Midnight_Caller Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Salut, baieti ! Recomandare, ca de la motociclist la motociclist, ca stau in zona... NU rulati pe Bd. Kiseleff pe banda 1 (din dreapta) intre Arcul de Triumf si prima trecere de pietoni ! E o groapa in asfalt care NU SE VEDE (NU E CU MARGINI ASCUTITE, E ASFALTUL LASAT), cam de 10 cm adancime, si 30cm lungime in sensul de mers, si cam jumatate de banda latime. AVIZ MAI ALES CELOR CU VITEZANE CARE PE ZONA AIA II DAU BLANA, eu eram cu mopedul si am luat-o DE DOUA ORI LA 40KM/H IN ACEEASI SEARA de am zis ca sar de pe motor !!! Intre timp s-a mai lasat probabil in continuare asfaltul din cauza caldurii, si chiar azi a luat-o in plin un baiat cu un enduro, si nu cred ca i-a fost prea bine In rest aveti grija de voi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Salut, baieti ! Recomandare, ca de la motociclist la motociclist, ca stau in zona... NU rulati pe Bd. Kiseleff pe banda 1 (din dreapta) intre Arcul de Triumf si prima trecere de pietoni ! E o groapa in asfalt care NU SE VEDE (NU E CU MARGINI ASCUTITE, E ASFALTUL LASAT), cam de 10 cm adancime, si 30cm lungime in sensul de mers, si cam jumatate de banda latime. AVIZ MAI ALES CELOR CU VITEZANE CARE PE ZONA AIA II DAU BLANA, eu eram cu mopedul si am luat-o DE DOUA ORI LA 40KM/H IN ACEEASI SEARA de am zis ca sar de pe motor !!! Intre timp s-a mai lasat probabil in continuare asfaltul din cauza caldurii, si chiar azi a luat-o in plin un baiat cu un enduro, si nu cred ca i-a fost prea bine In rest aveti grija de voi !!! 214871[/snapback] la drumuri shi poduri sau cum s-o chema chestia aia care se ocupa cu reparatul drumurilor!!! nici macar un semn de avertizare nu au pus!!! am luat-o azi in plin cu ludixul!!! da-s obishnuit cu asemenea gropi shi nu am cazut!!!! MAI E O GROAPA IDENTICA IN APROPIERE DE PIATZA SUDULUI, LA 20-30 M DE SENSUL GIRATORIU, CUM VII DE PE NITZU VASILE, CRED CA SE CHEAMA STRADA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Foarte buna ideea cu avertizarile din trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 Multzam Parerea mea e sa facem topic-ul sticky, si sa mai anunte lumea macar zona in care se afla groapa, nu neaparat latitudinea si longitudinea la nivel de minut PS: Am mai aflat de o groapa intre Piata Crangasi si prima trecere de pietoni, pe sensul de mers spre Podul Grant, pe banda intai . Cica ar fi vorba de un canal NEdescoperit, dar pus undeva sub nivelul asfaltului, tot asa, la vreo 10-15cm adancime... Tipic Aveti grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 De retzinut, eu voi trece pe acolo cand merg la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bindianul Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 SUPER BUN SUBIECTUL O groapa super criminala este si pe Calea Floreasaca la intersectie cu Mircea Eliade oricum daca o iei ai toate sansele sa vii in cap direct Multa atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 si eu dau in groapa aia zilnic (fac la dreapta imediat la trecere), din fericire cu jeepu'. Inca nu mi-am scos numerele la aprilica si deci inca sunt scutit de gropi (si caldura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Groapa de la Sudului o stiu, o ocolesc zilnic si ma amuz de cei care nu o vad si baga viteza - zici ca se scufunda. Da' aia de pe Kisselef am luat-o de muuuulte ori... Bine ca nu merg tare! Ma intreb cand o vor vedea-o si autoritatile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Mai aveti un pic si se lasa tot Bucurestiul cu un etaj mai jos... ...acuma serios, orasul acela este un santier permanent, zic si eu de Cluj ca ii rau, dar adevarul este ca ii raiul pe pamant pe langa Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Autoritatile nu merg pe banda 1 pe Kiseleff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alquno Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 o idee foarte buna cu anuntarea gropilor...desi am doar un moped - care fuge si el destul - am cazut din cauza unei gropi tampite rau de tot....mare grija aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 ITI MULTUMIM PENTRU ATENTIONARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Groapa de pe Kiseleff nu e chiar asa de mare si monstruoasa cum ziceti voi, banuiesc ca la 100+ e periculoasa, dar nu ai cand sa iei viteza asta pana in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 Tu uiti ca unii motociclisti merg pe mopeduri sau scutere, din care unele au roata cat discul tau de frana. Nu stiu daca ai facut cunostiinta cu o groapa cat jumatate din roata ta vreodata, si iti doresc sa nu o patesti... Aveti grija... si asteptam noi repere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 GROAPA RESPECTIVA A FOST ASTUPATA grosolan ce-i drept, dar nu mai este. Sa fie oare si influenta forumului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Buna treaba!! A, mai e una mai ciudata la Unirii, cum sa spun eu unde... unde era Banca Religiilor inainte, pe prima banda. De fapt, sunt niste valuri... Ca sa fiu mai explicita este in dreptul statiei de autobuze unde in spate sunt Gogoasa Infuriata, Tip Top si multi bisnitari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat August 6, 2005 Autor Share Postat August 6, 2005 GROAPA RESPECTIVA A FOST ASTUPATAgrosolan ce-i drept, dar nu mai este. Sa fie oare si influenta forumului? 217436[/snapback] Nahh, nu cred... mai degraba "influenta" ambasadelor si resedintelor de ambasadori de care geme Kiseleff-ul. Anyway, bine ca s-a astupat, speram ca nu se va desprinde asfaltul din nou la primul inghetz... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 Pe Soseaua Fundeni, din spre XXL spre spitalul Fundeni, in zona "cocoaselor" de limitare a vitezei pe banda unu este o groapa cat casa scanteii Groapa pe care tocmai am luat-o acum o ora Noroc ca eram cu masina ca daca eram cu motoru ma faceam bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate