johnson Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Pt sfarsitul de saptamana 15-17 sunt ceva propuneri? Ce stiu eu deocamdata: vineri seara party la Sestri, us usual si sambata duminica, intalnire Radauti Din discutiile purtate cu amicii mei, nu se mai merge la Radauti, din mai multe motive , mai mult sau mai putin importante. In schimb ramane ca duminca, cine vrea sa se dea pe circuit , sa mai invete ceva si la ora 15 sa urmareasca cursa de motogp, in conditii cat mai apropiate, este binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Ar fi o idee, ca multi au ramas cu gust amar dupa intalnirile de anul asta, pot spune sigur ca numai la Targu Secuiesc mai merg si poate Radauti, dar vreau sa-mi spuna cineva de incredere daca trebuie sa-mi para rau ca nu am ajuns propuneri pt weekendul 22-24.08? Pana acum se vorbeste de Fia GT, Sighisoara cu festivalul traditiilor sau ceva de genul, adevaratul festival ce merita vazut, cel cu artele medievale a degenerat intr-un mare bazar. Trebuie tinut cont si de faptul ca se anunta canicula, pe mine nu m-ar deranja un cort pe malul lacului Bicaz si bine inteles o iesire la Selena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brv Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Selena...selena...selena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 Ar fi o idee, ca multi au ramas cu gust amar dupa intalnirile de anul asta, pot spune sigur ca numai la Targu Secuiesc mai merg si poate Radauti, dar vreau sa-mi spuna cineva de incredere daca trebuie sa-mi para rau ca nu am ajuns propuneri pt weekendul 22-24.08? Pana acum se vorbeste de Fia GT, Sighisoara cu festivalul traditiilor sau ceva de genul, adevaratul festival ce merita vazut, cel cu artele medievale a degenerat intr-un mare bazar. Trebuie tinut cont si de faptul ca se anunta canicula, pe mine nu m-ar deranja un cort pe malul lacului Bicaz si bine inteles o iesire la Selena ar fi frumos sa ne intalnim la brasov baietii is de gasca locatia e supeerba ....multe alea interesante in apropiere... merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Microbul circuitului s-a infipt bine la unii dintre noi se pare, stii ca si eu votez la fel. E deschis pt oricine e interesat, avansat sau incepator, experienta castigata acolo, greu o faci pe strada. Fara figuri, smecherii , doar prieteni care vor sa se simta bine in siguranta. Pt incepatori asiguram si scolarizare specifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Cand va hotarati sa mergeti pe circuit la Selena spuneti de ceva vreme pentru ca vreau si eu. Nu am fost niciodata si ma bate gandul dar nu vreau sa merg singur! Editat August 22, 2008 de pepe75ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 O sa te sun inainte sa plecam, cu suficient timp sa te imbraci. Foarte probabil asta se va intampla duminica, se pare ca se voteaza pt weekend cu cortul, iar la intoarcere mergem sa ne dam. In jur de ora 4 sa plecam din Piatra, de la Rompetrol de ex, dar urmeaza sa stabilim clar. Prea devreme nu are rost, pt ca e f cald. Ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi, e un pas inainte, nu o sa-ti para rau, sa ai echipament bun la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 OK ! Astept CALL !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brv Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Salut...am ajuns si eu aseara in Piatra...Unde va intalniti voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Joi la teatru in fata, in timpul saptamanii pe la mine la garaj sau la o bere la terasa. Nu obisnuim sa dam ture prin oras, traficul din august nu mai lasa loc de placere in sensul asta. Aici ma refer la grupul de baieti cu speeduri cu care ies eu de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Joi la teatru in fata, in timpul saptamanii pe la mine la garaj sau la o bere la terasa. Nu obisnuim sa dam ture prin oras, traficul din august nu mai lasa loc de placere in sensul asta. Aici ma refer la grupul de baieti cu speeduri cu care ies eu de obicei Ramane sa trec pe la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 Tonight chupita party strikes again. La Sestri. Poate reusim sa hotaram printre shoturi si ce facem weekendul asta, optiunile sunt: -Selena intr-o proportie f mare, avand in vedere ca vin si baietii de la Bucuresti -Ploiesti, intalnire moto, e o varianta sa combinam cu Bacaul cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Tura de week-end .. /index.php?showtopic=281208 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 /index.php?showtopic=283877 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) Tura noua.. /index.php?...p;#entry1573732 Editat Noiembrie 13, 2008 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 Daca duminica se prezinta vremea ok, macar 10-12 grade, posibil sa mearga si din Piatra cativa baieti, dar cu motoare de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 pe axial cu motor de viteza ... hmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) http://www.cocktailtuning.ro/e107_plugins/...opic.php?1071.0 pozeee!!! Editat Decembrie 7, 2008 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 spunea cineva aseara " Nu va e dor de durerile de cap ? " hmm ... ) Ceva propuneri pentru acest weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 24, 2008 Autor Share Postat Decembrie 24, 2008 Sarbatori fericite tuturor bikerilor din zona Neamtului, indiferent ce conduc, daca au 2 roti sau nu, dar se simt motociclisti, sfarsitul de an sa ne gaseasca impreuna si fericiti cu cei dragi, iar anul ce va fi sa vina sa ne aduca tot ce ne dorim si un pic mai mult chiar. Craciun fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 (editat) Fericire, sanatate si iubire tuturor motociclistilor, atat lor cat si familiilor + celor dragi lor ! Editat Decembrie 24, 2008 de why Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2009 Chiar daca am revenit la munca sau la scoala, sezomul petrecerilor nu s-a incheiat, muntii nu s-au scuturat de zapada, sa ne bucuram de fiecare moment in care putem fi iarasi impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Chiar daca am revenit la munca sau la scoala, sezomul petrecerilor nu s-a incheiat, muntii nu s-au scuturat de zapada, sa ne bucuram de fiecare moment in care putem fi iarasi impreuna ... dom' presedinte....!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate