IraSciBil Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bravo mah! Acu' adio bere,esti convins de asta,nu?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bravo mah! Acu' adio bere,esti convins de asta,nu?!? de ce??? scuterul nu-l vand!!! ultimul rand de poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 wow! roshie ca focul! sa te poarte sanatos! wow (again)... bine mai arata... poate imi iau din un ijache. imi e dor de el. e bine ca l-ai pastrat cat de cat fara modificari de prost gust. keep it simple. imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bueeeeeeiiii!!!! Ma oftiiiic, vreau shi eu tot ce are DMW pe far: chiolometraj, beculetze colorate, chestia aia unde vari keea.... Cum merg cilindri aia facutzi la URAC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bueeeeeeiiii!!!! Ma oftiiiic, vreau shi eu tot ce are DMW pe far: chiolometraj, beculetze colorate, chestia aia unde vari keea.... chestia aia unde vari cheia e de decor da bine, in schimb celelate "chestii: de pe far sunt functzionabile Cum merg cilindri aia facutzi la URAC? vedem la primavara ce treaba a facut nenea ala, anu asta am mers cu el vro 7 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 vedem la primavara ce treaba a facut nenea ala, anu asta am mers cu el vro 7 km. acum pe frig e momentul sa ii faci rodajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Super! Sa-l calaresti cu maxima placere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2006 IJU' FACE SHI ZGOMOT -- dedicatzie pentru mielu Picture_039.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 IJU' FACE SHI ZGOMOT -- dedicatzie pentru mielu Mai la mine nu merge La voi merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Mai la mine nu merge La voi merge? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Manca-l-ar tata ce frumos toarce! Ai dat mah o tura cu el? Cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2006 n-am mai dat de atunci, e in "garaj" la apashu!!!! da vine primavara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 si ce se mai aude cu B 90 EIN'ul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 si ce se mai aude cu B 90 EIN'ul?? m-am plimbat putin cu el, da nu sunt prea multe shanse sa prinda multzi kilometri anu asta pt ca am facut rost de malai shi-mi iau japo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 m-am plimbat putin cu el, da nu sunt prea multe shanse sa prinda multzi kilometri anu asta pt ca am facut rost de malai shi-mi iau japo!!! Impozitul s'a platit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 Impozitul s'a platit ? e treaba lu mielu ca e pe numele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 se vinde fara a apuca prea multzi km pe la mine la fel s-a intamplat shi cu cei 2 proprietari de dinaintea mea /index.php?...c=51010&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate