Vizitator TazzY Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Da cum e sa mergi prin piatza Sam Marco in Venezia cu asa ceva si carabinierii sa fuga dupa tine..? Daca mai fac vreo aventura dinasta filmez sa radetzi putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiMaggio Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Acolo se ia amenda pentru condus motocicleta fara permis ? Deh, ce lejere is legile la noi...... Care sunt sanctiunile in .ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 (editat) Care sunt sanctiunile in .ro? Dosar penal pentru conducere fara permis pe drumurile publice. Dar sa revenim la drujbe........... Mi-am facut ordine pe computaplex si am mai gasit un filmulet cu pacatoasele astea de mobre (nu de alta dar dupa ce vedeti filmuletu asta o sa va puna dreq s-o dati in pacat si sa va luati si voi pocket-bike) filmulet.wmv Vizionare placuta ! PS : chiar merita vazut Editat August 7, 2006 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Sa mergi si tu linistit ca omu' cu morcovu' sa nu care cumva sa depasesti viteza legala si sa te depaseasca o chestie d-aia ca-ti si rupi buletinul instant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Dosar penal pentru conducere fara permis pe drumurile publice. shi daca ai carnet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Era vorba de o motocicleta de cilindrata mare (citeste mai sus) condusa fara carnet...............de fapt ce ai vrut sa zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dykydyk Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 am si eu o intrebare.... la un pocket bike adus de afara colet fara taxe vamale platite fara absolut nici un act ce se poate face pentru a putea circula pe drumurile publice? pentru ca eu am tinut-o de distractie dar mi-a ajuns si vreau sa i-o fac cadou nepotului meu dar totusi el se plimba pe timp de zi si nu as vrea sa ramana fara el din cauza politiei. am vreo sansa sa o inregistrez app are 49cc si duce ciar si cu 120kg pana la 75km/h.........dar cu mine care am 70kg sare suta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 am si eu o intrebare.... la un pocket bike adus de afara colet fara taxe vamale platite fara absolut nici un act ce se poate face pentru a putea circula pe drumurile publice? poi daca nu ai acte nu ai cum sa il inscri... sh-apoi eu stiu ca astea nu se pot inscrie nici cum pt ca nu au far, oglinzi, stopuri, semnalizari... deastea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 pa mine m-a lovit unu ku un pocket bike kare mergea pe trotuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 erau de-astea in Italia in supermarket printre rafturile cu jucarii la 150 euro nou-noutz ...asa ca........,dar oricum am mers si eu pe unul si am prin vreo 60 la ora cu el da parca mai bine as fi mers pe o matura "zburatoare" prins* pardon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 ma gandeam si eu la un moment dat sa imi cumpar o dracie dasta! Exista 2 tipuri de pocketbike-uri! Sunt alea mici mici care nu au nici un fel de stopuri-semnalizari , far , oglinzi si asa mai departe si care nu pot fi inscrise ca moped si cele mai maricele care au toate cele de mai sus si se pot inscrie ca moped! Astea mai mari sunt cam duble fata de alea mici si stai mult mai bine pe ele. E un magazin chiar la mine pe colt de dastea. Unu mic e vreo 16 mil , iar cel mare e vreo 22. Au si model Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 bughy ala e interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 am si yo unu de vanzare nou-noutz.. are faruri, stop, vitezometru etc deci se poate inscrie.. pt cei interesati: pret 350 euro.. in cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 trebuie sa fii prea nebun sa merg pe asa cew...zici ca stai cu fundu pe sosea si mergi in bash*ni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 (editat) Mie chiar mi-ar placea asa ceva. Doar pentru fun. Cred ca initial au fost facute pentru copii dar se pare ca au prins mai bine la adulti . Si uitati o comparatie intre sunetul unui RS 125, unui MITO si al unui pocket bike de 39 cc . Si inca un film super funny, desi "riderii" nu prea sunt sanatosi :rock: http://www.youtube.com/watch?v=3wUWXWC3QEw Editat Mai 10, 2007 de nightmare_cristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Mie chiar mi-ar placea asa ceva. Doar pentru fun. Cred ca initial au fost facute pentru copii dar se pare ca au prins mai bine la adulti . Si uitati o comparatie intre sunetul unui RS 125, unui MITO si al unui pocket bike de 39 cc . Si inca un film super funny, desi "riderii" nu prea sunt sanatosi :rock: http://www.youtube.com/watch?v=3wUWXWC3QEw Se aude frumos la pocket-u` ala. Mai era un pocket de dirt la SMAEB care se auzea bestial. era a unui baietel. Prea smecher rideri aia ! dar si crazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Imi place poket-bike-ul ala...si daca mai vad filme cu poketbike-uri cred k o sa vreau si yo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) super caterink ! ) cat de fiabile sunt ??? und se gasesc consumabile ??? nu am bani sa imi iau una mare , imi iau si eu una mik =)) Editat Iunie 6, 2007 de vaida_alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 pocketbike daca cazi cu unu dinasta te spargi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 pocketbike daca cazi cu unu dinasta te spargi nu este mai periculos decat o motocicleta sau un scuter... poate chiar mai mici riscurile .. iti spun yo ca am mers cu unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 nu este mai periculos decat o motocicleta sau un scuter... poate chiar mai mici riscurile .. iti spun yo ca am mers cu unu mai mici riscurile??? cum sa fie ma mai mici riscurile daca cazi cu ala nu ai vazut cat de mic e?????? cum naiba sa fie riscurile mai mici? poate din alte puncte de vede ca nu cade peste tine sau ceva de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 mai mici riscurile??? cum sa fie ma mai mici riscurile daca cazi cu ala nu ai vazut cat de mic e?????? cum naiba sa fie riscurile mai mici? poate din alte puncte de vede ca nu cade peste tine sau ceva de genul asta sunt mai mici riscurile pt ca este mult mai jos decat un scuter/motocicleta .. daca cazi este distanta foarte mica si nu poti pati ce patesti cu un scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AqAries Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) this topic is dead cine vrea e-bookul poket bike secrets astept pm cuprinde toate informatiile utile Editat Iunie 13, 2009 de AqAries Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) mai mici riscurile??? cum sa fie ma mai mici riscurile daca cazi cu ala nu ai vazut cat de mic e?????? cum naiba sa fie riscurile mai mici? poate din alte puncte de vede ca nu cade peste tine sau ceva de genul asta riscu e mai mic pt ca esti mai aproape de asflat , fa un test la 50km/h cu un scuter apoi incearca cu un pocket eu am unu si am cazut o singura data cand am facut un wheliee si asta ca nu am strans bine surubul care tine manerul de "amortizor" in rest mi`se pare stabil daca drumu nu are denivelari multe , pe viraje se comporta f bine LE: acuma vad ca aceasi chestie a scris si redeye Editat Iunie 17, 2009 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate