theos_ Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 IANUARIE e gata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Aproape ca e gata Hai caldura hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Februarie e scurta, trece repede. Apoi martie deja e primăvară, jumătate din aprilie nici nu o simți... Hai vara hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 si uite asa mai imbatranim cu un an.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Ah...nu am putut sa nu il scot la o tura azi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Te am vazut exact cand ai accelerat langa Baile Tinca Suna fain R1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Suna frumos pentru o motocicleta stock,pe unde ai fost ca nu te-am vazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 doar de curiozitate colegu, ti-ai pierdut numarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 doar de curiozitate colegu, ti-ai pierdut numarul? da da,e drumul cam prost pana in Tinca si.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Eram in parcare la apa minerala, asteptam pe cineva, dar eram cu masina. Oricum, mi a facut placere sa aud un sunet frumos de motor turat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 da da,e drumul cam prost pana in Tinca si.... eu, amu vreo cativa ani spre Lacul Lesu mi-am perdut numarul dar seara la intoarecere l-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 doar de curiozitate colegu, ti-ai pierdut numarul? ce sa-i faci...slabe suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Daca erau din plastelina.... siguri erau ceva stifturi de chinezarii ieftine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Ce va roade pe unii... Si fără număr, și pe mega vreme. What's the point? Puteți să-mi săriți în cap, nu ma supăr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Hai ma jorj...era vremea prea frumoasa + era duminica,de unde ai fi vrut sa imi scot nr rosu? PS: tu tot timpu ai mers regulamentar ? si cred ca e mai fain asa,mai multa adrenalina cand iese nenea cu loganu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Acuma au si polo 1,2... sanse mai mari sa te prinda :-) Si radar tip pistol. Iti ia numaru de pe carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 (editat) @sebi,nici vorba de tot timpul mers regulamentar.ca doar nu-s maicuta. ) doar ca de multa vreme nu mai vad farmecul in a merge pe asemenea vreme riscand inutil chiar si cu 30kmh.RRS ma stie cum sunt cu chestiile astea.cat despre numar,aia e strict problema ta. ps:macar ai avut gume bune. Editat Februarie 8, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 stiu cum esti. da nu comentez ca te fac de cacao. (glumesc) mai e putin si merita sa iti pui numere ... hai caldura hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 (editat) Nu prea ma poate face nimeni de cacao. Haha! Nu circul regulamentar, nici numărul nu e întotdeauna cel mai vizibil, dar pe frig nu ies nici sa ma plătești. De ce? Simplu! Ala nu e motorit,e doar exercițiu de concentrare sa nu o verși pe jos și muci la nas cu frig la toate cele, degete înghețate de frig, biluțe-n gat, etc. Editat Februarie 8, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 +1 » Post actualizat in 02 Mar 2016 12:46daca va intereseaza un cauciuc nou: /index.php?/topic/735586-gp-racer-d211-m-1905517-nou/ il luasem pt zx10 dar am vandut motorul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Încă puțin și vine vremea buna! Hai vara hai! Gremlin sta în garaj cuminte își așteaptă schimburile și benzina proaspătă. Ca de drumuri bune nu ducem lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Las ca vine si caldura, asa incet incet, dar vine! Dii diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Am trecut eu astazi pe Gutin. Se lucreaza intensiv, pe ambele parti. Cred ca am vazut vreo 10-12 echipe, ce lucrau in puncte diferite. Cand o sa se finalizeze, o sa fie nebunie. M-am distrat si eu putin...in conserva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 in ultimele doua weekenduri ne-a cam fentat vremea asta.... ploi, ninsori, frig, ....nasol da' cam atat a putut, de acum incolo vine caldura, si manam calutii! dii murgule diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 » Post actualizat in 17 Dec 2015 13:36 Scuzati calitatea filmarii si pozitia neinspirata a camerei. Traseul e unul relativ nou si nu foarte circulat, cu asfalt de calitate. Nu e un traseu rapid, dar mie-mi place. Pacat ca la intoarcere n-am mai putut filma, ca e frumos si celalalt sens. Azi am fost pe "Sinteu Ring" ... pt ca 22 de grade. Chiar misto traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate