DLI Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Nu stiu daca a mai fost prezentata aceasta descoperire pe acest forum,dar daca da imi cer scuze,daca nu luati de va bucurati. GELUL PENTRU ANVELOPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 a mai fost... dar dupa cum se zicea si acolo, costa mult si se face doar in america in reprezentatele firmei respective! pana ce ajung astia pe la noi.... traiasca snuru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Nu stiu daca a mai fost prezentata aceasta descoperire pe acest forum,dar daca da imi cer scuze,daca nu luati de va bucurati. GELUL PENTRU ANVELOPA misto inventie, pacat ca nu prea se poate aplica si in cazul anvelopelor prevazute cu camera (roti enduro cu spite) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) misto inventie, pacat ca nu prea se poate aplica si in cazul anvelopelor prevazute cu camera (roti enduro cu spite) eu am enduro cu spite fara camera amu vad ca mi-au sters astia avatarul cu Free AWO Editat Septembrie 22, 2008 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 /index.php?showtopic=266149 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 boon, avem anvelopa cu gel, asteptam acum anvelopa cu slapi si maieu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 boon, avem anvelopa cu gel, asteptam acum anvelopa cu slapi si maieu. ...si viziera cu oglinda pe interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 mobra e superba, am si eu una la fel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 In concluzie, gasim undeva asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 In Romania inca nu. Probabil anul viitor. Incearca sa intri la ei pe site si vezi daca nu se poate face cumva comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate