptii de la regula. Cat despre accident n-am ce zice. Toti ne gandim nu ni se poate intampla tocmai noua dar uite ca se intampla.
  9. catalaur

    Accident Mortal

    Pe circuit pilotii nu se lovesc de nimic doar sunt tarati si se rostogolesc. In trafic te poti lovi de un pom , o bordura , poti fi strivit de o alta masina si asa cum spunea cineva inainte aia sunt antrenati sa cada + cel mai scump echipament de pe piata.
  10. Multora li se rupe de legi. Puteti sa propuneti si carnet de conducere ptr scutere dar tot vor fi zei fara. Solutia nu vine asa usor, trebuie schimbata mentalitatea romanilor si apoi lucrurile se vor rezolva de la sine (sau reeducarea prin violenta, singura care da roade la idiotii astia). Cei care au avut ocazia sa calatoreasca in alte tari din vestul Europei au observat enorma diferenta de gandire.
  11. Oamenii care poseda ceva materie cenusie nu vor cataloga o intreaga categorie de oameni pe seama unui teribilist. Imi pare rau ptr atitudinea de mai devreme atunci
  12. Ciudat ca iti pui intrebari de genul avea permis, avea casca, si nu-ti pui intrebarea fireasca: oare nu a omorat un om nevinovat? Penibil!
  13. De la a spune ca unul isi parcheaza masina neregulamentar pana la a afirma ca toti sunt la fel e cale lunga. Sigur vei gasi un bucurestean care sa nu se incadreze la categoria ta si atunci spusele tale sunt false. Daca nu ai inteles ce am vrut sa zic iti desenez. Cred ca un om cara catalogheaza oamenii asa usor ca tine si la gramada ori e un dobitoc ori e un copil de 14 ani care se ascunde in casa (dupa tastatura) sa nu-l bata baietii mai mari pe strada. Atitudine tipica de "buric al pamantului"!
  14. Daca credeti ca violenta e o solutie nu va mai dura mult pana cand o sa ne intoarcem la origini. Incearca sa scrii cu litere mici , multi dintre noi am invatat la scoala si aceste "caractere"
×
×
  • Creează nouă...