Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Maine mai sun sa suplimentez locurile ca vad ca este gasca mare. Luni cel tarziu trebuie sa platesc avansul si sa hotaram numarul de locuri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Inscriere:1. kinder (Alin) -2 persoane; 2 Florin-v si Iulia 2 persoane. 3. Gomez - 1 person 4. Inascorpio.Ina....... 1 persoana 5. Gingiu mingiu.(Stefan).....1 persoana 6. SDS (Dan).....1 persoana 7. Undo (Andi)...... 3 persoane 2 moto si o pasagera la a mea sotie in masina 8. Robias....2 persoane 9. ALIEN X( Ionut) .....1 persoana 10. Survolaj si Midori (Mihai si Oana)........2 persoane 11. Neamtu (Dan).........o persoana 12 FLK .new entery ..........1persoana 13 Ratamahatta.......1persoana 14 Gabi 2008 (Emil) ......1 persoana Mai sunt 5 locuri .......20 ocupate............ne Vedem joi la academia militara ora 19, pentru detalii si plata avansului !!!!!! cam 30lei/pers Aia la anu' Gomezule ca nu ne mai permite timpul si nu mai sunt nici zile de concediu . Deja am o schita cu una pentru 6-8 zile prin Moldova si Maramures. VREU SI EU DA SUNT INCEPATOARE SI NU STIU ... CARE JOI... 11 SEPT? doar 1 persoana ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Editat Septembrie 9, 2008 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 VREU SI EU DA SUNT INCEPATOARE SI NU STIU ... CARE JOI... 11 SEPT? doar 1 persoana ... Da 11 sept, la academia militara eroilor........ce inseamna incepatoare? ai mai fost la drumuri lungi? daca nu ai mai iesit prin tara nu iti recomand traseul asta cu atat mai mult mersul in grup. Nu trebuie sa te superi dar este un adevar pe care toti ti-l vor spune pentru binele tau si al nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Da 11 sept, la academia militara eroilor........ce inseamna incepatoare? ai mai fost la drumuri lungi? daca nu ai mai iesit prin tara nu iti recomand traseul asta cu atat mai mult mersul in grup. Nu trebuie sa te superi dar este un adevar pe care toti ti-l vor spune pentru binele tau si al nostru. uau cata incurajare! cati km sunt? Ceva detalii despre traseu? Ca eu ascult de ai mai batrani si daca nu ma vreti.... nu ma vreti ... inteleg motivele... SIGURANTZA PRIMA si a mea si a voastra ! cel mai mult am mers cu moto 170 de km afara din oras ... Focsani Galati dus intors pana acum si nu mi s-a parut chiar rau... Am 800 km pana acum oras si in afara dar traseuri scurte. O sa fac si galati buc saptamana asta ca trebuie sa aduc moto in buc. Si as putea merge cu masina:) ... ca acolo am mers intins bucuresti - salonic - si poate ma calific ... sa merg cu voi pana la cheia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 VINNNNNNNNNNNNN SI EU CU VOI . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) uau cata incurajare! cati km sunt? Ceva detalii despre traseu? Ca eu ascult de ai mai batrani si daca nu ma vreti.... nu ma vreti ... inteleg motivele... SIGURANTZA PRIMA si a mea si a voastra ! cel mai mult am mers cu moto 170 de km afara din oras ... Focsani Galati dus intors pana acum si nu mi s-a parut chiar rau... Am 800 km pana acum oras si in afara dar traseuri scurte. O sa fac si galati buc saptamana asta ca trebuie sa aduc moto in buc. Si as putea merge cu masina:) ... ca acolo am mers intins bucuresti - salonic - si poate ma calific ... sa merg cu voi pana la cheia ... Nu este incaurajare si nici rautatea este pur si simplu VIATA TA, iar daca citeai atenta topicul aveai detalii si despre traseu si numar de km, DAR NU AI CITIT !!!! TOATA LUMEA STIE SA MEARGA REPEDE IMPORTANT SI CEL MAI BINE LUCRU DE STIUT ESTE SA O OPRESTI DE LA VITEZA AIA. Mersul in grup presupune ceva mai multa experienta.........dar5 vino njoi sa mai discutam si sa ajungem la o concluzie, da? Inscriere: 1. kinder (Alin) -2 persoane; 2 Florin-v si Iulia 2 persoane. 3. Gomez - 1 person 4. Inascorpio.Ina....... 1 persoana 5. Gingiu mingiu.(Stefan).....1 persoana 6. SDS (Dan).....1 persoana 7. Undo (Andi)...... 4 persoane 2 moto +pasager si o pasagera la a mea sotie in masina 8. Robias....2 persoane 9. ALIEN X( Ionut) .....1 persoana 10. Survolaj si Midori (Mihai si Oana)........2 persoane 11. Neamtu (Dan).........1 persoana 12 FLK .new entery ..........1persoana 13 Ratamahatta.......1persoana 14 Gabi 2008 (Emil) ......1 persoana 15 ALLYEN (Florin)..........1 persoana 16 Raducu_haiducu (radu) .... 2 persoane 17 Cristifrig (Cristi)..........1 persoana .......25 ocupate............ne Vedem joi la academia militara ora 19, pentru detalii si plata avansului !!!!!! cam 30lei/pers Maine o sa mai sun sa mai suplimentam locurile !!!!!!! Editat Septembrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cred ca s-a raspandit faima reusitei plimarii din weekend-ul trecut...nici nu s-a postat bine anuntul si s-au dat toate locurile...sa stiti ca nu e gratis Poate mai prind si eu juma' de pat...tocmai in saptamana premergatoare plimbarii voi afla sigur daca vin sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Daca mai facem vreo 2 intalniri de genul celei care a trecut, cu sigurantza urmatoarea va fi deja "INTRUNIRE"...la cati participanti se anunta...Bravo Florine, stii sa motivezi poporul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 FLORINE trebuie sa iti schimbi meseria . Te avansam la functia de organizator (dadaca sau closca ce preferi ) de plimbari . Simbria de la mine personal va fi in Whisky . PS. J@B e ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Cred ca s-a raspandit faima reusitei plimarii din weekend-ul trecut...nici nu s-a postat bine anuntul si s-au dat toate locurile...sa stiti ca nu e gratis Poate mai prind si eu juma' de pat...tocmai in saptamana premergatoare plimbarii voi afla sigur daca vin sau nu Au mai fost si cele din vara !!!! Daca mai facem vreo 2 intalniri de genul celei care a trecut, cu sigurantza urmatoarea va fi deja "INTRUNIRE"...la cati participanti se anunta...Bravo Florine, stii sa motivezi poporul... tare asta FLORINE trebuie sa iti schimbi meseria . Te avansam la functia de organizator (dadaca sau closca ce preferi ) de plimbari .Simbria de la mine personal va fi in Whisky . PS. J@B e ok ? Icet incet o schimb........Eu la 3 beri sunt muci toti pot confirma asta dar ai cu cine sa o imparti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nici nu s-a postat bine anuntul si s-au dat toate locurile... Ca painea calda Poate mai prind si eu juma' de pat...tocmai in saptamana premergatoare plimbarii voi afla sigur daca vin sau nu Mai sunt pensiuni prin zona in ceea ce priveste cazarea (daca te hotarasti an ultimul moment) dar trebuie sa te interesezi personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ok vorbim joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 E bine de precizat ca nuy se va mai repeta aglomeratia in camere de la Parul Rece. Nu e normal sa chinuim alti oameni care s-au hotarat de la inceput sa doarma inghesuiti (Imi cer scuze Gomez si iti multumesc pt intelegere). Cei care se vor trezi in al 11 le ceas vor trebui sa gaseasca pensiuni in zona. Asta e o parere personala, nu e o decizie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Drumul este obositor pentru incepatori...Bucuresti - Buzau e o nimica toata - linie dreapta - de la Buzau incep sa apara curbele...si sunt o gramada - cei care ne-am intors pe Siriu pot sa confirme ca este destul de obositor - asa ca incepatorilor - ganditi-va de 2 ori inainte sa va hotarati ca mergeti...nu vrem sa fie vreo problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Chiar as vrea sa merg. Experienta mea-putin peste 1000km facuti exclusiv in afara orasului.,singur.Drumul (ultimul facut in we trecut) de vama veche prin calarasi ,ostrov si mai departe si intorcere pe adamclisi,ion corvin,cernavoda...curbele cam seamana cu ce e pe siriu. So ...sper sa ajung joi la 19 la academie(de obicei munces pe la ora aia,din pacate) toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 Chiar as vrea sa merg.Experienta mea-putin peste 1000km facuti exclusiv in afara orasului.,singur.Drumul (ultimul facut in we trecut) de vama veche prin calarasi ,ostrov si mai departe si intorcere pe adamclisi,ion corvin,cernavoda...curbele cam seamana cu ce e pe siriu. So ...sper sa ajung joi la 19 la academie(de obicei munces pe la ora aia,din pacate) toate bune TINETI CONT DE CE A SCRIS SURVOLAJ !!!!!!!!!!!!! Drumul este obositor pentru incepatori...Bucuresti - Buzau e o nimica toata - linie dreapta - de la Buzau incep sa apara curbele...si sunt o gramada - cei care ne-am intors pe Siriu pot sa confirme ca este destul de obositor - asa ca incepatorilor - ganditi-va de 2 ori inainte sa va hotarati ca mergeti...nu vrem sa fie vreo problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 E bine de precizat ca nuy se va mai repeta aglomeratia in camere de la Parul Rece. Nu e normal sa chinuim alti oameni care s-au hotarat de la inceput sa doarma inghesuiti (Imi cer scuze Gomez si iti multumesc pt intelegere). Cei care se vor trezi in al 11 le ceas vor trebui sa gaseasca pensiuni in zona. Asta e o parere personala, nu e o decizie nu-i bai... noi sa fim sanatosi a fost foarte frumos, asta e tot ce conteaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 daca se mai suplimenteaza , ma bag si eu . incerc sa apar maine la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 Acum am vorbit la cabana si nu ne mai pot suplimenta locurile !!! Raman cele ocupate, in caz ca intervine ceva o sa anunt aici daca renunta cineva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pe Siriu sunt inseloatoare unele curbe - chiar eu era sa ratez vreo 2 - una sa iau un parapet si alta am intrat prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pe Siriu sunt inseloatoare unele curbe - chiar eu era sa ratez vreo 2 - una sa iau un parapet si alta am intrat prea tare. Chiar tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Va propun inca o plimbare poate ultima pe anul asta (asa am zis si data trecuta cu Fagarasul) cu o noapte de cazare in weekendul 20 -21 septembrie Nu cumva este data de 19-20-21 septembrie ,deci plecare vineri si intoarcere duminica? = ca sa stie toata lumea in ce se baga (poate ca unii nu v-or putea lipsi de la servici vineri) * sau ai schimbat planul initial? (dupa cum am luat si cateva pareri daca sa fie vineri sau luni, ziua in plus) Editat Septembrie 10, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 Nu cumva este data de 19-20-21 septembrie ,deci plecare vineri si intoarcere duminica? = ca sa stie toata lumea in ce se baga (poate ca unii nu v-or putea lipsi de la servici vineri) * sau ai schimbat planul initial? (dupa cum am luat si cateva pareri daca sa fie vineri sau luni, ziua in plus) Pai nu am vorbit la telefon ca o facem de o zi ca ra la lala plecam sambata 20sept si ne intoarcem duminica 21 sept. Hai ca putem conduce mahmuri la intoarcre ca avem 130 km pana acasa !!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Sunt 450km, pentru unii drumul respectiv este "marea bucla", se face in cateva ore, nu trei zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate