long life Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 care stiiti de accidentul de ieri seara cu politistul motorizat vs opel de a speriat turistii din statiune ,a stricat bunatate de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Daca si pe astia au ajuns sa-i verse pe caldaram, nu e de bine! Sper ca macar pulitaiul sa nu fie "stricat"...prea rau! Editat August 11, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
long life Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 pai militianul s-a varsat singur ,dupa cum spuneau cei care au vazut cica a facut ceva ce numai el stia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Si nu avea nici casca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Si nu avea nici casca..... chiar nu avea?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ...deci stie cineva ceva concret sau iar gasim nshpe mii de mame omida pana se afla ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 care stiiti de accidentul de ieri seara cu politistul motorizat vs opel de a speriat turistii din statiune ,a stricat bunatate de motor Teoretic ar trebui ca TU sa stii ceva. Ce stil de a face topicuri aiurea au unii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Da, am vazut dimineata pe proTV un Politist a gresit se pare si a intrat intr-o masina pe contrasens la mare. Nu am fost foarte atent pt ca ieseam din casa. Am stat sa aud de starea lui si era lovit binisor, coaste rupte, dar ok, nu moare. Vedeti poate gasiti pe protv.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 eee... pana la urma a fost scos tipul din masina... nu e normal? pai, cum sa plateasca politistul ceva din buzunar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 eee... pana la urma a fost scos tipul din masina... nu e normal? pai, cum sa plateasca politistul ceva din buzunar? nu tipul care a fost lovit. a spus ca a fost lovit de o masina care mergea in paralel cu el pe banda a doua si, care, a schimbat banda peste el, lovindu-l si scotzandu-l pe contrasens. ceea ce mi se pare veridic dupa ce spune chiar si cel cu masina, cel lovit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Si nu avea nici casca..... Iar vorbeste tzara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Si nu avea nici casca..... Vezi ca pentru cultura ta generala un politist e obligat sa poarte casca tot timpul pe care il petrece pe motor(i se aplica nu stiu ce sanctiune de ii taie si din salariu din cate am inteles). Trebuie sa dam cu R.I.P. sau ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Si nu avea nici casca..... De cate ori ai vazut Top Gun? Pariez ca Tomitza este idolul tau... Ce dragutel era el asa pe motorul ala cu geaca de piele si freza in vant....mmmmm On-Topic:Stirea la ProTV.... Editat August 11, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 De cate ori ai vazut Top Gun? Pariez ca Tomitza este idolul tau... Ce dragutel era el asa pe motorul ala cu geaca de piele si freza in vant....mmmmm On-Topic:Stirea la ProTV.... Mai ales cand era el suparat si ii dadea tare(vreo 350-400 la ora ).Pana la urma s-a aflat ceva legat de accident?A fost vina politistului sau era in "misiune"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Mai ales cand era el suparat si ii dadea tare(vreo 350-400 la ora ).Pana la urma s-a aflat ceva legat de accident?A fost vina politistului sau era in "misiune"? Tu n-ai ascultat atent stirea? A mai zis si cineva mai sus. Masina de pe banda 2, pe sensul politistului, a vrut sa intre pe banda 3 (unde era politistul) fara sa se asigure. Cand a intrat pe 3, l-a scos pe politist in contrasens unde s-a lovit de cel cu masina avariata. Asta a zis madam reportera ProTV. Vinovat, cel pe de sensul politistului pentru ca nu s-a asigurat. Editat August 11, 2008 de Khael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Tu n-ai ascultat atent stirea? A mai zis si cineva mai sus. Masina de pe banda 2, pe sensul politistului, a vrut sa intre pe banda 3 (unde era politistul) fara sa se asigure. Cand a intrat pe 3, l-a scos pe politist in contrasens unde s-a lovit de cel cu masina avariata. Asta a zis madam reportera ProTV. Vinovat, cel pe de sensul politistului pentru ca nu s-a asigurat. Ba am ascultat atent dar ma refeream la o pozitie oficiala a politiei rutiere si la un verdict definitiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 La Antena 1 a spus ca nu purta casca. Nu ma apucam eu sa inventez, pentru ca nu aveam niciun interes sa fac asta..... http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Vezi ca pentru cultura ta generala un politist e obligat sa poarte casca tot timpul pe care il petrece pe motor(i se aplica nu stiu ce sanctiune de ii taie si din salariu din cate am inteles).Trebuie sa dam cu R.I.P. sau ceva? cu ochii mei am vazut politist pe mobra cu casca nelegata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate