StefanLeonte Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Super tare organizat, super bine ne-am simtit! nota 20 baietilor de la Heavy! PS. Nu stiu din ce cauza, dar nu pot uploada fotografiile! voi incerca mai tarziu, dar pana atunci puteti posta si voi cateva fotografii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erzsebet Bathory Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 si mie mi-a placut mult... bravo baieti felicitari! din pacate nici eu nu pot pune poze. sa speram ca se va rezolva problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Felicitari pentru organizare si locatie. A iesit super. Sper ca si la anul va fi cel putin la fel. Poze voi pune maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 cateva poze http://picasaweb.google.com/nicky.dobre/HeavyRiders2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 felicitari fratilor!!!TOT RESPECTUL pentru organizare!!!vad ca nu sunt singurul care s-a simtit superb!!!numai bine!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 the best of the year Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Acu am venit.... o sa dorm si vorbim maine O poza pt moment cu cei care au muncit timp de trei zile ca sa fie totul bine Editat August 31, 2008 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Tot respectul pentru toata munca voastra.SUPER TARE INTRUNIREA!!!! FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Bravo domnilor ,jos palaria ,a fost altceva asa cum ar trebui sa fie peste tot , sunt sigur ca or sa se gaseasca destui comentatori frustrati ca nu au putut sa-si manifeste veleitatile in a forja motoarele pe acolo dar ar fi bine sa le treaca . Inca o data felicitari si cateva poze de la mine plus un filmulet. nu stiu frate cum sa bag filmuletul aici ,poate ma sfatuieste cineva va rog. Attached thumbnail(s) Reduced 91% 2028 x 1521 (626.54K) Reduced 91% 2028 x 1521 (670.75K) Reduced 91% 2028 x 1521 (681.22K) Reduced 91% 2008 x 1506 (604.57K) Reduced 91% 1987 x 1490 (570.47K) Reduced 91% 1946 x 1460 (685.65K) scuze ,am cam facut-o de oaie ,iata pozele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabelrebel83 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 BRAVO! SUPER ORGANIZARE FELICITARI SI TOT RESPECTUL PTR VOI A FOST CEA MAI TARE INTRUNIRE PE ANU ASTA LA CARE AM PARTICIPAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 BRAVO BAITILOR DE LA HEAVY RIDERS M.C LOCATIA A FOST EXCELENTA , ORGANIZAREA A FOST FOARTE BUNA, MUZICA LA FEL DE ACEEA S-A OBSERVAT CA TOATA LUMEA S-A SIMTIT EXTRAORDINAR FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Super petrecere,felicitari organizatorilor !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cinderella Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Considerand ca e deja inutil sa mai spun si eu cat de frumos a fost, tot ce sper e sa avem cat mai multe intalniri care sa se ridice calitativ la nivelul celei de la paulesti! FELICITARI si keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 O intrunire foarte foarte reusita! Felicitari!... Asteptam pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 haideti fratilor cu poze ca a marfa nu stiu cum fac baietii din ploiesti da bravo lor<poate ca din intrunirile lor or sa mai invete si altii ceva> inca odata felicitari si un 10+ scuze;; ca a fost marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) http://www.filebox.ro/video/play_video.php...9a802d510f8d8d3 Multumiri Dac Motors, Heavy Riders, Seawolves si prietenilor ptr complicitate! Editat Septembrie 1, 2008 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 http://www.filebox.ro/video/play_video.php...9a802d510f8d8d3 Multumiri Dac Motors, Heavy Riders, Seawolves si prietenilor ptr complicitate! Super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVI Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Felicitari celor de la Heavy Riders! Super intrunire! Am facut o singura poza in care se vede ca super eroii nu au lipsit. Prezent a fost si Batman. Sau vreun motociclist care infloreste de doua ori pe an ca liliecii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yyua Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Gizas,JVI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erzsebet Bathory Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Felicitari celor de la Heavy Riders! Super intrunire!Am facut o singura poza in care se vede ca super eroii nu au lipsit. Prezent a fost si Batman. Sau vreun motociclist care infloreste de doua ori pe an ca liliecii. nu suntem responsabili ptr faptul ca au existat "eroi" fara cei 7 ani de acasa va multumim ptr aprecieri si critici, in felul asta putem evita astfel de evenimente mii de multumiri SeawolveS Constanta ptr sprijunul acodat si celor care ne-au fost alaturi la realizarea acestui eveniment numai bine fratilor si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVI Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Nu a fost vreun repros, fratilor! Am aratat poza mai multor prieteni din Seawolves si Heavy Riders si ne-am spart de ras. Poza a fost facuta sambata dimineata pe la ora 5 asa ca nimeni nu avea pretentia de bude curate la ora aia. BTW, Nu sunt JVI, doar folosesc contul ei, prietenii stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Uameni buni...mi-am mai revenit dupa 4 zile juma' de activitati... Eu zic ca a fost mai mult decat bine, iar efortul depus a fost enorm, poate ca parerea mea nu o sa fie luata in considerare, ca de am fost unu din acei indivizi cu ecuson de organizator Va multumesc tuturor ca ati venit http://picasaweb.google.com/Doru.Badircea/HeavyRidersFest Editat Septembrie 1, 2008 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Felicitari celor de la Heavy Riders! Super intrunire!Am facut o singura poza in care se vede ca super eroii nu au lipsit. Prezent a fost si Batman. Sau vreun motociclist care infloreste de doua ori pe an ca liliecii. Sanatosi oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Felicitari celor de la Heavy Riders! Super intrunire!Am facut o singura poza in care se vede ca super eroii nu au lipsit. Prezent a fost si Batman. Sau vreun motociclist care infloreste de doua ori pe an ca liliecii. Stiam eu ca Batman ala e cam de (cuvant urat).... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate