Alin BCTR Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Vii cu trenu @ Alyn ? Da cum sa nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 se da si el bine pe langa noi poate il luam pasager ) eu nu pot sa te iau ma ca am deja pe una agatata pe magheru =)) zvastic cu cine te intalnesti ma maine ?? vezi ca ai sa imi dai o bere... deci pana una alta ma inghesui si eu printre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 se da si el bine pe langa noi poate il luam pasager ) Ba nu, oricum nici daca as vrea nu pot veni cu voi pentru ca atunci voi fi in Germania sa imi iau micul RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 voi nu aveti messenger? sau orice alt chat! NU MAI FACETI OFF-TOPIC!!!! e chestie de obraz si de bun simt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 voi nu aveti messenger? sau orice alt chat! NU MAI FACETI OFF-TOPIC!!!! e chestie de obraz si de bun simt.... gata, eu imi cer scuze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 N-am frate messenger , nici macar pc n-avem .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) daca imi iau mobra pana atunci( sper s`o iau sapt asta) ma bag si eu la o plimbarica:D viitor hyo gt 125 r. apropos, care e din militari/dr taberei/cotroceni? Editat Martie 24, 2009 de adrian9292 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 daca imi iau mobra pana atunci( sper s`o iau sapt asta) ma bag si eu la o plimbarica:D viitor hyo gt 125 r. apropos, care e din militari/dr taberei/cotroceni? esti cumva din liceu din neculce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Nu sunt interesati?.....asteptam sa va anuntati aici ( mai usor cu off-topicul va rog) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 esti cumva din liceu din neculce? nu, sunt din cantemir. nu ati raspuns..cineva din zona cu 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 eu nu mai vin.. nu pot sa fac inca un drum asa de lung. am abia 2000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 eu nu mai vin.. nu pot sa fac inca un drum asa de lung. am abia 2000 km ai facut nsr-u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ai facut nsr-u? Chiar daca l-a facut , e prea fatalau sa iasa cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Pe noi ne intereseaza doar cei care vin, pt ca nu facem rezervari pt cei care nu vin, fireste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 n-am facut.. a vb tata azi la asigurari si i-a amenintat ca daca in 48 de ore nu vin banii , ii da in judecata :-j acum nu ramane nimic altceva de facut decat de asteptat... > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) stai linistit... nu ii vezi prea curand din pacate:( ei de unde mai fura, daca tie chiar iti dau banii ? imi pare rau pentru tine, dar nu cred sa ii vezi prea curand SI ontopic: Deci care vine? sau mergem singuri ? Editat Martie 31, 2009 de RedBaron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Chestiile astea va rog sa le vorbiti pe privat! oriunde intrati trebuie sa postati aiurea astfel incat sa nu se mai inteleaga nimic din topic......nu veniti si gata, nu ne trebuie motivul! Hai sa vedem daca vine cineva, daca nu ma plimb doar eu cu RedBaron si gata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nici eu nu vin !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nici eu nu vin !! Ce de fatalai . Daca aveam motor eram primu` acolo! . Duce-ti-va ma , nu fiti prosti . Sa vedeti ce frumos e cu grupu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 On topic,unde e intalnirea si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Data: 15-17 aprilie Locatie: Codlea, Brasov pt rezervari cazare contactati userul RedBaron iata si regulamentul Junior_Biker.doc Editat Aprilie 3, 2009 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Frate,eu as veni dar macar sa ne strangem mai multi,ca doar nu vin de unu' singur si din cate vad nu prea vine mai nimeni...Ar fi bine sa se faca o lista concreta cu cati o sa vina,asa mi se pare normal.In orice caz,daca vin stau doar 1 zi,adica vin dimineata si plec seara.Nu-i cam frig pe langa Brasov pt. perioada asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 alte plimbari mai scurte in vacanta? am facut si eu primii 500 km.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 mai scurt decat 200 de km... nu se numeste plimbare.... deci , hai ca se apropie perioada... pana acum sigur, eu si stefan..altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) eu zic sa bagi un topic separat si sa scrii acolo toate detaliile.ca si asa ar fi prima intalnire de genu asta si nu cred ca strica un topic nou special pentru intalnirea asta. Editat Aprilie 6, 2009 de claudiu_m_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate