esson Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Vreau si eu sa stiu...care e diferenta dintre Gilera DNA 50 si Aprilia RS 50.. deci amandoua se pot conduce cu A1 ? si pretul la amandoua se invarte in jurul sumei de 1200 de euro ?si ce mi-ati recomanda din astea 2.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 (editat) Vreau si eu sa stiu...care e diferenta dintre Gilera DNA 50 si Aprilia RS 50.. deci amandoua se pot conduce cu A1 ? si pretul la amandoua se invarte in jurul sumei de 1200 de euro ?si ce mi-ati recomanda din astea 2.. 216359[/snapback] Ma cam faci sa rad.Din cate am auzit 50cmc nu trebuie permis.Si cu [retu ar trebui sa mai pui niste bani in plus ca pana acum nu am vazut nici Dna nici RS la 1200 euro Editat August 4, 2005 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Dea...nu gasesti DNA sau RS nici de 50 la 1200 Euro NOU....ma rog...diferentza e aceeasi ca intre cele de 125....s-au mai facut topicuri de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Ma cam faci sa rad.Din cate am auzit 50cmc nu trebuie permis.Si cu [retu ar trebui sa mai pui niste bani in plus ca pana acum nu am vazut nici Dna nici RS la 1200 euro 216853[/snapback] Ce ti se pare asa de amuzant ? Omul e nou si intreaba ca nu stie ! On topic: DNA 50 e scuter (ambreiaj centrifugal=transmisie automata) si RS 50 e motocicleta (cu cutie de viteze manuala). Cred ca iti trebuie permis A1 si inmatriculare la amandoua. DNA cred ca gasesti mai usor la banii astia decat RS. De recomandat ... depinde ce iti doresti tu, scuter sau motocicleta ... daca te hoatarasti, cred ca o sa-ti dai singur raspunsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Scuter (DNA) iti iei daca esti mai lenes din fire, nu vrei sa evoluezi la o moto mai mare, si te plimbi mult in oras. Motoreta (RS50) iei pentru a-ti "face mana" in vederea unei treceri ulterioare la o moto mai mare. Are cutie de viteze secventiala, cu 6 trepte, exact ca orice moto speed. In plus arata mult mai "sexy". Parerea mea. PS: daca RS50-ul este limitat la 45 km/h -- ca nou din fabrica, si are carte de identitate in care scrie la categorie "moped" (in principiu toate ar trebui sa aiba), atunci legea neclara si ambigua poate fi "ocolita" in sensul ca nu-ti mai trebuie nici inmatriculare, si nici permis (asa am mers eu vreo 2 luni bune, m-au oprit baietii veseli de cateva ori dar m-au lasat in pace). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 am eu un rs de 50 de vanzare vezi k am si topic nr meui de tel 0723521717 an 2004 4500 de km scrie moped in talon si vit maxima 45 nu ai nevoie de permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Scuter (DNA) iti iei daca esti mai lenes din fire, nu vrei sa evoluezi la o moto mai mare, si te plimbi mult in oras. Motoreta (RS50) iei pentru a-ti "face mana" in vederea unei treceri ulterioare la o moto mai mare. Are cutie de viteze secventiala, cu 6 trepte, exact ca orice moto speed. In plus arata mult mai "sexy". Parerea mea. PS: daca RS50-ul este limitat la 45 km/h -- ca nou din fabrica, si are carte de identitate in care scrie la categorie "moped" (in principiu toate ar trebui sa aiba), atunci legea neclara si ambigua poate fi "ocolita" in sensul ca nu-ti mai trebuie nici inmatriculare, si nici permis (asa am mers eu vreo 2 luni bune, m-au oprit baietii veseli de cateva ori dar m-au lasat in pace). Cutie secventiala cu 6 trepte nu am mai auzit pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 Da, este cutie secventiala in 6 trepte . Toate cutiile de motociclete sunt asa, in afara transmisiei la scutere mopede si alte bazdaganii gen DNA. Personal as recomanda oricand RS in loc de DNA, macar motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 (editat) Vreau si eu sa stiu...care e diferenta dintre Gilera DNA 50 si Aprilia RS 50.. deci amandoua se pot conduce cu A1 ? si pretul la amandoua se invarte in jurul sumei de 1200 de euro ?si ce mi-ati recomanda din astea 2.. ca sa-tzi raspund fix la intrebare : DA se pot conduce aman2 cu A1 personal itzi recomand RS-ul offtopic: nush cum reushesc unii sa treaca un RS drept moped atat timp cat legea spune clar ca trebuie sa aiba caracteristici de bicicleta , ceea ce nici RS nici DNA nu au.....in fine... Editat Octombrie 12, 2005 de suzuki mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 rs 50 oricand as alege........e motocicleta bai frate....sau depinde ce vrei acuma.Si mai ales ca e aprilia.Aspectul lui DNA e frumusel da din cate am vazut prin reportaje este cam criticata ca nu ar fii stabila. Desi imi plac motoarele naked daca as avea de ales.....ucenicia mi-as face-o pe micutza carenata de la aprilia bafta si sper sa iti gasesti motocicleta potrivita pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 iti recomand rs ul pe dna am inteles ca stai super naspa pe ea ca pozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Dupa parerea mea RS.................ma abtin de la comentarii ca sa nu ma ea in suturi cei care tin cu Gilera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 toata lumea zice rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate