logan Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 cum as putea rata asa ceva?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 acceptati si o gasca de scuteristi din targoviste ? la ce ora o sa fie parada sambata , k sa stim si noi dak o prindem ? asfalt uscat CUm sa nu? Parada va fii pe la ora 12! Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Pe departe cea mai faina intrunire de anul trecut pt mine. Fac pe dracu'n sapte sa ajung. tre sa ajungi incearca varianta cu dracu'n paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Cred ca a fost singura intalnire cu adevarat "prietenoasa" pe unde am fost in ultimii 2 ani. Chiar daca nu pot sa vin cu motorul, tot trag o fuga sambata macar cu masina, sa bag un bulz si o pastrama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Scade AMR-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 e ca si = 0 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Aha..am auzit eu ceva. o sa ne vedem acolo .... bai ..mai usor cu sarmalele ...colesterolul dauneaza grav sanatatii....si nu numai...colesterolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vreau sa fiu sigur ca ajung la Breaza asa ca plec de azi Stef daca ai nevoie de ajutor suna-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Lasa ca va pun vineri dimineata la treaba! adica...la baut bere! AMR 3 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Lasa ca va pun vineri dimineata la treaba! adica...la baut bere! AMR 3 zile! vin si eu cu plescoi_rulz sambata dimineaza, eu cu motorul, el cu masina. trebuie sa vad si eu cum sunt sarmalele mult laudate... si bulzu' ... deci ne vedem sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 PREZENT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 se pleaca si in grup din bucuresti? vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Plecare SIMBATA dimineata din Bucuresti .VREA CINEVA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmircea Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 salut eu vin sigur. sa zicem plecare la 8:30 de la Petrom Baneasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 ok dar mai bine la 8 .E prea dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmircea Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 8 sa fie atunci. pana la Breaza sunt fix 100 km asa ca nu facem mai mult de 1 ora juma (cu tot cu oprire in caz de necesitate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Pina vineri seara poate ne mai adunam .Am zis 8 ca sa mergem linistit si pe racoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiCodrut Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Venim , fratie , si noi de peste deal ! *cei de peste deal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) se organizeaza vreun grup dezorganizat vineri seara? e pacat sa pierd tuica de vineri seara ...din bucuresti? Editat August 19, 2008 de Ceapa, The Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 se organizeaza vreun grup dezorganizat vineri seara?e pacat sa pierd tuica de vineri seara ...din bucuresti? E cam nasol grup organizat prea mare din Buc, ca se pleaca pe DN si va dati seama ce aglomeratie o sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 mama abia astept breaza....e cel mai intim fetival moto daca ii pot spune asa......pacat ca sambata tre sa plec la iasi sa-mi iau sotia ...asa ca cine are drumul meu , smabata dimineata am liber locul pasagerului....dar sper ca viner seara sa ma distrez ......la breaza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 tinand cont ca eu am virago 250 - grupurile dezorganizate ...cu ce viteza vreti sa rulati? hai de vineri seara daca tot e intalneala sa simtim mai bine week endul - parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Prezent! Promit narghilele si fotografii la greu. Daca imi iese o combinatzie o sa aduc si vreo 2-3 sticle de Absint... Prietenii stiu de ce... P.S. Hashule, am si eu un cantecel pt tine: Ne vedem joi, ne vedem joi...... ba nu ne-am mai vazut te astept la breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 tinand cont ca eu am virago 250 - grupurile dezorganizate ...cu ce viteza vreti sa rulati? hai de vineri seara daca tot e intalneala sa simtim mai bine week endul - parerea mea Eu zic sa mergem cu viteza legala .maxim 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate