demostene Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 Am profitat de zilele astea frumoase si mi-am bagat motorul la iernat! Ma doare sufletul dar macar asa am avut ocazia sa-l curat frumos/strans suruburi/bagat ulei/etc.. etc.. Nu prea cred ca vor mai fi zile d'astea asa ca nu avea rost sa mai prelungim agonia! Pana la primavara nu prea cred eu ca va mai iesi din garaj! Sper doar sa nu fie o iarna lunga ca cea de anul trecut!! Si-a mai dus careva "rabla" la iernat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 Am profitat de zilele astea frumoase si mi-am bagat motorul la iernat! Ma doare sufletul dar macar asa am avut ocazia sa-l curat frumos/strans suruburi/bagat ulei/etc.. etc.. Nu prea cred ca vor mai fi zile d'astea asa ca nu avea rost sa mai prelungim agonia! Pana la primavara nu prea cred eu ca va mai iesi din garaj! Sper doar sa nu fie o iarna lunga ca cea de anul trecut!!Si-a mai dus careva "rabla" la iernat?! Cam devreme ... nu am vazut zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 NEVER!!!! Si acuma sunt venit la servici calare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 Si eu am scos Shakira azi dimineata din garaj. Chiar daca a trebuit sa pun pantalonii de piele peste blugi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golgo Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 eu sta in fata blocului nemiscata ar trebui sa o bag in bloc pentru iernat si suruburile sa le pun ( ca daca nu le-am stans cand a trebuit) la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 eh...eu am inceput operatziunea de curatzare si verficare a motorului(de fapt si de drept operaztiunea de inlocuire a tuturor semeringurilor si rulmentzilor...+ ce mi se mai pare suspect ), in casa unde-i cald si bine. deja sa nasparlit vremea la iasi . e prea frig sa mai mergi noaptea...ziua mai merge..dar noaptea simt frigu chiar si prin 2 perechi de piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 Si eu am pregatit cateaua pt iarna.Adica i-am scos rezervorul,bateria si i-am mai pus un plastic pe ea.Somn usor.Sper ca primavara sa vina mai repede decat anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 Apropos de iernat, cai care mai stiti ziceti-mi si mie cum tre pregatit motoru, ce tre sa schimb, sa adaug, sau sa scot. Ca la mine e prima iarna. Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Noiembrie 17, 2003 Share Postat Noiembrie 17, 2003 Si la mine a venit iarna... :,( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 24, 2003 Share Postat Noiembrie 24, 2003 vacutza mea a intrat de ceva vreme la garaj pt mine incepe operatiunea de remodificare bafta tuturor la ce vreti sa faceti si o iarna scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate