dragos gursca Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Guys, mi se pare aberant sa nu poti testa o motocicleta (sau orice altceva) inainte de a o cumpara. In Bucuresti sunt 4 dealeri Yamaha si nici unul nu are un Tenere 2008 in showroom. Tot ce poti sa faci este s-o comanzi si s-o platesti. Daca nu esti multumit, tzepa ta. Dealerul si-a luat banii. Ura si la gara! Daca exista in Bucuresti un posesor de Tenere 2008, il rog sa posteze impresii despre moto. Si poate ne si ajuta cu un test drive. Multumesc! Spor! Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Guys, mi se pare aberant sa nu poti testa o motocicleta (sau orice altceva) inainte de a o cumpara. In Bucuresti sunt 4 dealeri Yamaha si nici unul nu are un Tenere 2008 in showroom. Tot ce poti sa faci este s-o comanzi si s-o platesti. Daca nu esti multumit, tzepa ta. Dealerul si-a luat banii. Ura si la gara! Daca exista in Bucuresti un posesor de Tenere 2008, il rog sa posteze impresii despre moto. Si poate ne si ajuta cu un test drive. Multumesc! Spor! Dragos Exista, mai cauta... Iote Editat August 1, 2008 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 sa mai fac si eu un post, ca search-ul... /index.php?showtopic=243087 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Guys, mi se pare aberant sa nu poti testa o motocicleta (sau orice altceva) inainte de a o cumpara. In Bucuresti sunt 4 dealeri Yamaha si nici unul nu are un Tenere 2008 in showroom. Tot ce poti sa faci este s-o comanzi si s-o platesti. Daca nu esti multumit, tzepa ta. Dealerul si-a luat banii. Ura si la gara! Daca exista in Bucuresti un posesor de Tenere 2008, il rog sa posteze impresii despre moto. Si poate ne si ajuta cu un test drive. Multumesc! Spor! Dragos vezi k are bogfoot dup forum dai o bere si cine stie bafta frumoasa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos gursca Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 Exista, mai cauta... Iote Merci moshu'. Pe baiatul asta il stiu de pe advrider. Problema este ca omu locuieste in Germania. Deci..cam greu sa vad jucaria. Multumesc inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 am vazut una in bucuresti. superba masinarie nu am apucat sa stau mult de vb nici nu mai tin minte ce culoare avea dar stiu ca avea handguarduri de culoare verde gen kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 am vazut una in bucuresti. superba masinarie nu am apucat sa stau mult de vb nici nu mai tin minte ce culoare avea dar stiu ca avea handguarduri de culoare verde gen kawa Este un prieten de-al meu, si-a comandat-o la inceputul lui mai si a venit la inceputul lui iunie. I-am zis si io de handguard-urile alea ca sunt verzi si ea e neagra... e cam ciudat dar sunt bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate