Dan Nastase Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Moment de gandire.. Trecem sau nu prin balta?! Trece... ... Si prin balta trece... Regimentul 10! Veniti cu noi! Tot in sus si inainte! Incotro? Spre orizont?! O mica forja... Pe drumul de costisa... Soft enduro cu BMW-ul greu Cei trei armasari La marginea norilor Sfinxul confirma: le-am cucerit pe Babe! Pe-aici unii sunt magari! Angelo Brezoianu (F650GS), Cristian Ungureanu (Dominator), Dan Nastase (R1200GS). Misiune indeplinita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 E bine pentru inceput. Pana la babele merge si cu dacia papuc Erati bine daca urcati ca baietii pana la omu /index.php?...opic=24851&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Frumos! Next time ma abonez si eu cu supertenere-ul greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anyy Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 ............tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Bravo,frumos traseul,frumoase pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Frumos! Next time ma abonez si eu cu supertenere-ul greu Pai ai timp... poate ultima pe anul asta ca se pare ca se lasa frigul... asa la inceput de octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 erau prea compromitatoare pozele de le-ati scos? vreau sa vad si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Frumos! Next time ma abonez si eu cu supertenere-ul greu Shi eu cu caponordu' shi mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Superb! Sper sa ajung si eu prin zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutz_motociclistu' Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Poate ma luati si pe mine next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Marfa calitatea I... Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Dacă tot ați ajuns la Sfinx cum de nu ați continuat măcar pana la releu la 2400 dacă nu pana la 2507 !?! RESPECTE d-l Năstase. Pe cărarile dacilor(Sarmisegetusa Regia) cand mai ajungeți....sau pe Cerna de la Campu' lui Neag spre Herculane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Dacă tot ați ajuns la Sfinx cum de nu ați continuat măcar pana la releu la 2400 dacă nu pana la 2507 !?! RESPECTE d-l Năstase. Pe cărarile dacilor(Sarmisegetusa Regia) cand mai ajungeți....sau pe Cerna de la Campu' lui Neag spre Herculane ? La sfinx se ajunge si cu Aro. De acolo pana la omu incepe distractia. Cu motocicletele alea si cu cauciucuri de strada nu aveau cum sa ajunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 La sfinx se ajunge si cu Aro. De acolo pana la omu incepe distractia. Cu motocicletele alea si cu cauciucuri de strada nu aveau cum sa ajunga. S-a stricat drumul din 2001 pana acum ? Atunci am urcat 3 ETZ-uri(21 cp)....cu gume de stradă !!! /index.php?...pic=24851&st=10 SA TE FACI BINE si să-ți iei EXC !!! SPER să ne cunoaÂştem la vară ! pe desktop-u meu tronează poza ta cu AdventureONcăruță - BETON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 S-a stricat drumul din 2001 pana acum ? Atunci am urcat 3 ETZ-uri(21 cp)....cu gume de stradă !!! /index.php?...pic=24851&st=10 SA TE FACI BINE si să-ți iei EXC !!! SPER să ne cunoaÂştem la vară ! pe desktop-u meu tronează poza ta cu AdventureONcăruță - BETON. Poate sunt mai multe drumuri pana la omu. Eu stiu ca de la Babele am urcat pana la omu pe poteca f abrupta si ingusta in unele locuri ... prin bolovani si pietris. Noi aveam cauciucuri ca lumea, insa, dupa mintea mea, fara cauciucuri cramponate nu mai plecai daca te opreai in pantele alea. Off topic: merci de urari. ne vedem sigur la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Poate sunt mai multe drumuri pana la omu. Eu stiu ca de la Babele am urcat pana la omu pe poteca f abrupta si ingusta in unele locuri ... prin bolovani si pietris. Noi aveam cauciucuri ca lumea, insa, dupa mintea mea, fara cauciucuri cramponate nu mai plecai daca te opreai in pantele alea. Off topic: merci de urari. ne vedem sigur la vara Este adevărat că ne-am kinuit un picuț....MiÂşi a prăjit ambreiajul.... Eu aveam plăci de rezervă, Radu avea skule, MiÂşi avea un ambreiaj ARS... Am 'operat' MZ-u la 2500m. CE VREMURI....of,of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Felicitări, d-le Nastase, pt. că ați venit CĂLARE la UCMR la Sinaia...pe vremea asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 Tuturor motociclistilor: La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madox Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Felicitari! Sunt invidios deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Frumos, foarte frumos. Sper sa ajung si eu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Bravo baieti . S-o tineti tot asa, excursii insotite si de poze. Asa ne mai delectam si noi , cei fara motoare ( inca ) . Daca reusesc sa-mi iau un enduro , am sa va cer sfatul cu privire la posibile trasee pt o endurista incepatoare . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 frumos tineti o tot asa anu asta trag si eu o tura e acolo cu moto ca nu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate