tin-tin Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) huse?...oxford!...parca aveai,johns! da' d c-o vinde marius, bre?!...ce ia?! ...show...room...k adik se ocupa si de tuning...si in epoca moderna se pune accent f mult...pe show-car!!!..in tuning...adiq forma fara fond in industria auto (documentatie pe 4 tuning pt ce inseamna ridicol auto)...si de acolo si...show-room!!!...bine...nu e cazul..stiu,vladut... ...te pup, johnson!!!..oricum munca de-asta patriotica nu face nimeni pe nicaieri...marfa pe profit PU(cuvant urat)LA k asa e intre motociclisti!!!... Editat Noiembrie 19, 2008 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 Vand Honda CB 500, anul 2002, 38.000 km, inmatriculata, ITP pana in 2010. pret 2400 euro Motorul a fost adus anul trecut din Italia, eu fiind unicul proprietar in tara. Merge foarte bine, nu am avut deloc probleme. Kitul de lant a fost schimbat pe la 35000 km -> DID Racing xring Am folosit numai ulei Repsol. In pret mai intra un windshield Puig si 2 pinioane aproape noi...... si ce mai gasesc prin garaj si nu imi mai trebuie Motorul arata foarte bine, nu are defecte optice, cu exceptia unei mici infundaturi in partea dreapta a rezervorului(asa a fost adusa). Consuma foarte putin si este buna pentru incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Bafta la vanzare, Cataline !!!! Ce vrei in loc , ca banuiesc ca nu ramai fara ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2008 Bafta la vanzare, Cataline !!!!Ce vrei in loc , ca banuiesc ca nu ramai fara ?? am pus ochii pe hornetul unui prieten. cec dis aut : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Se vinde geaca Probiker marimea M pt cineva de 1.70-1.80 cu protectii ...... Arata ca noua ... 150 lei Fix Editat Noiembrie 27, 2008 de cody2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 se vinde si un cebereu di ala bun, 600rr, productie 2005, aprox 10000km, stare ca nou, semnalizari, crash paduri, suport numar si mansoanele de la Rizoma, filtru K&N, anvelope supercorsa pro sc2, ulei Motul schimbat la 4000 maxim, inscris cu numere de Neamt PF. Telefon 0746238335, Marius, 5500 euro poza Pt pasionatii de tehnica si istorie moto, se vand 2 exemplare de succes la vremea lor: -Honda cbr1000f, sc24, an 89, aprox 98 cp, la numai 700 euro(sapte sute) -Yamaha FZ 750 , an 86, 102 cp cica, la numai 600 euro(sase sute) Nu au circulat in Romania, cine le cumpara devine prim proprietar, sunt in stare de functionare, trebuie cosmetizate, dar la pretul asta e de preferat sa intre in sarcina cumparatorului. Pun si poze daca sunt interesati sau le puteti vedea la mine Pasionatii de istorie si tehnica trebuie sa caute alt subiect, cele 2 antichitati s-au dat. cebereul lui Marius poate fi achizitionat acum cu numai 5000 euros La fel ca si al meu, cbr vs zx, acelasi pret, alte optiuni Marele drifter este acum de vanzare, asa ca strangeti punga baieti si luati de aici: -vn1500 drifter, an 2001, injectie electronica, 4-5.5% consum, 7800km, stare ireprosabila de functionare. Tobe Shaolin USA, plus cea originala noua, semnalizari highway hawk si cele originale de rezerva, ghidon extra large old school plus cel original. Un mic defect la far, care este spart si inlocuit cu o panarama, se poate aduce contracost in 20 de zile altul. Pret 5500 negociabil la tel 0723508796 sau 0741409491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 johnson comada mea ce se mai aude de ea ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Asatept un transport in zona, ca sa nu te incarc cu transportul, banuiesc ca nu vrei sa mai dai vreo 50 de lei numai pt asta. Sper in weekendul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) salutare vand yamaha virago 535 ,detalii in link-ul de mai jos-/index.php?showtopic=221624&st=150&gopid=1615754entry1615754 Editat Decembrie 10, 2008 de brujaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 Vand Honda CB 500, anul 2002, 38.000 km, inmatriculata, ITP pana in 2010. pret 2400 euroMotorul a fost adus anul trecut din Italia, eu fiind unicul proprietar in tara. Merge foarte bine, nu am avut deloc probleme. Kitul de lant a fost schimbat pe la 35000 km -> DID Racing xring Am folosit numai ulei Repsol. In pret mai intra un windshield Puig si 2 pinioane aproape noi...... si ce mai gasesc prin garaj si nu imi mai trebuie Motorul arata foarte bine, nu are defecte optice, cu exceptia unei mici infundaturi in partea dreapta a rezervorului(asa a fost adusa). Consuma foarte putin si este buna pentru incepatori. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 De " meine kinder" nimic nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Vinzi copilul? traficant mic ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) face altu'...lasa c-ai sa vezi si tu cand te-apuci..nu-i asa greu...ma mir ca din greseala nu ti-a iesit niciodata!...bine, nici nu cred ca te-am intrebat vreodata... Editat Decembrie 23, 2008 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 face altu'...lasa c-ai sa vezi si tu cand te-apuci..nu-i asa greu...ma mir ca din greseala nu ti-a iesit niciodata!...bine, nici nu cred ca te-am intrebat vreodata... Teoretic il Vand ! ) Practic il infiez . primul meu kinder Dar pasi vor fi mereu de facut asa ca am tot timpul :P Hai Noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Se vinde cu mari regrete Yamaha YZF600R Thundercat chiar daca am crezut candva ca aceasta motocicleta va ramane pt. totdeauna la mine. Motivul? Nevoi financiare urgente. Pretul e de 2150 de E. Bineinteles ca se lasa pana la 2000 dar de acolo nici un cent in minus. Consumabile schimbate la ea, legendarele frane Brembo de pe R6, un motor care merge dupa cum arata si bordul 38000km (initial nu am crezut kilometrajul dar cand am vazut cum merge nu mai contest nimic). Tinuta in garaj sub husa - se poate vedea in Botosani. 0741.154601 - George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Se vinde cu mari regrete Yamaha YZF600R Thundercat chiar daca am crezut candva ca aceasta motocicleta va ramane pt. totdeauna la mine. Motivul? Nevoi financiare urgente. Pretul e de 2150 de E. Bineinteles ca se lasa pana la 2000 dar de acolo nici un cent in minus.Consumabile schimbate la ea, legendarele frane Brembo de pe R6, un motor care merge dupa cum arata si bordul 38000km (initial nu am crezut kilometrajul dar cand am vazut cum merge nu mai contest nimic). Tinuta in garaj sub husa - se poate vedea in Botosani. 0741.154601 - George Man .. cate`va alte detalii ? an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 îmi vine să îmi bag o unghie în gât ... eu strâng bani sa iau ceva de asfalt pt sezonul următor Âşi am doar 1.100 ..... grrr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2009 îmi vine să îmi bag o unghie în gât ...eu strâng bani sa iau ceva de asfalt pt sezonul următor Âşi am doar 1.100 ..... grrr.... mai strange vreo 1000 si poate ne intelegem la CB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 îmi vine să îmi bag o unghie în gât ...eu strâng bani sa iau ceva de asfalt pt sezonul următor Âşi am doar 1.100 ..... grrr.... ia-ti un kit de SM ..!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 inca un motor de vanzare la super pret: -Kawasaki gpz 500, an 96, stare f buna de functionare, inscris, la numai 1200 euro. Se poate vedea la sediul meu, pt alte relatii sunati-ma la 0722699014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 inca un motor de vanzare la super pret:-Kawasaki gpz 500, an 96, stare f buna de functionare, inscris, la numai 1200 euro. Se poate vedea la sediul meu, pt alte relatii sunati-ma la 0722699014 De ce-l dai asa de ieftin? sau au scazut preturile o data cu recesiunea?? Bafta la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Atat vrea pe el, nu am fost curios sa aflu, desi e ieftin parca vad ca nici asa nu se va vinde, lipsa de cash ce sa-i faci. La mine apar mereu tot felul de oferte, care mai de care mai tentanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 aoleooo...vrajeala voastra e ieftina maaa..."mintiti poporu cu televizoru" zicea vorba aia... o tigaie din '96...de 13 ani cu 'nspe zeci de mii de km 1200 de euroi !!!!!! ieftin??? pe vremea asta ??? ati tras ceva??? cred ca nu mai are rost sa zic...si marca motorului,care e cea mai accesibila dintre toate + se mai retrage si din Gp si din AMA SBK de la 1000 .... imediat se apuca de tractoare din nou ... va face iar "LEUTZ" vb lu tataeee pace voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 ma concentrez la un raspuns si te tin la curent. Nu merge pt proiectul nostru, pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Atat vrea pe el, nu am fost curios sa aflu, desi e ieftin parca vad ca nici asa nu se va vinde, lipsa de cash ce sa-i faci. La mine apar mereu tot felul de oferte, care mai de care mai tentanta Nu e vb de lipsa de cash, de cele mai multe ori ca sa vinzi un lucru trebuie sa-i pui un pret nesimtit...asa eviti intrebarile de genu "dar ce are? ". Sariti pe ea ca e ideala pt inceput ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate