theBD Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Dupa ce asta primavara domnul Cata M mi-a dat DeReul la o tura m-am imbolnavit grav de boala enduro. Drept urmare dupa indelungi gandiri si razgandiri am renuntat la ciopereala in favoare unui enduroi mai mare. Aceasta este noua mea motoreta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 FELICITAAAAAAARI !!!! super motor !!! .. de abia astept sa o termin de facut si pe a mea .. si sa ne dam pe coclauri .. oleeeee sa te poarte sanatos .. cati mai multi km si cat mai putine probleme .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 sa o stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 la mai multi km......fara incidente iti spun cei de la proar leasing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 la mai multi km......fara incidente iti spun cei de la proar leasing 226687[/snapback] ma asteptam io sa fiti voi!! hai merci si la mai mare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Bă, să o stăpâneÂşti sănătos. După ce o să-ți pierzi pălăria pe coclauri, o să revii tu la chopperreală, buhahahaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Felicitari BD-ule! dar nu vrei sa ne prezintzi motoreta mai in amanunt, primele impresii...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 Felicitari BD-ule! dar nu vrei sa ne prezintzi motoreta mai in amanunt, primele impresii...etc 226705[/snapback] pai nu sunt chiar la prima aventura cu supertenere... e mare, grea, trage ca dreaq.. aseara fara sa vreau am dat-o pe o roata - fiind obishnuit cu vulcanu am bagat gaz si am dat drumu la ambreiaj.. a sarit vaca arsa de kur. Mai am de bagat ceva bani in ea sa o aduc pe linia de plutire.. schimbat lantz distributie, releul de incarcare, discurile de frana, kitul de lantz.. si restul consumabilelor: ulei, filtre.. de motoreta are 65.100km.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Bine ai venit in clubul posesorilor de vaci enduro ( a se citi vaci ushor ridicate de poponeata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 (editat) Felicitari! Comuniutatea endurishtilor s-a imbogatit cu un membru marcant. Te ashteptam la urmatoarele raiduri. Editat August 19, 2005 de floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 19, 2005 Autor Share Postat August 19, 2005 membru marcant 226728[/snapback] Votati BD Presedinte! merci stimabile coleg de viitoare drumetii .. sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 226753[/snapback] Domnu presedinte se pare ca ramai lingurel, a am uitat de Boieru care se tine pe pozitie.Las domle ca si chopper-ul e bun....din cand in cand ps: merci de dragstarel!mi-a placut de el. BD-ule sa te bucuri de motoreta!Da asa mai vii de acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 altu' huoooooooooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 226753[/snapback] altu' huoooooooooooooooooo 226800[/snapback] again totushi, s-o stapaneshti sanatos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 226753[/snapback] Eu rămân pe poziție, aÂşa că nu te criza. Alo, DragoÂş, , să pui ceva la topcase că m-am lovit la spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Dupa cum s-a mai zis: Eh.... ata ete!! S_o calaresti sanatos, BD-ule, sa-ti aduca numai bucurii! PS: 10x pt plimbarea cu VN-ul! (ca pasger... sa nu ziCA CAreva, ca m-am dat cu VeNica! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 FELICITARI DL. BD SA O STAPANESTI FERICIT FARA PROBLEME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Ma gandesc sa o cioperesc un pic cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Belea.Aduc eu flexul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Cum am tot schimbat fiarele, n-am ajuns niciodata sa postez in "motocicleta mea", dar acu' ca vad si eu un topic aici despre XTZ750, ma bag si eu cu o poza cu a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Felicitari BD ... parerea mea ca mai bine arata ca enduro...nu baga flexu in ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Felicitari BD ... parerea mea ca mai bine arata ca enduro...nu baga flexu in ea ! 233941[/snapback] glumeam mah.. normal ca nu o sa o fac precum hidosenia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 S-o stapanesti sanatos....si la cat mai multe drumuri forestiere si alte trasee pline de noroi care incep sa-ti faca cu okiu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate