Bazil88 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Ia zi cum sta treaba la capitolul "potol" ...trebuie sa ne caram mancare de acasa sau gasim acolo si altceva inafara de mititei? ex: carnaciori, gratare, frigarui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Ia zi cum sta treaba la capitolul "potol" ...trebuie sa ne caram mancare de acasa sau gasim acolo si altceva inafara de mititei? ex: carnaciori, gratare, frigarui... 240023[/snapback] Habar n-am Nu-s mama omida sa ghicesc Asteapta sa intreb si eu..i'll get back to you. Bazil, legatura in studio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Preiau eu legatura,vreti nu vreti Am vorbit adineauri cu Baiazid. E deja acolo si a zis ca e super vremea, locatia, muzica, etc. Ne asteapta acolo! L-am intrebat de satul cu "indieni" si a zis ca nu e nici o problema, ca nu se ia nimeni de voi si ca el a mers singur. Drumul Bucuresti-Chitila-Targoviste e "laser" Ne vedem maine acolo! Bafta maxima si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Zice-ti fratilor si surorilor ne intalnim maine la 9.15 la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 laser, frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 mda! Asa imi placxe si mie ...dar eu ma sprijin binisor pe spate ca am 2(doua) airbag-uri marime XL 239948[/snapback] Tre sa incerc si eu faza asta....... Si faci toate astea fara sa reglezi amortizorul central? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Aloooooooooooooooo niste propuneri ceva de ora macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Alooooooooooooooooniste propuneri ceva de ora macar? 240089[/snapback] ora locala iti convine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 8:30 la ARC ca sa prindem parada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 La 8,30 este foarte bine. Va astept pe la 8,50 la iesirea din Padurea Riioasa si intrarea in Tartasesti. Este o parcare mare pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 (editat) ora locala iti convine? 240091[/snapback] Imi convine, deci sa ne reglam ceasurile. Si mie imi cam convine la 8.30 ca vad orasul in timpul paradei. Editat Septembrie 9, 2005 de ZORRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 vin si eu la 8.30. daca nu apar inseamna ca mahmuresc, nu asteptati ca o sa apar pe dupa amiaza. nu as da nici batut cu laseru' o mahmureala tarzie pe o parada motorestica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bolidul Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Vad ca inca sunt nelamuriri cu privire la locul desfasurarii intrunirii, asa ca va voi da cateva indicatii. Teoretic este aproape imposibil sa va rataciti. Oricum, ar fi bine sa stiti ca in Targoviste sunt multe sensuri giratorii: 1) Dinspre Bucuresti: dupa ce intrati in oras mergeti numai inainte. Veti observa, la un moment dat, ca sensurile de cirulatie vor fi despartite de cunoscutele ronduri de flori (sau ierburi, cum vreti). Mergeti pe langa aceste ronduri de flori doar pana la prima intersectie. Acolo veti face dreapta. Locul desfasurarii intrunirii se poate vedea din intersectie, fiind situat la cateva sute de metri de aceasta. 2) Dinspre Ploiesti: la intrarea in Targoviste veti trece peste un pod. La prima intersectie dupa ce treceti podul faceti stanga si, dupa cateva sute de metri, ajungeti la locul dorit. 3) Dinspre Sinaia: la intrarea in oras este un pod. Dupa pod este un sens giratoriu. Mergeti inainte pana ajungeti la un alt sens giratoriu (parcul Chindia). Acolo faceti stanga si o tineti inainte pana ajungeti la de acum celebrele ronduri de flori (de altfel intre sensurile de circulatie veti observa, in afara de iarba, o constructie din caramida, denumita Poarta Bucurestilor). La prima intersectie va veti intalni cu cei care vin din Bucuresti. Diferenta ar fi ca voi faceti stanga, pe cand ei fac dreapta. De acolo vezi mai sus, la punctul 1. 4) Dinspre Campulung: la intrarea in oras este un sens giratoriu. Mergeti inainte pana veti ajunge la un alt sens giratoriu (acelasi sens giratoriu de la parcul Chindia - vezi punctul 3). Faceti la dreapta. De aici incolo vedeti indicatiile pe care le-am dat la punctul 3, Sinaia. 5) Dinspre Pitesti-Gaesti: Deja a intrat in traditie faptul ca veti ajunge la un sens giratoriu. Mergeti inainte pana se termina strada. La capat faceti dreapta si, surpriza, ajungeti la celebrul sens giratoriu (parcul Chindia - vezi punctul 3). Faceti la dreapta. De aici incolo vedeti indicatiile pe care le-am dat la punctul 3, Sinaia. Sper ca am fost suficient de clar. Daca urmati indicatiile ajungeti la locul desfasurarii intrunirii foarte repede. Numai bine. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Ca sa va deschidem pofta pentru aceasta intrunire, voua, celor care inca mai stati pe ganduri intrati aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate