BYE Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 M-a anuntzat un prieten ca aseara a fost accident f grav la intrare in bv.....unu cu o toyota a dat prioritate unei masini care venea din directia Predeal si motociclistu care venea din bv a intrat in ei......mult sange ptr ca nu aveau echipament.......fata "urla" de durere iar motociclistu era inert....langa cap mi-a spus prietenu meu ca avea o bucata de carne probabil plina de sange.........daca stiti ceva va rog sa postati mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu aveau echipament ? Acum probabil au bagat la cap ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu aveau echipament ? Acum probabil au bagat la cap ... mai obiectiv...in cap poate... stiu...sunt of topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 ma duc eu repede pana acolo sa ma interesez parca e stire de libertatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 ma duc eu repede pana acolo sa ma interesez parca e stire de libertatea Prietene....daca nu te intereseaza atunci canta la alta masa.....sunt brashovean si ma intereseaza.....daca pe tine nu te intereseaza ce s-a intamplat cu acei copii nu-ti mai irosii timpul tau pretios in acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Iar au inceput astia frate!! Sa speram ca nu dam cu R.I.P! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Prietene....daca nu te intereseaza atunci canta la alta masa.....sunt brashovean si ma intereseaza.....daca pe tine nu te intereseaza ce s-a intamplat cu acei copii nu-ti mai irosii timpul tau pretios in acest topic Pai da-ne si noua mai multe detalii daca esti brashovean ca la voi circula mult mai rpd vestile ca in Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 Pai da-ne si noua mai multe detalii daca esti brashovean ca la voi circula mult mai rpd vestile ca in Bucuresti... Sunt brashovean dar acum locuiesc in bucuresti....m-a sunat un prieten motociclist si mia spus toate detaliile de mai sus si speram ca mai stie cineva detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 M-a anuntzat un prieten ca aseara a fost accident f grav la intrare in bv.....unu cu o toyota a dat prioritate unei masini care venea din directia Predeal si motociclistu care venea din bv a intrat in ei......mult sange ptr ca nu aveau echipament.......fata "urla" de durere iar motociclistu era inert....langa cap mi-a spus prietenu meu ca avea o bucata de carne probabil plina de sange.........daca stiti ceva va rog sa postati mai multe. Am vazut motoreta in curtea dalerului Toyota.E o Yamaha neagra cu nr de bucuresti. Arata destul de nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 As ruga pe cei ce nu au nimic de spus, sa se abtina. Nu le face cinste nici lor, nici noua. Poate cineva stie totusi filmul evenimentelor. Deocamdata... vorbim vorbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate