Sari la conținut

Serpentinarii, Hai Sa Ne Adunam

Ra964
 Share

Postări Recomandate

Vizitator Adrian

bine cand esti singur singurel pe drum iti vine sa deschizi gazul total...

ai dreptate, asta ne lipseste tuturor :) sa fim singuri pe drum, in rest.......am merge toti ca Anstey :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Care-i ala de mi-a pus iar camera pe motor, fara sa ma anunte, si posteaza filmuletele pe youtube? :D

Lasand gluma deoparte, baietii sunt de pe alta planeta. Riscurile sunt imense. Anul acesta au murit deja 2 rideri si inca nu s-a incheiat competitia.

E difuzata pe undeva competitia?

Ca anu trecut sau acu 2 ani a fost transmisa si de un post romanesc chiar, tv sport sau ceva de genu (post care bineinteles nu mai e in grila acu...)

Link spre comentariu

Vizitator george05

ai dreptate, asta ne lipseste tuturor :) sa fim singuri pe drum, in rest.......am merge toti ca Anstey :)

Cel putin ca el:))

Personal,cursele stradale moto sau auto(evident fara prezenta masinilor "civile") mi se par cele mai interesante curse dintre toate.real men with real balls,not pussys with pink panties;)

Editat de george05
Link spre comentariu

bine cand esti singur singurel pe drum iti vine sa deschizi gazul total...

asa e colegu, asa e....

si in viata asta niste riscuri trebuie asumate, nu? :)

eu am vazut pe pielea mea, cum inaintez in varsta, asa creste si instinctul de autoconservare.....

altfel merge omul la 20 de ani si altfel la 40+.....

Link spre comentariu

Info pt cei cu care nu m-am auzit la telefob: Etapa de la Brno pt Rookies este separata fata de "cei mari", in zilele de miercuri si joi (9-10 iulie), iar pretul este mai mult decat decent, 250 Euro, ce include antrenamente, calificari si cursa.

Eu am platit deja, nu cred ca mai prindem o ocazie de genul asta.

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Liniuta pe Bulevard, in Sovata. :D

Btw, am fost placut surprins cum arata Sovata, acum. Ultima data am fost acum 4-5 ani, iarna, in extra-sezon. Imaginea e total diferita fata de atunci.

Recomand zona si, fara nicio modestie, recomand vila lui Cristi-Racing si pe el gazda. Multumiri! Ne-am simtit ca acasa, o sa ne intoarcem. :cheers:

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Liniuta pe Bulevard, in Sovata. :D

Btw, am fost placut surprins cum arata Sovata, acum. Ultima data am fost acum 4-5 ani, iarna, in extra-sezon. Imaginea e total diferita fata de atunci.

Recomand zona si, fara nicio modestie, recomand vila lui Cristi-Racing si pe el gazda. Multumiri! Ne-am simtit ca acasa, o sa ne intoarcem. :cheers:

zici ca are vila de inchiriat? hmmmm. i-am dat cerere pe fb, dar n-a pomenit nimic. poate ma retrag vredata la o petrecere acolo.

Link spre comentariu

Vizitator george05

ce se mai intampla baieti?se mai da cineva?

Da,unii se mai dau;)

frumoasa iesire voastra de la tg seguiesc,un pic cam haos pe acolo.dar nice...si pozeleee...cata rabdare ati avut unii sa stati in soare:D

Editat de george05
Link spre comentariu

Nu sunt gata inca ,mai au putin .

Asa e Georgica a fost putin haos ... ne-am distrat , a fost bine .Te asteptam daca vrei data viitoare ,o sa-ti placa !

Link spre comentariu

cu miarul sigur nu,daca vrei poti sa-i dai sa invarte ceva acolo chiar si cu a 6a ,mergi cu 750`ul cu a 2a bine de tot

Link spre comentariu