Axa cu Scame Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Tocmai am dat peste poza asta si ma uit ca Cred ca e facuta la Cluj anul asta. Observati unghiul aproximativ al cilindrilor...seamana a treaba ruseasca la precizie dar cred totusi ca isprava e a unui baiat de-al nostru Deh, acolo isi tine omul piesele de rezerva pt Festival (cilindru-piston-chiulasa) ..Sau s-a jucat careva in photoshop ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Am vazut de mai demult poza.. se mai intrebau unii si-alti ce si cum (inclusiv eu ). Pana ne-a lamurit careva ca e doar de estetica da' io... mai ca eram in stare sa-l cred daca-mi zicea ca "nu-i doar de estetica" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Am vazt motorul si chiar am stat de vb cu propietarul.Cel de-al doilea cilindru e pus de dizain binenteles.Componentele care au dus la crearea lui sunt o masina de spalat,si piese de la un tanc rusesc (gentile laterale sunt defapt cutiile de munitie ale mitarierei), a da si era sa uit, teava de la dus si patul unei arme de vanatoare. Farul este custom total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Nu luati in seama "uratul" de pe motor adica eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Motorul ii "as real as possible"... shi io l-am vazut la cluj shi i-am facut cateva poze... intr-adevar al doilea cilindru ii pus acolo numa' "de fenta", da' oricum mi-a placut cum a fost facut.... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Ii fain inginerit motorul , si chestia aia cu al II-lea ciclindru ii ingenioasa... pana la flathead nu mai este mare distanta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 nice work dude, da nu puteai cumva sa faci sa si mearga al doilea cilindru? glumeam numa numa bin' si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate