Vizitator Adrian Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 bine cand esti singur singurel pe drum iti vine sa deschizi gazul total... ai dreptate, asta ne lipseste tuturor sa fim singuri pe drum, in rest.......am merge toti ca Anstey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Care-i ala de mi-a pus iar camera pe motor, fara sa ma anunte, si posteaza filmuletele pe youtube? Lasand gluma deoparte, baietii sunt de pe alta planeta. Riscurile sunt imense. Anul acesta au murit deja 2 rideri si inca nu s-a incheiat competitia. E difuzata pe undeva competitia? Ca anu trecut sau acu 2 ani a fost transmisa si de un post romanesc chiar, tv sport sau ceva de genu (post care bineinteles nu mai e in grila acu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Nu stiu sa fie transmise live pe undeva, dar poti sa le vezi imediat dupa. Se ocupa baietii de asta, aici: /index.php?/topic/708278-arhiva-motogp/?p=3763918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator george05 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) ai dreptate, asta ne lipseste tuturor sa fim singuri pe drum, in rest.......am merge toti ca Anstey Cel putin ca el:))Personal,cursele stradale moto sau auto(evident fara prezenta masinilor "civile") mi se par cele mai interesante curse dintre toate.real men with real balls,not pussys with pink panties;) Editat Iunie 4, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 bine cand esti singur singurel pe drum iti vine sa deschizi gazul total... asa e colegu, asa e.... si in viata asta niste riscuri trebuie asumate, nu? eu am vazut pe pielea mea, cum inaintez in varsta, asa creste si instinctul de autoconservare..... altfel merge omul la 20 de ani si altfel la 40+..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 altfel merge omul la 20 de ani si altfel la 40+..... altfel mergi după ce eşti aproape s-o comiţi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 ca tot se vorbea de IOM, https://www.facebook.com/search/more/?q=Ioan+Catinas&init=public#!/photo.php?fbid=10152437015459840&set=a.10151639434444840.1073741824.71173029839&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 altfel mergi după ce eşti aproape s-o comiţi. si cu asta sunt de acord!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Vine fratele tau alb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 castelul Peles de Sovata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Intim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Info pt cei cu care nu m-am auzit la telefob: Etapa de la Brno pt Rookies este separata fata de "cei mari", in zilele de miercuri si joi (9-10 iulie), iar pretul este mai mult decat decent, 250 Euro, ce include antrenamente, calificari si cursa. Eu am platit deja, nu cred ca mai prindem o ocazie de genul asta. Editat Iunie 6, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Va saluta "cei mai serpentinari". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 aoleu a scos Viespea mobra ce surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 (editat) Liniuta pe Bulevard, in Sovata. Btw, am fost placut surprins cum arata Sovata, acum. Ultima data am fost acum 4-5 ani, iarna, in extra-sezon. Imaginea e total diferita fata de atunci. Recomand zona si, fara nicio modestie, recomand vila lui Cristi-Racing si pe el gazda. Multumiri! Ne-am simtit ca acasa, o sa ne intoarcem. Editat Iunie 9, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 I'll be back !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Liniuta pe Bulevard, in Sovata. Btw, am fost placut surprins cum arata Sovata, acum. Ultima data am fost acum 4-5 ani, iarna, in extra-sezon. Imaginea e total diferita fata de atunci. Recomand zona si, fara nicio modestie, recomand vila lui Cristi-Racing si pe el gazda. Multumiri! Ne-am simtit ca acasa, o sa ne intoarcem. zici ca are vila de inchiriat? hmmmm. i-am dat cerere pe fb, dar n-a pomenit nimic. poate ma retrag vredata la o petrecere acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 uochei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 ce se mai intampla baieti?se mai da cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Suna cam asa: Serpentinari, hai sa ne trotilam. Bautura, mici si bere, plus alcool dublu rafinat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Suna cam asa: Serpentinari, hai sa ne trotilam. Bautura, mici si bere, plus alcool spirt dublu rafinat. te-am corectat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator george05 Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) ce se mai intampla baieti?se mai da cineva?Da,unii se mai dau;) frumoasa iesire voastra de la tg seguiesc,un pic cam haos pe acolo.dar nice...si pozeleee...cata rabdare ati avut unii sa stati in soare:D Editat Iunie 11, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Nu sunt gata inca ,mai au putin . Asa e Georgica a fost putin haos ... ne-am distrat , a fost bine .Te asteptam daca vrei data viitoare ,o sa-ti placa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 cu miarul sigur nu,daca vrei poti sa-i dai sa invarte ceva acolo chiar si cu a 6a ,mergi cu 750`ul cu a 2a bine de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate