Cavaleru Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 salut. mi s-a rupt cureaua de transmisie am fost la service si au schimbat-o si au schimbat si rolele. problema e ca scuterul este acum mult mai puturos. diferenta este colosala. scuterul cu probleme este gopop runner. de la ce se datoreaza aceasta diferenta de comportament. e vb de demaraj si viteza maxima de la 70+ acum abia ajunge la 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 salut. mi s-a rupt cureaua de transmisie am fost la service si au schimbat-o si au schimbat si rolele. problema e ca scuterul este acum mult mai puturos. diferenta este colosala. scuterul cu probleme este gopop runner. de la ce se datoreaza aceasta diferenta de comportament. e vb de demaraj si viteza maxima de la 70+ acum abia ajunge la 60 greutatea rolelor sau dimensiunea curelei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 greutatea rolelor sau dimensiunea curelei greutatea rolelor auzi......or fi de tractor poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 greutatea rolelor auzi......or fi de tractor poate iar se baga lumea in seama aiurea... daca i-a pus alte role ca marime sau greutate e normal sa afecteze performantele. Si nu odata "mecanicii" din service au pus ce role aveau nu ce role trebuie pe principiul romanesc ca "merge si asa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 greutatea rolelor auzi......or fi de tractor poate da, ba, ca sari ca fata mare la maritat si nu incerci sa intelegi ce se petrece acolo rapoartele de transmisie sunt modificate automat, centrifugal. intelegi ceva? cu cat pui greutate mai mare, cu atat forta centrifugala este mai mare, acum intelegi ceva? daca nu, studiu, nene, ca e cel mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 deci sa inteleg ca problema e din ce componente au inlocuit baietii de la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 deci sa inteleg ca problema e din ce componente au inlocuit baietii de la service. da! nu inteleg de ce anume ti-au schimbat rolele, asta nu inteleg..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 da!nu inteleg de ce anume ti-au schimbat rolele, asta nu inteleg..... Pt ca rolele sunt consumabile, dupa un anumit timp se uzeaza inegal si din profil cilindric capata un profil hexagonal.(numai rotunde nu mai sunt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Pt ca rolele sunt consumabile, dupa un anumit timp se uzeaza inegal si din profil cilindric capata un profil hexagonal.(numai rotunde nu mai sunt) am inteles, dar, oare, daca i s-a rupt cureaua trebuia neaparat sa fie problema si cu rolele? si, in plus, daca scot de undeva o piesa uzata pentru a o inlocui cu una noua, cea noua nu trebuie sa fie identica cu cea veche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 am inteles, dar, oare, daca i s-a rupt cureaua trebuia neaparat sa fie problema si cu rolele? si, in plus, daca scot de undeva o piesa uzata pentru a o inlocui cu una noua, cea noua nu trebuie sa fie identica cu cea veche? Nu era neaparat sa-i schimbe si rolele odata cu, cureaua. Daca insa erau uzate si le-au schimbat trebuiau schimbate cu unele identice , in cazul in care clientul nu are alte cerinte. De exemplu eu cand aveam scuter aveam un set de role pentru oras si drum lung si alt set de role pt dat pe Amkart. Cu primele aveam mai mult top speed, cu al doilea set aveam demaraj mai bun si top speed mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Dupa cate am citit eu vad ca ti-au pus role de alt gramaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate