young-biker Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 sal am si eu o intrebare:din ce sa fac garnitura dintre semi-cartere?astept raspunsuri Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 men poti face din carton de dosare eu tot din asa ceva fac si nui nici o problema ,cu conditia ca suprafetele carterelor sa fie drepte ,numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 /index.php?...p;hl=semicarter O secunda mi-a luat sa dau "search" @young-biker, esti nou pe forum, der, inainte sa deschizi un topic nou pt o intrebare simpla, incearca sa cauti ce te intereseaza. Familiarizeaza-te cu forumul, citeste cit mai mult, vezi ca topicurile vechi sint, de obicei, mai bune decit cele noi. Nu fac pe lupul moralist, dar ai sa gasesti mai multe raspunsuri decit te astepti. Iar daca iti e lene sa cauti, atunci iti e lene si sa-ti repari motorul. Parerea mea! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 va multumesc mult pt sfaturi acum stiu ce trebuie sa fac. asfalt uskt! stiti careva pe unde sa gasesc un stop spate cz 175 din 61'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 va multumesc mult pt sfaturi acum stiu ce trebuie sa fac.asfalt uskt! stiti careva pe unde sa gasesc un stop spate cz 175 din 61'? am eu un stop de pe un cz 175 dar nu stiu daca este original. daca vrei ii fac poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 incearca sa pui o poza sa vad si eu qm arata asfalt uskt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 incearca sa pui o poza sa vad si eu qm arata asfalt uskt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 incearca sa pui o poza sa vad si eu qm arata asfalt uskt! the iceman ai zis ca ai reconditionat un cz si ca are absortia beton. tu cu ce ai etansat cam pe la toate garniturile importante? si m-ar mai interesa ochiul de pisica de pe aripa din spate askalt uskt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 daca e Ij poti sa nu o faci, pui un pic de silicon unesti semicarterele si strangi temporar suruburile pana se intareste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Io zic sa schimbe adminii denumirea topicului in "cum repar motorul si de unde iau piese". Vad ca stii de "the iceman", deci stii sa rascolesti forumul, deci pune mana in plm si cauta raspuns intrebarilor tale.Ai topic si de donatii, si de cerseli, deci spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate