alex67x Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Aprilia SR 50 R Site oficial: http://www.aprilia.com/modelli/scooter/modello.asp?id=96 Alte poze: http://bikepics.com/aprilia/sr50/ Peugeot Jet Force C-tech Site oficial: http://www.peugeot-motocycles.ro/produse/item.php?id_item=15 Alte poze: http://bikepics.com/peugeot/jetforce/ - - - In curand imi voi cumpara un scuter; care dintre aceste doua scutere imi recomandati? Precizati si motivul. Am inteles ca trebuie sa fac un curs pentru a-l conduce in legalitate. Acel curs il voi face la orice scoala de soferi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 eu as alege peugeot'u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Si eu as alege tot Peugeot-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 E o decizie grea. Aici iti iei ce crezi tu ca iti place mai mult Eu as lua SR Spain's No 1 , dar si pejou e smecher. Bafta la achizitionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Peugeotu ! arata bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) pejou arata mai bine ... aprillia are performane mai bune(demaraj/topspeed) eu am avut pejo si stiu ce putori sunt .... Editat August 19, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 eu as alege Aprilia pentru ca...este Aprilia si au traditie...Aprilia (de fapt face parte din grupul Piaggio) nu fabrica si masini si alte alea,sunt concentrati de cand se stiu ei pe moto si mai ales scutere.....tu daca ai invata in paralel mecanica,electronica,medicina,agricultura,istoria universului,prelucrarea lemnului etc....ai fi foarte bun in toate?...dar daca din astea toate ai face numai mecanica si atat? (asta ca un exemplu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 eu am jet force dar vreau sa imi iau si un SR! ambele is faine! peugeotul e mai stabil insa e mai greu. are avnatajul cadrului perimetric si rezervorului plasat in fata - ca la motociclete... ia virajele superb. sr ul e mai nervos dar mi se pare putin mai instabil la viteze mari. asta e singura diferenta notabila pe care am observat-o eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 pejou arata mai bine ... aprillia are performane mai bune(demaraj/topspeed)eu am avut pejo si stiu ce putori sunt .... nu stiu de ce zici ca sunt putori ... eu sunt foarte multumit de Peugeotu meu , si chiar daca are suspensia aia ciudata pot sa spun ca e mai stabil decat un SR. Si iti spun io ca e nervos rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 nu stiu de ce zici ca sunt putori ... eu sunt foarte multumit de Peugeotu meu , si chiar daca are suspensia aia ciudata pot sa spun ca e mai stabil decat un SR. Si iti spun io ca e nervos rau. am acelasi motor cu tine ... si mi-au dat rusine multe scutere doar Xoru n-a reusit si cele 4 t... in schimb, aprillia, beta, piaggio m-au lasat in praf ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am acelasi motor cu tine ... si mi-au dat rusine multe scutere doar Xoru n-a reusit si cele 4 t... in schimb, aprillia, beta, piaggio m-au lasat in praf ... Nu vreau in nici un caz sa ma laud , dar am facut si aprilia si piaggio Stock mergea aproape 85 , dar ma lasam in jos. Al tau era delimitat tot ? aa si motoru nu e acelasi , eu am LC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 pai daca nu e acelasi te inteleg ... era delimitat mergea 80 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 SRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!! ATAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Eu as alege Sr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 ba mie imi plac de aia care aleg ba pejoul (marea majoritate) ba aprilia.. in fine io ma intreb daca de ex astia cu 4 t chinezariile lor va-ti dat vreodata pe un scuter aprilia/yahama /malaguti sau alte tipuri deastea imi place ca voi ziceti pejo repede fara sa stiti cum sta treaba ( alege ma aprilia sr r ii mult mai fain si mai bun nu vad ce are jet-force in afara de design putin mai bun , la motor ii varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) Trebuia un poll,ca nu mai intelege nimic (Parerea mea...logic ca SR) Editat August 19, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Trebuia un poll,ca nu mai intelege nimic (Parerea mea...logic ca SR) Ca ai tu SR, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 nici unu nici altu, busa 08. 300 in bord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 nici unu nici altu, busa 08. 300 in bord! k: 280 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Ca ai tu SR, nu? Eu am Vento Triton R4 Made In Usa ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) ba mie imi plac de aia care aleg ba pejoul (marea majoritate) ba aprilia.. in fine io ma intreb daca de ex astia cu 4 t chinezariile lor va-ti dat vreodata pe un scuter aprilia/yahama /malaguti sau alte tipuri deastea imi place ca voi ziceti pejo repede fara sa stiti cum sta treaba ( alege ma aprilia sr r ii mult mai fain si mai bun nu vad ce are jet-force in afara de design putin mai bun , la motor ii varza Nu te-ai urcat in viata ta pe un jetforce si incepi ca e motoru varza... Alex67x ia-ti jetforce.E stabil,pozitie excelenta,demaraj excelent.E mai finisat,mai inchegat.Oricum pana la urma siguranta conteaza......nu ca merge +/- 10km/h. Singurul dezavantaj ar fi ca papa cam mult dar isi face treaba. Editat August 20, 2008 de ZuZu26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 sr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Alex,dupa cum vezi cei cu motoare Minarelli(Aprilia,Yamaha,Malaguti,Mbk) au ales SR,cei cu Peugeot si alte marci au ales Jet Force Pana acum cele mai multe voturi sunt pentru SR. Apropo de reisari...in Romania se va face vreodata ? Editat August 20, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Si eu am motor piaggio si as alege tot SR pentru ca are motor piaggio si stiu ca e un scuter f fiabil si bun. Deci daca ar fi sa imi iau un scuter nou acum ar fi un Aprilia SR 50 Injectie. Consum mic. Daca ii bagi benzina si ulei bun nu ai treaba cu el. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Parerea mea, Aprilia SR. Stiu f bine ce inseamna atat Piaggio, cat si Peugeot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate