daniela_ciurus Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Sa-i fie tarina usoara! Stie cineva cum se numea,de unde era...date despre acest ultim accident?! mda...citeshte mai in urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Daca tot sunteti asa de profund indurerati, macari obositi-va si spuneti "Odihneasca-se in pace". RIP e zis la fel de usor ca LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 mda...citeshte mai in urma... Am citit,dar daca beleai si tu bine ochii observai ca despre al doilea accident nu este nici-un detaliu...vorbesc despre accidentul din Tantareni!De Cornel stiam! Asa ca daca nu aveti nimic bun de spus,luati pauza,posturile nu sint platite! Si crede-ma ca ma intereseaza,fiindca e vorba de motociclisti din zona mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 tarani prosti in loc sai asigure prim ajutor i aprinde o lumanare ce dragut Da, cica am ajuns aici si l-am vazut ranit asa ca i-am aprins o lumanare. Greu de imaginat atata prostie. Nu cred ca aveau oamenii aia ce sa faca.Stiu un caz in care binevoitorii au tras la propriu de victimele unui accident,pentru a-i scoate din masina si au ajuns la spital cu o gramada de complicatii ivite dupa ''primul ajutor''. Toata lumea :''Baaaaii,de ce i-ai miscat??''..hmmm..nu-i bine nici cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 Am citit,dar daca beleai si tu bine ochii observai ca despre al doilea accident nu este nici-un detaliu...vorbesc despre accidentul din Tantareni!De Cornel stiam!Asa ca daca nu aveti nimic bun de spus,luati pauza,posturile nu sint platite! Si crede-ma ca ma intereseaza,fiindca e vorba de motociclisti din zona mea... Inca urmaresc ziarele locale. Nu stiu decat ca respectivul avea un motor de 125cmc. Waiting for news.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Odihneasca-se in pace ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 inmormantarea a avut loc duminica trecuta. lume f multa din TG Jiu si imprejurimi! durere mare! cauzele accidentului: taximetrist intra cu faza lunga, Cornel incearca sa evite, gropi in mijlocul drumului si se izbeste de un visin! este prins intre pom si motor! mai multe coaste rupte! nu a avut nimic la coloana si la gat! coastele i au perforat unul din plamani si ficatul! R I P Cornel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_biker`s_dream Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Oare cretinul ala de taximetrist stie ca a omorat un om mult mai bun ca el?Deh domne` e atat de greu sa dai de un kt de butonas sa schimbi o faza lunga intr-una scurta.. Odihneasca-se in pace Din pacate mor si oameni buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate