pirvanb Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Salutare! Am si eu un Suzuki SV650 S si as vrea sa-i fac ceva la toba, pt ca nu se aude deloc si chiar am probleme in trafic. Stie cineva ce as putea sa fac? nu prea am bani sa-mi cumpar una sport.... Astept sfaturile voastre, va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Scoate-i sitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Scoate-i sitele exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 mai bine o lasi p-aia originala asa cum e ca daca te trimit la rar sa o pui la loc repede .. vb la power motors sau la altcineva ca sunt baieti care confectioneaza tobe sport undeva la 3 mil sau 4 nu mai stiu daca vrei sol simpla ii scoti din site .. sau o gauresti Bafta .. daca da-mi pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Salutare!Am si eu un Suzuki SV650 S si as vrea sa-i fac ceva la toba, pt ca nu se aude deloc si chiar am probleme in trafic. Stie cineva ce as putea sa fac? nu prea am bani sa-mi cumpar una sport.... Astept sfaturile voastre, va multumesc! o fi toba stoc emo dar pt buna functionare a motorului e sfanta. laso asa si ai mai multa grija in traffic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Salutare!Am si eu un Suzuki SV650 S si as vrea sa-i fac ceva la toba, pt ca nu se aude deloc si chiar am probleme in trafic. Stie cineva ce as putea sa fac? nu prea am bani sa-mi cumpar una sport.... Astept sfaturile voastre, va multumesc! Salut. Asa cum nu ai bani sa-ti cumperi una "sport" (adica zgomotoasa tare) nu vei avea bani nici ptr.amenzile pe care le pregateste politia impreuna cu RAR-ul ptr. cei care depasesc numarul de decibeli anuntat de constructor. Problemele in trafic nu le ai ptr. ca nu esti auzit, asta este traficul, asta este civilizatia, educatia noastra rutiera, intr-un cuvint, astia sintem noi, simplu, sec. Asa cum spunea anterior cineva, fii tu atent, condu in limitele regulamentului, fii fayr-play in trafic si ai sa vezi ce bine va fi. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Salut. Asa cum nu ai bani sa-ti cumperi una "sport" (adica zgomotoasa tare) nu vei avea bani nici ptr.amenzile pe care le pregateste politia impreuna cu RAR-ul ptr. cei care depasesc numarul de decibeli anuntat de constructor. Problemele in trafic nu le ai ptr. ca nu esti auzit, asta este traficul, asta este civilizatia, educatia noastra rutiera, intr-un cuvint, astia sintem noi, simplu, sec. Asa cum spunea anterior cineva, fii tu atent, condu in limitele regulamentului, fii fayr-play in trafic si ai sa vezi ce bine va fi. Asfalt uscat numai sub roti. eu mi-am facut o toba si mi-am reglat eu nivelul zgomotului pe care il produce , mie nu imi place sa urle foarte tare sa trezesc pe toata lumea , dar nici sa merg silentios ca o pisica , am observat ca zgomotul motorului te ajuta in trafic te observa mai usor ceilanti participanti la trafic , care chiar daca nu se uita bine totusi aud ceva care ii "trezeste " , presupun ca zgomotul le atrage atentia........cert este ca eu personal sunt mai bine observat de ceilanti participanti la trafic in plus mi-am pus si DB killer , e tare de tot ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salutare!Am si eu un Suzuki SV650 S si as vrea sa-i fac ceva la toba, pt ca nu se aude deloc si chiar am probleme in trafic. Stie cineva ce as putea sa fac? nu prea am bani sa-mi cumpar una sport.... Astept sfaturile voastre, va multumesc! cam din cauza celor ca tine, probabil, s-au ofticat papagalii aia de la primarie si vor acum sa prigoneasca moto-zgomotosii. in loc sa casti bine ochii, sa ancipezi pericolul, fa zgomot si deranjeaza un oras intreg. frumoasa atitudine. bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Pune-ti nene girofar si sirena si-o sa vezi ce vazut esti in trafic! Baga-v-ar tobele in cu_r toti cei care n-au somn! Cine a scornit mitul asta cu esti protejat de toba in trafic???? Si cine sunt aia care il si cred? Cand iti taie calea vreun burtos si te face muci, il doare fix in casetofon de toba ta "loud". Nici nu ti-ai luat bine trotineta si vrei toba sparta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate