suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Ce??toba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Pune si tu una dacă ai!!sa te văd ce şti,că văd ca te dai şmecher de şmecher ...tu încă nu ai văzut circuite numai în poze ...pt.ca la taranoaia trebuie cizme de cauciuc gata. stop joc daca eu glumesc si tu incepi cu jigniri si atacuri. nu ma dau smecher sub nicio forma. asa sunt eu mai de caterinca si am crezut ca ti-ai dat seama. (sper ca ai glumit si tu) dar pt cultura ta generala uite dovada ca am vazut si eu circuit.(Misano, Italia) dar poate cand o sa cresti mare, o sa ajungi si tu acolo. Editat Februarie 26, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Bondare , moshnegutu pleaca in primul wave cu vtwin`urile si noi in wave`ul 2 , o sa fie "trafic" dar ce sa facem... nu ai vazut si tu in filmarile lui Irnie cum se merge, ce zici ?face si Ionut ceva asemanator pt aventura ungureasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pai normal ca am glumit,sper ca ai peste 18 ani si ai inteles,dar ai inclinatie pe motor de 30%.... dar pt cultura ta generala uite dovada ca am vazut si eu circuit.(Misano, Italia) dar poate cand o sa cresti mare, o sa ajungi si tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pai normal ca am glumit,sper ca ai peste 18 ani si ai inteles,dar ai inclinatie pe motor de 30%.... ok. te-am interpretat eu gresit. ce-i cu inclinatia de 30%? p.s. in poze mergeam cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 inclinatia pe curbe o ai cam 30% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Dupa ce ti-ai dat seama? Editat Februarie 27, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) pai se fac niste calcule,dar dupa calculul facut cam atat e,30%...e,dar nu e problema pt.ca in viitor mai dobandesti experienta... Editat Februarie 27, 2014 de suzuki73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 in poza 3 pozitia e eronata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nah o poza sa dati cu pietre...ori nisip fin:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nah o poza sa dati cu pietre...ori nisip fin:P asta imi place,pai asta e intradevar o inclinatie de 50%....bravo,vezi mai crazy,asa se merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 un cbr 929 cu gume dunlop qualifier 2 pe serpentine am ceva sanse sa ma dau ca si voi? sau mai repede fac un tranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nah o poza sa dati cu pietre...ori nisip fin:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Inclinare la stanga @ unghi negativ (2013) si una pe dreapta in 2012 (mai exact consecintele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 un cbr 929 cu gume dunlop qualifier 2 pe serpentine am ceva sanse sa ma dau ca si voi? sau mai repede fac un tranta? da te poti da cu noi,esti bine primit,numai ca nu poti tine pasul cu noi,sansele sunt foarte mici....te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 hahahah ce cote ale penibilului atinge suzuki73 ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 care este cota la ora actuala????cu ce am gresit nu stiu,vrei sa zici ca tu ti pasul cu noi??uite care e treaba,vreau sa iti cumpar aprilia,zi ultimul pret...dar daca ti-o cumpar promite ca dispari pt.totdeauna de pe motociclism.ro.....ia zi pretu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Nu, nu, nu. A mea e mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) care este cota la ora actuala????cu ce am gresit nu stiu,vrei sa zici ca tu ti pasul cu noi??uite care e treaba,vreau sa iti cumpar aprilia,zi ultimul pret...dar daca ti-o cumpar promite ca dispari pt.totdeauna de pe motociclism.ro.....ia zi pretu!!!! grasule,canta la ala masa... ia si da-te in competitii daca esti asa ''talentat''. baiatul ala a intrebat doar daca se poate da cu voi (si cred ca mai degraba se referea la altii,nu la tine). Nu te-a intrebat daca poate tine pasul cu tine,ca nici nu-l intereseaza asta. Cum nici pe mine nu ma intereseaza. Ti-au mai zis si altii,aici e topic cu serpentine,cu forja stradala. Du-te si uploadeaza-ti pozele alea cand te dai singur in cerc, pe alte topicuri Iar n-am ce pret sa-ti zic, nu am nimic de vanzare. Puneti si voi o filmare/poza ceva nou (chiar daca nu-i cu voi,si chiar daca nu-i de la noi din tara)... macar sa nu mestecam aceeasi guma all over again Editat Februarie 27, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 un cbr 929 cu gume dunlop qualifier 2 pe serpentine am ceva sanse sa ma dau ca si voi? sau mai repede fac un tranta? Cind va apucati de dat tare pe serpentine, cel mai bine e sa ai cele mai aderente cauciucuri, fiind la inceput, automat comiti erari mai mari. Cind esti avansat ca cei ce posteaza pe aici, poti sa pui orice opinci. Nu mergeti pe ideea ca :"lasa, merg mai incet, si am grija, ca de cele mai multe ori nu tine". 929 e un motor smecher rau pe curbe, e chiar cu mult peste alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Ce aveti bai cu baiatul ala de Suzuki ..nu stiu cat?.....mie imi place despre ce scrie....pentru ca sange in instalatie si pt ca baietii din Mures..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Ziceti ca nu aveti bani de cauciucuri, cind se produce buff-ul costa mult mai mult pagubele, asta daca nu pui la socoteala si durerile. Se exclude din start discutia despre ce se intimpla daca cind ai cazut, te intersectezi cu masina(caz cunoscut de la un prieten bun care si-a pierdut cumnatul , care de regula mergea incet, dar a accelerat o data mai tare si s-a prapadit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 JAGI cred ca ai gresit usa, aici se vorbea despre altceva )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 MAI ADRIAN ...TE SUN IMEDIAT SA TE GANDESTI LA PRET,VB.SERIOS VREU SA ITI CUMPAR MOTORETA...JAGI E LA INALTIME,TU MAI AI PANA TE RIDICI ADRIANE...IA ZI PRET SI MERGI AZI CU PRIETENA LA O PIZZA,SI VEZI CA VINE SI 1-8 MARTIE,AI SI BANI PT. DISTRACTIE LA PITI....IA ZI PRETUL..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) )))) se lasa cu blazoane rupte Editat Februarie 27, 2014 de cristilvk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate