Cezu Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pe unde se mai plimba lumea? Vin acasa in August si mi-e dor de-o bere la Gradina de vara si o plimbare cu gasca vesela. ) La noi care cu planurile lor ... care fara .. dar eu mai am putin si primesc mutatia din oficiu la Gradina De Vara ) Casa mea a 2-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Cum e drumul sau mai bine zis, cum sunt drumurile spre Poiana Largului? Dar spre Bisericani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Cum e drumul sau mai bine zis, cum sunt drumurile spre Poiana Largului? Dar spre Bisericani? Am fost joi pe Bisericani ... e exact ca anii trecuti. un pic mai curatzel dar in rest bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Daca vrei o plimbare faina te duci la Poiana Teiului prin Tg. Neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Hehee, multzam pt sfat. Ultima oara cand am facut drumul asta, spre Poiana era asfalt proaspat turnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 abia astept! In data de 19-21 August Free Wolf Piatra Neamt are placerea sa va invite la prima editie a intalnirii "haiducesti" ( pe care speram s-o facem permanenta)in sat Razboieni, la Iaz Liciu(35 de km de piatra Neamt spre Hanul Ancutei). Sambata ciorba de peste suportata de organizatori. Cazarea la cortul proprietate personala(adica a fiecaruia).In rest chef si voie buna. Va asteptam cu drag! abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 abia astept! Numai tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 19-21 august BIKERS WEEKEND IASI va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 imi poate spune cineva cum este drumul de la izorul muntelui spre bistricioara? adica daca este practicabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 imi poate spune cineva cum este drumul de la izorul muntelui spre bistricioara? adica daca este practicabil... merge...cu Vstrom e ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 merge...cu Vstrom e ok! ms am fost si a fost ok!...ii mai prost pana la durau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 salut...va rog sa-mi recomandati un traseu prin jud. Neamt pt un soffft enduro pe forestiere.... prin locuri cat mai salbatice...o harta, descriere ar fi perfecte...o sa merg cu un amic ca un transalp pe 15-16 iunie. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Salutare. Vine cineva maine la Cheile Bicazului? Pe la 10 plec din Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Salutare. Vine cineva maine la Cheile Bicazului? Pe la 10 plec din Bacau. sa nu uiti sa iti iei magnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Nu mai iau magneti ca deja dau prea multi bani pe ei, cu atatea locuri prin care merg. Mai bine inghetata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
travelman Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Salutare. Vine cineva maine la Cheile Bicazului? Pe la 10 plec din Bacau. Salut Cum a fost in chei ? Ti-a placut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Salutare! E cineva prin Piatra Neamt care are gixxer de 600 din anii 2001-2002? As vrea sa stau putin pe una, sa vad cum mi-ar sta... am in plan achizitionarea unuia si am 1.92 cm si 105 kg .. Merc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Salutare! E cineva prin Piatra Neamt care are gixxer de 600 din anii 2001-2002? As vrea sa stau putin pe una, sa vad cum mi-ar sta... am in plan achizitionarea unuia si am 1.92 cm si 105 kg .. Merc La piatra nu cred ca vei găsi. Mai degrabă la iaşi. Dar cred ca esti cam maricel pt GSXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Asa ma gandeam si eu.. ce sportiva imi recomanzi, la inaltimea si greutatea mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 gsxr 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Sunt incepator ... adica am A de 3 ani, dar n-am mai mers pe motor decat la scoala ... deci consider ca e prea puternica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Sunt incepator ... adica am A de 3 ani, dar n-am mai mers pe motor decat la scoala ... deci consider ca e prea puternica.. Nu ai spus ca esti incepator pe moto ... mai bine nu-ti lua speed deloc ... incearca altceva si o sa-ti iei dupa aia ce-ti place . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Incepator pe moto, profesionist pe 4 roti. Vreau speed ... nu-mi plac celelalte genuri moto. Speed .. una de 600 pe care s-o indemanez cu grija.. scoala am facut-o pe un suzuki de 400 cm3, la Kym .. cu Calin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate