undoo99 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) ok ok Editat Septembrie 12, 2008 de undoo99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) LISTA celor care au platit un avans pentru cazare: 1. kinder (Alin) -2 persoane; 50 lei o noapte 2 Florin-v si Iulia 2 persoane. 150 lei 2 nopti eu o noapte Iulia 3. Gomez - 100 lei 1 person 4. Inascorpio.Ina.+ PASAGERINA...... 2 persoane 5. Gingiu mingiu.(Stefan).....1 persoana 6. SDS (Dan).....1 persoana 50 LEI 2 nopti 7. Undo (Andi)...... 4 persoane 2 moto +pasager si o pasagera la a mea sotie in masina 120 lei 8. Robias....2 persoane 9. ALEXANDRA .....1 persoana 10. Survolaj si Midori (Mihai si Oana)........2 persoane 11. Neamtu (Dan).........1 persoana 12 BOBY..........1persoana 50 LEI 2nopti 13 Ratamahatta.......1persoana 1 00lei 2 nopti 14 Gabi 2008 (Emil) ......1 persoana 50lei 2 nopti 15 ALLYEN (Florin)..........1 persoana 60 lei 1 noapte 16 Raducu_haiducu (radu) .... 2 persoane 50 lei 2 nopti 17 Cristifrig (Cristi)..........1 persoana 30 lei 2nopti Dupa cum vedeti nu toti pot merge de vineri, asa ca am facut trei grupe: 1 CARE PLEACA vineri dimineata asa cum s-a stabilit pe buzau siriu brasov cheia A 2 CARE PLEACA mai dupa masa 16-17,00 A 3 CARE PLEACA sambata dimineata direct spre cheia A 4 (conserva) care pleaca sambata dimineata Locatia de plecare ramane aceasi pentru cei care pleaca vineri dimineata pentru restul o vom stabili joia viitoare (18 sept) la academie Si dovada Editat Septembrie 12, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Se pare ca o sa avem vreme buna, mai rece dar nu o sa ploua. http://vremea.kappa.ro/......(introduceti localitatille pe care le tranzitam) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Aline ajungem noi a 2 zi da tot el plateste.pai avind in vedere ca e organizator .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Bine bine, dar la o plimbare pe langa Bucuresti si un cico dupa aceea nu iese nimeni? ca eu nu am cum sa merg cu voi si vreau sa mai ma plimb . Deci hai sa iesim la o tura azi. Ne intalnim la ARC in cateva ore (sa zicem ora 14 / 15 e bine?) si vedem incotro apucam. Care merge? Florine mergi? Radu 0728 170086 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Bine bine, dar la o plimbare pe langa Bucuresti si un cico dupa aceea nu iese nimeni? ca eu nu am cum sa merg cu voi si vreau sa mai ma plimb . Deci hai sa iesim la o tura azi. Ne intalnim la ARC in cateva ore (sa zicem ora 14 / 15 e bine?) si vedem incotro apucam. Care merge? Florine mergi? Radu 0728 170086 Am alt program azi !!! (nu facut de mine, dar asa este cand esti insurat ) si trebuie sa-l respect daca vreau saptamana viitoare la munte. Editat Septembrie 13, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Mare dreptate ai Florine . Ce bine o duc burlacii .trebuie sa mai ascultam si de neveste.Vrei nu vrei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) LISTA celor care au platit un avans pentru cazare: 1. kinder (Alin) -2 persoane; 50 lei o noapte 2 Florin-v si Iulia 2 persoane. 150 lei 2 nopti eu o noapte Iulia 3. Gomez - 100 lei 1 person 4. Inascorpio.Ina.+ PASAGERINA...... 2 persoane 5. Gingiu mingiu.(Stefan).....1 persoana 6. SDS (Dan).....1 persoana 50 LEI 2 nopti 7. Undo (Andi)...... 4 persoane 2 moto +pasager si o pasagera la a mea sotie in masina 120 lei 8. 9. 10. Survolaj si Midori (Mihai si Oana)........2 persoane 11. Neamtu (Dan).........1 persoana 12 BOBY si ALEXANDRA .....2 persoane 50 LEI 2 nopti 13 Ratamahatta.......1persoana 1 00lei 2 nopti 14 Gabi 2008 (Emil) ......1 persoana 50lei 2 nopti 15 ALLYEN (Florin)..........2 persoane 60 lei 1 noapte 16 Raducu_haiducu (radu) .... 2 persoane 50 lei 2 nopti 17 Cristifrig (Cristi)..........1 persoana 30 lei 2nopti Dupa cum vedeti nu toti pot merge de vineri, asa ca am facut trei grupe: 1 CARE PLEACA vineri dimineata asa cum s-a stabilit pe buzau siriu brasov cheia A 2 CARE PLEACA mai dupa masa 16-17,00 A 3 CARE PLEACA sambata dimineata direct spre cheia A 4 (conserva) care pleaca sambata dimineata Locatia de plecare ramane aceasi pentru cei care pleaca vineri dimineata pentru restul o vom stabili joia viitoare (18 sept) la academie Editat Septembrie 14, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Dragilor, vremea nu pare sa tina cu noi. Se pare ca o sa ploua. Ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 Dragilor, vremea nu pare sa tina cu noi. Se pare ca o sa ploua. Ce facem? Ne bagam la conserve si DISTRACTIA SA CONTINUE !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ne bagam la conserve si DISTRACTIA SA CONTINUE !!!!!!!!! Pai plimbarea era pe motor, iar cu conserva ce fun mai e? Asa pot sa stau si in Bucuresti, ma duc la un restaurant ceva, beau si mananc si apoi ma duc acasa...si nu bat atat drum. Daca e cu conserva, eu deja ma gandesc la un abandon. Nu are rost sa ma duc acolo si sa fac ceea ce pot face si aici + banii de cazare dati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 Dupa cum v-a spuneam o sa avem parte de un weekend uscat dar racoros !!! http://romanian.wunderground.com/cgi-bin/f...uSelect=WEATHER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Pai plimbarea era pe motor, iar cu conserva ce fun mai e? Asa pot sa stau si in Bucuresti, ma duc la un restaurant ceva, beau si mananc si apoi ma duc acasa...si nu bat atat drum. Daca e cu conserva, eu deja ma gandesc la un abandon. Nu are rost sa ma duc acolo si sa fac ceea ce pot face si aici + banii de cazare dati. poa' sa si ninga, ca eu tot cu motorul merg!!!!!!!!! si merg si pentru distractia de acolo si pentru odihna...activa... ca cica nu ma lasa nimeni sa dorm si eu ca omul... si numai aerul curat de acolo si compania voastra... si face toti banii!! si sun acum la magazin la louis sa-mi iau combinezon de ploaie... si de-o fi vijelie...imi iau naibii parapanta si tot merg... si daca e de zburat, fac rost si de parasuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 pai pare uscat doar vineri si sambata, iar pe alte site-uri nici atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 poa' sa si ninga, ca eu tot cu motorul merg!!!!!!!!!si merg si pentru distractia de acolo si pentru odihna...activa... ca cica nu ma lasa nimeni sa dorm si eu ca omul... si numai aerul curat de acolo si compania voastra... si face toti banii!! si sun acum la magazin la louis sa-mi iau combinezon de ploaie... si de-o fi vijelie...imi iau naibii parapanta si tot merg... si daca e de zburat, fac rost si de parasuta CORECT, dar Dumnezeu ne ajuta si o sa avem vreme...........la conserva si tot ma duc !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 CORECT, dar Dumnezeu ne ajuta si o sa avem vreme...........la conserva si tot ma duc !!!! Prognoza Brasov insorit spre partial innorat Minim: 7 °C Maxim: 19 °C Vineri, Septembrie 19 soare stralucitor si petice de nori Minim: 9 °C Maxim: 22 °C Sambata, Septembrie 20 racoros cu ploaie Minim: 2 °C Maxim: 17 °C Duminica, Septembrie 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Avem pe acolo loc sa ne dam cu ATV ? Eu incerc sa fac rost de unul si il iau cu mine daca e vremea urita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Avem pe acolo loc sa ne dam cu ATV ?Eu incerc sa fac rost de unul si il iau cu mine daca e vremea urita . moooooamaaaaaaa..... please!!!!! please!!!!!! fa rost de unul!!!!! si vreau si eu cu atv-ul!!!!!!!! si ma pui prima pe lista...si imi spui si cat cotizam!!!!! (si poa' sa ploua....ca-mi iau combinezonul de ploaie si pot sa ma fac ca un purcel... ) hai va pa!!! Editat Septembrie 15, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Incerc sa il aduc dar daca vin cu motorul nu mai am cum . PS. FLORINE are conserva ta cirlig de remorca ca sa aducem si ATVul ? De cotizat nu stiu inca cit. Sunt in tratative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 Incerc sa il aduc dar daca vin cu motorul nu mai am cum . PS. FLORINE are conserva ta cirlig de remorca ca sa aducem si ATVul ? De cotizat nu stiu inca cit. Sunt in tratative. Nu am carlig ....... Dar daca este mai puternic (adica nu de 2 cai sa merg doar cu 40) vin eu calare pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Din cite stiu nu e inmatriculat ce e nou .Astept date tehnice si poze cu el atunci o sa stiu mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Dupa cum se vede vremea asta cred ca nu o sa tina cu noi( nu vreau sa cobesc), dar mai avem totusi cateva zile sa aflam cit de cit mai exact starea vremii pentru wk. Eu unul nu o sa merg cu moto chiar daca o sa ploua macar o zi(in speta duminica dupa cum vede prin site-uri), ceea ce o sa ramana ca varianta, masina . Ce ziceti voi de un vin fiert?....,asa de-ncurajare + ca nu vreau sa pierd cinstea pe care trebuie sa o faca GingiuMingiu(26), ca doar e ziua lui azi: LA MULTI ANI!!!, SA NE TRAIESTI si LA CIT MAI MULTE SATISFACTII( unde-ti doresti tu) Florine, ai platit avansul? Editat Septembrie 15, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 Dupa cum se vede vremea asta cred ca nu o sa tina cu noi( nu vreau sa cobesc), dar mai avem totusi cateva zile sa aflam cit de cit mai exact starea vremii pentru wk. Eu unul nu o sa merg cu moto chiar daca o sa ploua macar o zi(in speta duminica dupa cum vede prin site-uri), ceea ce o sa ramana ca varianta, masina . Ce ziceti voi de un vin fiert?....,asa de-ncurajare + ca nu vreau sa pierd cinstea pe care trebuie sa o faca GingiuMingiu(26), ca doar e ziua lui azi: LA MULTI ANI!!!, SA NE TRAIESTI si LA CIT MAI MULTE SATISFACTII( unde-ti doresti tu) Florine, ai platit avansul? Ne asteapta............ce bun trebuie sa fie vinul ala !!! Eu zic ca joi sa luam hotararea definitiva, cine mai merge indiferent de vreme cu motorul sau masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Film Balea Editat Septembrie 15, 2008 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 foarte tare te-ai jucat cu imaginile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate