popp Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 intelegem... vacantza, soare, drumuri lungi...dar gata! joaca s-a terminat vrem sa citim...se poate?! cand apare numarul pe septembrie?! ai?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 intelegem... vacantza, soare, drumuri lungi...dar gata! joaca s-a terminatvrem sa citim...se poate?! cand apare numarul pe septembrie?! ai?! Ne cerem scuze pentru intarziere, dar au fost ceva probleme in tipografie. Ar trebui sa apara pe piata maine sau poimaine (marti sau miercuri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Ne cerem scuze pentru intarziere, dar au fost ceva probleme in tipografie. Ar trebui sa apara pe piata maine sau poimaine (marti sau miercuri). traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Iata si un sumar, DTP-istl nostru e prin concediu pe undeva, pana una alta nu avem pozele cu care v-am obisnuit. Viața pe două roți 6 Poșta redacției 8 Știri 12 Pro Biker’s Party 2008 13 Breaza Biker Fest 2008 14 Curs de siguranță în trafic cu Motorshow 16 Interviu: Mircea și Bogdan Vrăjitoru 20 Prezentare: Școala Moto Tomina 22 Prezentare: Motor Team 24 Story: Pikes Peak 2008 Teste 34 Comparativ naked: Ducati Monster 696, Kawasaki Z750, KTM 690 Duke, Triumph Street Triple 46 Comparativ: BMW HP2 Sport vs. Buell 1125 54: Comparativ maxi-enduro: BMW R1200GS, KTM 990 Adventure, Moto Guzzi Stelvio, Moto Morini Gran Passo 66 Suzuki GSF650 SA Bandit 70 KTM, Gama Offroad 2009 76 Husqvarna, Gama Enduro 2009 84 ATV: Arctic Cat 650 4x4 88 Scuter: TGB Delivery 50 92 Anduranță: Vespa 250ie Accesorii și echipamente 94 Selecția Motociclismo Sport 98 CNI Motocros, Et. VII, Lupeni 101 Știri sportive 102 CNI & RoSBK, Serres și Caransebeș 106 MotoGP, Stoner vs. Rossi Tehnica 108 Comparație consumuri moto vs. auto 109 Test: Hands-Free, Cellular Line Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 bai, plec si eu odata in concediu, si se alege praful. aud numai vesti proaste, si m-am intors doar de vreo 5 ore. nu vreau sa-mi imaginez ce se poate intampla in redactie pana luni, cand vin eu la lucru... daca mai am pe ce lucra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Doamne, izbaveste-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Dupa surghiumul redactional si victimele colaterale a aparut pana la urma revista pe piata? (ieri nu era) 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 este dom'le, tocmai am vazut-o la inmedio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 e gata o am :X am alergat dupa ea 2 saptamani locuri de gasit:-gara la target magazinu ala cu multe reviste -universitate magazinu relay(jos la metrou) -chioscu ala de la spring de la victoriei -la sfanta vineri sus la unirii chioscu din fata de unde era flamingo inainte ... mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 sa nu-mi spui ca ti-ai luat cate una de la fiecare chiosc =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 La AGIP pe cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) La AGIP pe cand ? Agip-Barbu Vacarescu o avea la orele 17.50, ieri. Era calda si fara plumb Editat Septembrie 12, 2008 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 abonamentele s-au trimis? maine cand sunt la munca poate imi face si mei o vizita best curier sa mi-o dea calda revista bah animalelor bai, plec si eu odata in concediu, si se alege praful. aud numai vesti proaste, si m-am intors doar de vreo 5 ore. nu vreau sa-mi imaginez ce se poate intampla in redactie pana luni, cand vin eu la lucru... daca mai am pe ce lucra a fost bine in concediu domnu dtp-ist? vad ca marque nu face fata solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) abonamentele s-au trimis? maine cand sunt la munca poate imi face si mei o vizita best curier sa mi-o dea calda revista bah animalelor Hai, hai... ia vezi cum o sa te alegi cu blue-printurile de la corectura in loc de o revista frumoasa.... a fost bine in concediu domnu dtp-ist? vad ca marque nu face fata solo Oh, da! Si inca cum! As mai fi stat cel putin pana la vacanta de Craciun. Cu Marc am vorbit in seara asta, si din cate am inteles din convorbirea scurta, era pe la Sibiu. Deci si lui ii arde de revista mai rau ca mie, mai ales ca si el tanjea dupa un concediu intarziat. Editat Septembrie 14, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ma intreb oare ce se intampla la Sibiu zilele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 NewsFlash from AGIP Prima oara de cand ati inceput campania cand mi s-a oferit revista inainte chiar sa platesc ! Aceeasi statie DAR nu aceeiasi oameni Buna vorba aia cu "Omul sfinteste locul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Se vede ca e editie de vacanta, in comparativul maxi-enduro ati amestecat pozele (sau etichetele de la poze) in ultimul hal, majoritatea sunt puse aiurea. Chiar am crezut ca e vreo poanta, dar nu, era doar corectorul in vacanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Erata: La sfarsitul comparativului BMW HP2 Sport vs. Buell 1125 - e mentionat in titlul casutei rosii Suzuki B-King Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Hai, hai... ia vezi cum o sa te alegi cu blue-printurile de la corectura in loc de o revista frumoasa.... stai coane ca ma refeream la ce imi da curieru ia citeste mai bine sunt un geniu neinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Erata:La sfarsitul comparativului BMW HP2 Sport vs. Buell 1125 - e mentionat in titlul casutei rosii Suzuki B-King si la casuta dedicata HP2 e trecut K1200R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 am primit si abonamentu. tre sa va gasiti p cineva care sa stie meserie la distributie . cred ca in bucuresti era mai usor sa le livrati personal =)) il si vad pe marc calare pe TGB cum imi bate la usa sa imi dea revista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Vine baiatu, vineee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) am primit si abonamentu. tre sa va gasiti p cineva care sa stie meserie la distributie . cred ca in bucuresti era mai usor sa le livrati personal =)) il si vad pe marc calare pe TGB cum imi bate la usa sa imi dea revista sau ai putea sa vii sa o ti-o iei de la noi de la redactie, ca tot ti-ai luat permisul Editat Septembrie 23, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu ca voi terminati programul la 18.00 eu la ora aia inca sunt in paine cu clientii Vine baiatu, vineee! ai si nos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate