LaurBalaur Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Intr-adevar justitia romana e de cacao , si eu am stat vreo 2 luni fara permis pt un accident, si in final s-a decis Neinceperea Urmaririi Penale NUP desi nu aveam nici o vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Incredibil ... nu stiu ce altceva as putea sa-ti spun. Cred ca in Irak sistemul judiciar te protejeaza mult mai bine decat aici. tuturor idiotilor care au facut justitia sa ajunga aici. Imi pare rau pentru tine, dar pe de alta parte ... vine primavara si ai motoru gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 aproape ca nu imi vine sa cred... parca pana la urma s-a votat legea aia cu invinuirea pietonului pentru traversarea neregulamentara, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 aproape ca nu imi vine sa cred... parca pana la urma s-a votat legea aia cu invinuirea pietonului pentru traversarea neregulamentara, nu? Nu a aparut in Monitorul Oficial, deci nu se pune in practica noul regulament, care include si acest aspect, cu pietonii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 CE SA FACA ?! INCA nu a aparut in Monitorul Oficial, dupa ce s-a dezbatut atata vreme ?!. Chiar TOTI astia din aparatul legislativ sunt batuti in cap iremediabil ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 pai oricum de cand apare in monitor, pana cand intra in vigoare trece ceva vreme..... se modifica tot codul rutier odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Thomas,sincer imi pare rau pt. cele petrecute la Militie,unde anume ai fost? in cladirea veche la cercetari penale?la parter ? sau in cladirea noua?(sunt curios cum il cheama pe ala care a vb. cu tine la modul asta,de la serviciul 1?) Bafta multa acum,si tine cu dintii de permis ca vine vara.!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 pai oricum de cand apare in monitor, pana cand intra in vigoare trece ceva vreme..... se modifica tot codul rutier odata. regula e: de la publicarea in monitorul oficial intra in vigoare.. exceptia: in termen de....de la publicare in MO intra in vigoare... Asa e...sa se modifice odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 VAI CA NU MAI POT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci ce am aflat din relatarile tale, Thomas, depaseste orice limita... Nu am cuvinte. Pana acum ne nenoroceau conservarii, acum or inceput si pietonii? Cateodata ma apuca asa o ura incat as infiinta o trupa de comando care sa mearga peste toate jigodiile astea care populeaza strazile si sa-i mutileze in casa. Astia ar trebui legati de motor si tarati pe asfalt pana la os. Fratilor: conservarii ne urasc, pietonii ne urasc, militienii la fel. Ma apuca rasu cand citesc pe masini "politia"... de unde tata "politia"? MILITIA!!! Asa ar trebui sa scrie. Niste handicapati! Comunsitii draqu! Azi, mane ne trezim ca e ilegal sa te dai pe motor. Ar fi in stare manelarii aia de beshinosi din parlament cu Mertzane cat China (luat de la buget) sa dea asa o lege. Thomas, te inteleg deplin ca si io am patit-o insa am scapat mai ieftin (cel putin fizic). Ca material si chiar psihic... Ma phoot in tara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 Thomas,sincer imi pare rau pt. cele petrecute la Militie,unde anume ai fost? in cladirea veche la cercetari penale?la parter ? sau in cladirea noua?(sunt curios cum il cheama pe ala care a vb. cu tine la modul asta,de la serviciul 1?) Bafta multa acum,si tine cu dintii de permis ca vine vara.!!! In cladirea veche, am pendulat intre camerele 2 si 2 bis. Agentul constatator cu care am avut cearta si cel care mi-a scris si Procesul Verbal, se numeste Sm.p Pistea Daniel (asa se intelege din cum si-a scris numele in PV). Stau si ma gandesc, cat de prost sa fii incat sa scrii la unul care nu are decat categoria A ca a condus auto (fara sa specifici si nr) atata timp cat el nu are dreptul sa faca asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Pai si tu ai semnat PV_ul ala??!!?!???!?!?!??!?!??????!??!?!!!!!!!!!!!!!??!??!?!??!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 Stiu unde bati, dar il voi anula pt vicii de procedura la completare si voi castiga . Nu de asta mi-e mie problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Of, e incredibil ... Doamne, ce sobolani birocratici sunt prin Politia Rutiera. Te inteleg ca ai luat foc dupa ce te-au pus la ping-pong intre birouri si semnaturi... Don't loose your temper, asta-i cel mai important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Stiu unde bati, dar il voi anula pt vicii de procedura la completare si voi castiga . Nu de asta mi-e mie problema... Cred ca special l-a scris gresit, ca stia ca o sa faci ce o sa faci si toata lumea e multumita in final ... Noul decret a fost intors de presedinte in parlament pt rediscutarea unor articole privind inmatricularea si ceva cu masinile oficiale, parca, asa ca mai avem de asteptat dupa el ... plus ca a propus o perioada de gratie de 6 luni pentru a se obisnui lumea cu el. Mai va pina sa avem un Cod Rutier normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate