fast_arrow Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Am ajuns si eu la spartul targului, nu am avut parte de muzica si sarmale. Am gustat sunculita (foarte buna) si un bulz, asa... de control. Berea rece si preturi bune, gazdele primitoare. Parerea generala buna. Stefan vezi ce nemultumiri au fost si daca vei tine cont pe viitor, probabil v-a fi si mai misto. La anul sper sa reusesc sa vin de la inceput pana la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 In mare cam stiu ce nu a mers bine si sper ca la anu' sa se rezolve! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 In mare cam stiu ce nu a mers bine si sper ca la anu' sa se rezolve! Ma bucur ca v-ati simtit bine!Asta era ideea... sa respingem ceea ce nu convine si sa luam chiar si de la altii, ceea ce este bun. Stii cum se zice : se poate si mai bine. Deci...sa ne vedem cu bine la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Tu primeai si salata la carnaciori? Unde erau dusurile? eu am vazut doar cismelele de la masina de pompieri, si la capat erau 2 suporti de dus, atat. NU le-am gasit, ca faceam si cu apa rece ca gheata. Ihi. Naspa, nu? Am vrut sa spun ca am mancat carnati la gratar cu garnitura de varza, ambele fiind la pretul total de 3,5 lei, nu ca primeai varza moca Poate impropriu spus dusuri, ma refeream la acele cismele de pompieri, insa suficient de sus asezate cat sa poti face chiar si dus, cu mici eforturi. Eu am asistat la cateva, avand cortul in apropiere, si te asigur ca era spectaculos . Iar apa chiar era calda, nu calduta, multa lume vroia sa se racoreasca cu apa rece pe fata si se trezeau ca era prea calda. Una peste alta, a iesit bine, si nu e doar parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Jos palaria! RESPECT Stefane Te asteptam la Rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Bah, fasolea fuse acra! Da m-am riscat!Prima pastrama era precum talpa de la cisma, insa, cu a doua portie cumparata din alt loc am uitat-o repede pe prima, inainte de a ramane cu traume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Jeane...te-ai ushchit fara sa dai de veste! lasa ca ne vedem la Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Bre io cred ca a anu nu mai vin.......ti pup frate stephon....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 superb! multumim! sper sa ne vedem la paulesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Mai, care ati venit cu elodia pe motor si ati ingropat-o in talea, ca a zis la stiri de dimineata ca pe acolo ar zace cu viermisorii pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Super fain party-ul. cu toate ca am plecat doar 2 motociclisti din pitesti, dintre care eu incepator, totul a fost super. de la sunca cu care am fost primiti pana la dusurile pompierilor :-). eu sincer am crezut ca nu o sa urc pe drumul pana la locatie dar se pare ca m-am descurcat......si inca onarabil. eu multzam pentr un we minunat! /index.php?...p;#entry1423840 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 salutare! voi fi offtopic deoarece topicul meu a fost inchis (catre finalul celor 30 de pagini incepusera prea multe discutii offtopic) /index.php?showtopic=253367 Pana la urma am primit sambata prin curier radierea de la financiar si in sfarsit pot sa-mi inmatriculez motoru pe numele meu. Multumesc lui Stephon si COMUNITATII MOTO care se pare ca a avut un cuvant de spus in cazul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Super fain party-ul. cu toate ca am plecat doar 2 motociclisti din pitesti, dintre care eu incepator, totul a fost super. de la sunca cu care am fost primiti pana la dusurile pompierilor :-). eu sincer am crezut ca nu o sa urc pe drumul pana la locatie dar se pare ca m-am descurcat......si inca onarabil. eu multzam pentr un we minunat! /index.php?...p;#entry1423840 Mai greu a fost cu coborarea ...dar te-ai descurcat destul de bine...Felicitari !!! P.S. Pe coborare am fost in spatele tau intr-un VW golf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 cineva scria ... : exista bunatati pentru trup..... exista bunatati pentru privire si exista bunatati pt suflet pentru trup au fost mancaruri si beuturici pt toate gusturile pentru privire au fost o sumedenie de forme si peisaje care sa indestuleze ochiul iar pentru suflet ...pentru suflet toti cei care au participat ..... peste tot intalneai prieteni cu care te chinuiai sa imparti putinul timp inca o data respect ps. tzuica bulzul si sarmalele au fost ca la mama acasa.....(mai sa zic lu tanti de la gratar MULTZUMESC MAMI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Mai greu a fost cu coborarea ...dar te-ai descurcat destul de bine...Felicitari !!! P.S. Pe coborare am fost in spatele tau intr-un VW golf. am remarcat masina din spatele meu. ma si miram sa fie un simplu conservar cu atata rabdare!!! la urmatoarea intrunire ai o bere de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Ce se aude pentru anul acesta? Se organizeaza ceva... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ce se aude pentru anul acesta? Se organizeaza ceva... ? da /index.php?...t&p=1919079 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 ....vine, vine...priiiiimavaraaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate